- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
bende 13 canım hemsirem sakın diyet yapma dedi ama makarna pilav cok tuketmemeye başladım bide abur cuburu bıraktım 15le bitirrim diyodum ama cok zorkızlar bıde saglık ocagına gıttım dun.17 kılo almısım sımdıye kadar maşallahım var yhanı.20 de kalsam barı ama son aylar daha cok alınıyormus
ödemde var sıslık oluo son aylarda daha cok sısıcez bu yedıklerımızle alakalı degıl sanırım ya.bende 13 canım hemsirem sakın diyet yapma dedi ama makarna pilav cok tuketmemeye başladım bide abur cuburu bıraktım 15le bitirrim diyodum ama cok zor
bnde smdilik odem yok snırım yani ayakkabılarm flan rahat henüz inşallahta olmaz,şu havalar bi düzeleydi de yürüyüşe başlasaydık ne iyi olurduödemde var sıslık oluo son aylarda daha cok sısıcez bu yedıklerımızle alakalı degıl sanırım ya.bol yuruyus yapabılsek ve bol suyla aslında daha ıyı olurduda ben nefes nefese kalıyorum
evet canım o biraz kesiyor daha kalın bir yastık koyayım ben :)) sağol canımmmBacağının arasına yastık koyup yatınca hafifledi benim dene istersen :)
Amin canım inşallah :)
Estağfirullah evet evet o bıçaklar hep yana böbreklerim olduğu yere işte.
Şöyle anlatayım sanki göbek bağını geriyormuşum gibi değil mi bişey geriliyor gibi.
Rica ederim canım ama nisana Bırakma derim al yıka çok ağırlaşıyor insanhaklısın. bir de bebişin doğacağı boy ve kiloda önemlı ben dişimi biraz daha sıkayim en iyisii nisanda gider toplu alırım artık. sağol cnm benim :)
Rica ederim canım ama nisana Bırakma derim al yıka çok ağırlaşıyor insan
aynı benCanım haklısında belki bizim prematüre takımlar bile almamız gerekebilir. Burda kimse etkilenmesin diye çok bahsetmek istemiyorum ama doktor bana 40 haftalık bir hamilelik hayal etme diye özellikle söyledi çok temkinli davranıyorum o yüzden... İnşallah doktorumuz yanılır inşallah Rabbim nasip eder ama insanın aklına her şey geliyor. Siz bana bakmayın sizin heyecanınız bana da geçiyor bazen duramıyorum bir şeyler alasım geliyor sepete ekleyip ekleyip almıyorum sonranefsimi körlüyorum bir nevi...
Gecmis olsun canim yeni atlattim bende.bol sii ve c vitamini tuket ayrica ben nane limon icine portakal elma karanfil katarak kaynatip ictim iyi geldiSlm kızlar
cokk hastayım yaa grip olmuşum off çok kötü bi durumilaç alamıyorum bitki çayı icemiyorum ne yapcam bilmiyom
bnde carsamba sabahı bogaz ve bas ağrısıyla uyandım cnm ama bol ıhlamur c vitamini derken sadece burun akıntısı kaldı şükür atlatıcaz inşallah dikkt et kndineSlm kızlar
cokk hastayım yaa grip olmuşum off çok kötü bi durumilaç alamıyorum bitki çayı icemiyorum ne yapcam bilmiyom
Canım geçmiş olsun. bende çok fenaydım.aile hekimine gittim.antibiyotiksiz geçmez boğazların çok tahriş olmuş dedi.içiyorum şimdi bugün rahatladım biraz ama ders falan anlatamadım dün çok fazla.bence doktora git acile de gidebilirsin sonuçta kadın doğumcu bir nöbetçi vardır.evde geçirmeye çalışma benim 2 haftalık uğraşım artırmaktan başka bişey yapmadı hastalığı.Slm kızlar
Masallah Bebişe büyümüş canim siz iki haftada bir gitmeye mi başladınız benim doktor bir ay sonra gel dediGünaydın kızlarrr kontrolümüz vardı gördüm kızımı bir ay sonra çokk şükür :) Ama elini yüzüne koydu göstermedi yine yüzünü, doktor da 2 hafta sonra çalışabilir raporu için geldiğinde bakarız tekrar dedi :) 1507 gr 39 cm olmuş, rahim ağzım kapalı, suyum iyi çok şükür haberler güzel yani
Haklısım canım herşeyini internetten alırsın olmadı riskli bir durumun varsa bekle tabi. Rabbim korısun zamanında gelsin bebişin inşallahCanım haklısında belki bizim prematüre takımlar bile almamız gerekebilir. Burda kimse etkilenmesin diye çok bahsetmek istemiyorum ama doktor bana 40 haftalık bir hamilelik hayal etme diye özellikle söyledi çok temkinli davranıyorum o yüzden... İnşallah doktorumuz yanılır inşallah Rabbim nasip eder ama insanın aklına her şey geliyor. Siz bana bakmayın sizin heyecanınız bana da geçiyor bazen duramıyorum bir şeyler alasım geliyor sepete ekleyip ekleyip almıyorum sonranefsimi körlüyorum bir nevi...
Geçmiş olsun bol c vitamini. Bence de doktora gidin son aylar da çabuk Geçmez sanırımSlm kızlar
10 gündür hala sürünüyorum hamilelikte grip çok zormuş hele burun tıkanması beni resmen yıprattıSlm kızlar
Canım Asya çok hoş bi isim anlamı pek yok sanki :s bende Ayşe koyacam ilk ismini ikinci olarak da inci düşünüyorum çok uyumlu değil sanki ama önerilerinizi bekliyorum:sArtık bebişlerin isimleri bellimi,Asya ismi nasıl sizce ilk duyduğunuzda kulağa nasıl geliyor
canım ben abartmıyorum her gün nerdeyse 45 yakın yürüyorum iştahım çok yok ama 11 kilo almışim nasıl aldım bilmiyorum dün de mesala 3 saat markette dolaştım yürümesem herhalde 20 kilo alacaktımödemde var sıslık oluo son aylarda daha cok sısıcez bu yedıklerımızle alakalı degıl sanırım ya.bol yuruyus yapabılsek ve bol suyla aslında daha ıyı olurduda ben nefes nefese kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?