2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bıde saglık ocagına gıttım dun.17 kılo almısım sımdıye kadar maşallahım var yhanı.20 de kalsam barı ama son aylar daha cok alınıyormus
bende 13 canım hemsirem sakın diyet yapma dedi ama makarna pilav cok tuketmemeye başladım bide abur cuburu bıraktım 15le bitirrim diyodum ama cok zor

bende 13 canım hemsirem sakın diyet yapma dedi ama makarna pilav cok tuketmemeye başladım bide abur cuburu bıraktım 15le bitirrim diyodum ama cok zor
ödemde var sıslık oluo son aylarda daha cok sısıcez bu yedıklerımızle alakalı degıl sanırım ya. bol yuruyus yapabılsek ve bol suyla aslında daha ıyı olurduda ben nefes nefese kalıyorum

ödemde var sıslık oluo son aylarda daha cok sısıcez bu yedıklerımızle alakalı degıl sanırım ya. bol yuruyus yapabılsek ve bol suyla aslında daha ıyı olurduda ben nefes nefese kalıyorum
bnde smdilik odem yok snırım yani ayakkabılarm flan rahat henüz inşallahta olmaz,şu havalar bi düzeleydi de yürüyüşe başlasaydık ne iyi olurdu

evet canım o biraz kesiyor daha kalın bir yastık koyayım ben :)) sağol canımmm

haklısın. bir de bebişin doğacağı boy ve kiloda önemlı ben dişimi biraz daha sıkayim en iyisii nisanda gider toplu alırım artık. sağol cnm benim :)
Rica ederim canım ama nisana Bırakma derim al yıka çok ağırlaşıyor insan

Rica ederim canım ama nisana Bırakma derim al yıka çok ağırlaşıyor insan

Canım haklısında belki bizim prematüre takımlar bile almamız gerekebilir. Burda kimse etkilenmesin diye çok bahsetmek istemiyorum ama doktor bana 40 haftalık bir hamilelik hayal etme diye özellikle söyledi çok temkinli davranıyorum o yüzden... İnşallah doktorumuz yanılır inşallah Rabbim nasip eder ama insanın aklına her şey geliyor. Siz bana bakmayın sizin heyecanınız bana da geçiyor bazen duramıyorum bir şeyler alasım geliyor sepete ekleyip ekleyip almıyorum sonra nefsimi körlüyorum bir nevi...

aynı ben

Slm kızlar
cokk hastayım yaa grip olmuşum off çok kötü bi durum ilaç alamıyorum bitki çayı icemiyorum ne yapcam bilmiyom

Merhabalar kızlar.geçmişi ancak okuyabildim.herkes iyi maşallah.kızlar son dönemde şişmeler olabilir.ama şişmemek için yorulmamanız lazım.kendinizi yorarsanız şişmeler daha çok olur.kasılmaların da nedeni çoğunlukla yorgunluklardır. Birde havalar bir ısınıyor bir soğuyor.öyle olunca da gaz oluyor.karnımızı şişiren o.yatarken de yastık koyun bacak aranıza.biz iji yorgan kullanıyoruz mesela ben yorganın birazını bacakarama koyuyorum birazına da sarılıyorum.eşime bişey kalmıyor. :)

Slm kızlar
cokk hastayım yaa grip olmuşum off çok kötü bi durum ilaç alamıyorum bitki çayı icemiyorum ne yapcam bilmiyom
Gecmis olsun canim yeni atlattim bende.bol sii ve c vitamini tuket ayrica ben nane limon icine portakal elma karanfil katarak kaynatip ictim iyi geldi

Slm kızlar
bnde carsamba sabahı bogaz ve bas ağrısıyla uyandım cnm ama bol ıhlamur c vitamini derken sadece burun akıntısı kaldı şükür atlatıcaz inşallah dikkt et kndine

Slm kızlar
Canım geçmiş olsun. bende çok fenaydım.aile hekimine gittim.antibiyotiksiz geçmez boğazların çok tahriş olmuş dedi.içiyorum şimdi bugün rahatladım biraz ama ders falan anlatamadım dün çok fazla.bence doktora git acile de gidebilirsin sonuçta kadın doğumcu bir nöbetçi vardır.evde geçirmeye çalışma benim 2 haftalık uğraşım artırmaktan başka bişey yapmadı hastalığı.

Masallah Bebişe büyümüş canim siz iki haftada bir gitmeye mi başladınız benim doktor bir ay sonra gel dedi

Haklısım canım herşeyini internetten alırsın olmadı riskli bir durumun varsa bekle tabi. Rabbim korısun zamanında gelsin bebişin inşallah

Slm kızlar
Geçmiş olsun bol c vitamini. Bence de doktora gidin son aylar da çabuk Geçmez sanırım

Artık bebişlerin isimleri bellimi,Asya ismi nasıl sizce ilk duyduğunuzda kulağa nasıl geliyor
Canım Asya çok hoş bi isim anlamı pek yok sanki :s bende Ayşe koyacam ilk ismini ikinci olarak da inci düşünüyorum çok uyumlu değil sanki ama önerilerinizi bekliyorum:s

canım ben abartmıyorum her gün nerdeyse 45 yakın yürüyorum iştahım çok yok ama 11 kilo almışim nasıl aldım bilmiyorum dün de mesala 3 saat markette dolaştım yürümesem herhalde 20 kilo alacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…