2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar benm kasıklarım felaket ağrıyor sanki biri oturuyormuş gibi ayaga kalkıncada bıcak gibi saplıyor yürümekte zorlanıyorum afedersinizde popomda yerinden cıkıcak sanki acile gitsek mi acaba

Bence gidin çünkü bir tanidiğim doğum sancısini anlatirken ayni bunlari söylemişti

Canım Asya çok hoş bi isim anlamı pek yok sanki :s bende Ayşe koyacam ilk ismini ikinci olarak da inci düşünüyorum çok uyumlu değil sanki ama önerilerinizi bekliyorum:s
Ben inci ismine bayılıyorum ya bir de Azra.

kızlar benm kasıklarım felaket ağrıyor sanki biri oturuyormuş gibi ayaga kalkıncada bıcak gibi saplıyor yürümekte zorlanıyorum afedersinizde popomda yerinden cıkıcak sanki acile gitsek mi acaba
Canım bence git bir arkadaş da bu şikayetle Aramızı doktorunu gel demişti. Böbrek büyümesi falan olabiliyormuş sen git de inşallah hiçbişey çıkmaz

Gitmeden öğrenemezsiniz ama sağlik ocağini yyada doktoru arayin sorun daha net bilgiler alirsiniz

Çok normal canım hepimizde aynı durum var malesef.biraz soluna yada sağına yat.dinlen ve bak bakalım geçiyor mu? Kasılma başlarsa veya ağrın çok artarsa doktoruna git.

Kizlar ben kotu bsey yaptim por coz ile banyoyu yakadim ama migdem bulaniyo etkiledi sanirim sut ictim ama cok korkuyorum bsey olmaz dimi

Kizlar ben kotu bsey yaptim por coz ile banyoyu yakadim ama migdem bulaniyo etkiledi sanirim sut ictim ama cok korkuyorum bsey olmaz dimi
Canım o deterjanları teneffüs etmek zararlı yoğurt ye süt iç inşallah bişey olmaz açık havaya çık istersen biraz

Canım o deterjanları teneffüs etmek zararlı yoğurt ye süt iç inşallah bişey olmaz açık havaya çık istersen biraz
Keske yapmasaydim zaten oksuruk tuttu yaparken banyo cami falan acikti ama korkuyorum simdide bidaha yapmicam sut ictim canim zaten cama cikayim biraz

Kızlar okumaya devam mı :) napacaksınız bugün ben okuyorum. Yeni okuduklarımızı yanına mı yazalım sizce ypksa eski sayıyı silip yeni listemi yapayım

Canım açık havaya çık yoğurt yemek daha iyi geliyor çok fazla kullanma onları bende çamaşır suyu kullanmayı seviyorum ama döküp bir saat sonra yıkıyorum dikkatli ol tatlım

Maşallah bebeğine gözünüzaydın

Kızlar okumaya devam mı :) napacaksınız bugün ben okuyorum. Yeni okuduklarımızı yanına mı yazalım sizce ypksa eski sayıyı silip yeni listemi yapayım
Bende şimdi okumayı düşünüyordum canim bugün kimseden ses çıkmadı ama devam ediyorduk herhalde bereketi de arttırır okumak huzur veriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…