2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar benim Bebiş öyle titriyor ki deprem oluyor zannediyorum koltukta otururken unutuyorum onun yaptığını

Bende şimdi okumayı düşünüyordum canim bugün kimseden ses çıkmadı ama devam ediyorduk herhalde bereketi de arttırır okumak huzur veriyor bana
Tamam kuzum ben de okudum bir tane akşam misafirliğe gidicem inş girebilirim

Kızlar benim Bebiş öyle titriyor ki deprem oluyor zannediyorum koltukta otururken unutuyorum onun yaptığını
Ay yerim ben onu benimki de ilk defa hıçkırdı dün gece kıyamam ya

Tamam kuzum ben de okudum bir tane akşam misafirliğe gidicem inş girebilirim

Ay yerim ben onu benimki de ilk defa hıçkırdı dün gece kıyamam ya
Hıçkırık nasıl birşey acaba benim ki de yapıyor mu kalp atışı gibi birşey hissediyorum karnıma elimi koyunca o mu acaba

sağol cnm.ara ara geçer gibi oluyor suan oturrken bişey yok ama ayaga kalktım yine bıcak gibi saplamalar oldu esimi bekliyorum gidicem .
Gelince haber ver canım inşallah birşey yoktur korkma

sağol cnm.ara ara geçer gibi oluyor suan oturrken bişey yok ama ayaga kalktım yine bıcak gibi saplamalar oldu esimi bekliyorum gidicem .
canım bende doktoru bekliyorum biraz kasık ağrısi oldu bide dünden beri az hareket ediyo 5te gelecekmis nobetci doktor bakalım insaallah bi sıkıntı çıkmaz

Bana yazan annişler tavsiyenizi dinlicem bol sıvı ve c vitamini yicem. Çok şükür şuan iyi gibiyim sadece baş ağrısı ve burnum akıyor. (Afedersiniz)
Cokk öpüyorum sizi

Kizlar iyi günler
Ben kacirdim da kaç yasin okuuicaz ne zamana kadar . kusura bakmayin
Bugün ogullarimla idik Esim calisiyor . baha artik sigmiyo karnima kaburgami kuracak :)
temizlik yaptuk kuzularla
İki aksamdir çok sancim oluyor acile gidip gitmmek arasındarakilip kaliyoruz dun banyoya girdim acile gidelim diye banyo rahatlatti ggitmesin ama odunkopuyor erken ddoğum olacagi için ciğeriiğnesi yaptirmam gerekiyor . bugun face de 250 gr doğan bir bebek gördüm simdi iyimis saglikli bir bebekmis ivime su serpildi .
Siz neler yaptiniz odalar hazirlandi mi

Daha fazla dayanamayıp oğlumun hastane çıkışlarını makineye attım. Allahım nasıl heyecanlandım. Rabbim içlerini dolu etsin. Bu arada kaç tane bez koyacaksınız hastane çantasına anneler ?

çk
Keske yapmasaydim zaten oksuruk tuttu yaparken banyo cami falan acikti ama korkuyorum simdide bidaha yapmicam sut ictim canim zaten cama cikayim biraz
Canım ben uzun zamandır domestoz la iç iceyken yapmiorum. Sıvı CIF kullanıyorum . Bişey olmaz Allah korusun ama iyi değil yapmayalım hiçbirimiz
Daha fazla dayanamayıp oğlumun hastane çıkışlarını makineye attım. Allahım nasıl heyecanlandım. Rabbim içlerini dolu etsin. Bu arada kaç tane bez koyacaksınız hastane çantasına anneler ?
Ben bi paket koyucam canım ne olur ne olmz

Kizlar ben kotu bsey yaptim por coz ile banyoyu yakadim ama migdem bulaniyo etkiledi sanirim sut ictim ama cok korkuyorum bsey olmaz dimi
Bisey olmaz cNim Allahin izniyle benim evim yandiginda ne tinerler boyalar vs soludum sukur bisey olmadi Allaha emanetler

Canım yasin her gün okuyacağız nasip olursa ben biraz yavaş okuyorum o yüzden bir tane Anca okuyabiliyorum sen okuyabiliyorsan 2 tane oku

kızlar herkese merhabalar, bikaç gün iş yoğunluğundan maalesef giremedim; ama aklım hep sizdeydi hepinizi çok özledim
umarım siz ve bebişleriniz iyisinizdir; biz artık kızımla 29. haftamıza girdik inşallah hepimiz 40. haftalara da erişiriz
kızımın odasını pembişe boyattık sağolsun kayınpederim halletti önümüzdeki hafta kısmet olursa oda takımı
gelecek; bu arada alışverişe devam ediyorum harıl harıl al al bitmiyor eksikler, en kısa zamanda fotoları paylaşacağım, tekrar öpüyorum sizi

Cnm 10 tane birak ne olur ne olmaz... birde dogar dogmaz üç damla şerbet ve 1 veya 2 damla limon damlatin ağzına cidi cidi sarılık olmuyor kızım olmadi aklında bulunsun cnm... birde göğüs uçlarına sogan suyu sürün dogunca bebek çekince catlamasini önlüyor cnm bunlar tecrübemle sana söylüyorum.... rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…