2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kizlar nasilsiniz?
Bayadir yazamadim, annem geldi Fransa'ya iki haftadir bende.

Esim kaza gecirdi taksiyle giderken gectigimiz hafta, kolu kirik, kaburgalarda kiriklar var. Cok agrisi oluyor ozellikle geceleri, kolu alcida kaburga kendi kendine iyilesecekmis. Allah'tan daha buyuk bir sey olmadi, o da rapor aldi isinden, evdeyiz ucumuz de. Iyi ki annem geldi, yoksa sinirlerimiz cok bozuldu ikimizin de annem cok yardimci oluyor..
Herkeseee selamlarr sevgiler

canım soğan suyunu ben de duymuştum. Kaçıncı ayda sürmek gerekiyor ki bi bilgin var mı bu konuda

Çook geçmiş olsun, kaburga kırığı zor, inşallah bebek olana kadar baya iyileşir. Allah acil şifalar versin eşine, sana da kolaylıklar versin

geçmiş olsun..
annelerde iyiki var..

Çook geçmiş olsun, kaburga kırığı zor, inşallah bebek olana kadar baya iyileşir. Allah acil şifalar versin eşine, sana da kolaylıklar versin

geçmiş olsun..
annelerde iyiki var..

Sağ olun kızlar çok
Doktor bebek doğana kadar iyileşir tamamen dedi. İki üç haftada kaburga topluyormuş kendini..
Allah sağlık versin tüm sevdiklerimize.. başka hiçbi şey önemli değilmiş.

şerbet su ve şekerle yapılan şerbetmi..
bende nette okudum ayva çekirdeklerinin üzerine az çıkacak kadar su koyup ağzını kapatın.6 saat sonra jelimsi bu sıvı oluşuyo..merhem gibi meme uçlarına sürülürse çatlamayı önlüyomuş.
soğanıda deniyecem ayva çekirdeklerinide..
kremden çok çok daha iyi.

canım soğan suyunu ben de duymuştum. Kaçıncı ayda sürmek gerekiyor ki bi bilgin var mı bu konuda
Cnm doguma 1 ay kala sür banyodan cikinca vazelin daha sonraki günlerde soğan suyu arkadaşım yapmis hic catlama olmadi ben sezaryanla dogum yapacam mesela 1,5 ayim yar vazelin sürüyorum 2 hafta sonra hem sogan hem vazelin sürecem göğüs ağrısı cok feci çok çok

Tamam ben de 1 ay kala sürmeye başlarım o zaman. Evet en çok oluşan şikayet , biz önlemimizi alalım mutlaka

Evet bildiğimiz şerbet verin cok iyi geliyo sariligini aliyo limon ve şerbet ... yani krem kkimyasal bunlari icimiz rahat rahat kulaniriz...

Aa tamam canım aklımda bulunsun teşekkür ettim. Hastane çantama zemzem suyu ve hurmada koyacağım. İlk Zemzemi veririz die düşünüyordum

çk

Canım ben uzun zamandır domestoz la iç iceyken yapmiorum. Sıvı CIF kullanıyorum . Bişey olmaz Allah korusun ama iyi değil yapmayalım hiçbirimiz

Ben bi paket koyucam canım ne olur ne olmz
15 tane koymuştum. 2 gün için yeter gibi geldi

Geçmiş olsun canım Allah daha büyük acilar vermesin verilmiş sadakanız varmış bir kaç kişiye hayır dağıt istersen böyle durumlarda iyi olur der annem

Kızlar nspıyorsunuz evde değildim Giremedim bebişe bugün çilek ten oda takımını aldık 21 martta gelecek inşallah

hangisini aldınız cnm hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bende bir takımını beğendim bakalım merak ettim aynısımı diye (Safari Natura)

Kızlar yasin okunacaksa yine ben yatmadan okurum misafirlerim var onlar gidince 1 tane...
Bir de sizden bir rica var dualarınız arasına başka bir topikte olan Kanpolat rumuzlu bir arkadaşımız var tüp bebeği 27+3'te doğdu şuan yaşam mücadelesi veriyor. Kalp ameliyatı olacak minik prens.. onun içinde dua eder misiniz Rabbim Anne Babasına bağışlasın diyee...

Arkadaş en son bunu paylaşmış.. Dualarınızı daha içten yapabilmeniz için burda paylaşıyorum. Birine yapılabilecek en güzel iyilik dua etmek. Esirgemeyin lütfen...

kanbolat dedi:
Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...

Ayy çok yoruldum. Oğlumun odası haftaya gelecek nasipse. Odayı boşalttık, onu oraya bunu buraya derken tüm ev alt üst oldu. Hayır yani ben mutfağı da boşalttım, tabak tencereden ne istedim onu anlamadım. Durduk yere ev darmadağın oldu. Asılsız başım

Ay okurken çok kötü oldum Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar bugün cok kotu bır gün geçirdim saatlerce ağladım. Başımın agrısından kafamı kaldiramiyorum artık. Umarim kızım bugünkü stresimden etkulenmez şimdi de onun için endiselenip stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…