Zeynep inci çok güzel aslında ama Ayşe ye niyet ettik bi kere Kv min ismi:sbende inci ve zeynep ismini seviyorum kız olsaydı ya zeynep inci yada elif sare koyacaktım
Allahım bir an önce sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah çok zor bir durumArkadaş en son bunu paylaşmış.. Dualarınızı daha içten yapabilmeniz için burda paylaşıyorum. Birine yapılabilecek en güzel iyilik dua etmek. Esirgemeyin lütfen...
kanbolat dedi: ↑
Allah hepinizden razi olsun. Bugun 112 acilden turkiye geneline duyuru yapildi. Gebze'de anadolu saglik merkezinde prof dr sertac cicek cagriya cevap vermis. Pazartesi hava ambulansla gebzeye gececek oglum.bizde pazar gununden gidip sabah orda karsilicaz CAN'inimizi. Hastane ve dr hakkinda cok iyi yorumlar var. Adam amerikadan cagrilip kalp ameliyatlarina katiliyomus. Rabbim sonumuzu hayir etsin. Benim savasci prensim bugun ziyaretine gittigimde uyuyodu. Ben dayan oglum diye fisildadikca basinda o minik gozlerini acti.uzun uzun bakistik oglumla.sonra kuvezin yan tarafindan egilip baktigimda yine gozlerini bana dikti. Ta ki ben basindan ayrilana kadar. "Dayaniyorum anne, benden umudunu kesme " bakisiydi onlar. Nasil keserim umudumu senden melegim, sen bunca cabalarken minicik kalbinle nasil vazgecerim. Rabbim seni bize bagislasin canimin parcasi CAN'im. Burda bir suru teyzen dua ediyor sana. Dayan oglum, dayan...
Bu takımı aldık yatak ve dolap canım bebeie 4 yaşından sonra çocuk odası yapacz allah kısmet ederse bir bebiş daha olursa bu takımda ona kalırhangisini aldınız cnm hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bende bir takımını beğendim bakalım merak ettim aynısımı diye (Safari Natura)
Tekk tek alinti yapamadm telden gryrm acile giittk alttan muayenee ettiler ntsye bagladilar bisey ckmadi ck skr idrar tahlili yptilar hafif enfeksiyon ckms serum verdilr simdi brz dha iyiyz ama yine ara ar aa gri olyrcanım bende doktoru bekliyorum biraz kasık ağrısi oldu bide dünden beri az hareket ediyo 5te gelecekmis nobetci doktor bakalım insaallah bi sıkıntı çıkmaz
Tekk tek alinti yapamadm telden gryrm acile giittk alttan muayenee ettiler ntsye bagladilar bisey ckmadi ck skr idrar tahlili yptilar hafif enfeksiyon ckms serum verdilr simdi brz dha iyiyz ama yine ara ar aa gri olyrcanım bende doktoru bekliyorum biraz kasık ağrısi oldu bide dünden beri az hareket ediyo 5te gelecekmis nobetci doktor bakalım insaallah bi sıkıntı çıkmaz
MasaAllah canim masaAllahGünaydın kızlarrr kontrolümüz vardı gördüm kızımı bir ay sonra çokk şükür :) Ama elini yüzüne koydu göstermedi yine yüzünü, doktor da 2 hafta sonra çalışabilir raporu için geldiğinde bakarız tekrar dedi :) 1507 gr 39 cm olmuş, rahim ağzım kapalı, suyum iyi çok şükür haberler güzel yani
Olsun canım bir dahaki Bebişe koyarsınız inşallahZeynep inci çok güzel aslında ama Ayşe ye niyet ettik bi kere Kv min ismi:s
Bu takımı aldık yatak ve dolap canım bebeie 4 yaşından sonra çocuk odası yapacz allah kısmet ederse bir bebiş daha olursa bu takımda ona kalır
Bizim bebek odasında 3 kapılı dolap ta var herşeyi ona sığıyor ana yine de 2 kapılı alındı ben 2. Çocuğu kısa süre de düşünüyorum bakalım allah izin verirse fikrim bu şimdilikÇok şirin cnm sade şık bir takım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. bende safariyi beğendim büyüyen yatağı var dolabıda geniş tekrar bi takım almayalım ergenliğe girene kadar kullanır artık oğluş
Bizim bebek odasında 3 kapılı dolap ta var herşeyi ona sığıyor ana yine de 2 kapılı alındı ben 2. Çocuğu kısa süre de düşünüyorum bakalım allah izin verirse fikrim bu şimdilik
ayyy niye ağladın cnm..Kızlar bugün cok kotu bır gün geçirdim saatlerce ağladım. Başımın agrısından kafamı kaldiramiyorum artık. Umarim kızım bugünkü stresimden etkulenmez şimdi de onun için endiselenip stres yapıyorum
çok güzel ALLAH sağlıkla kullandırsın..Bu takımı aldık yatak ve dolap canım bebeie 4 yaşından sonra çocuk odası yapacz allah kısmet ederse bir bebiş daha olursa bu takımda ona kalır
geçmiş olsun cnm..Tekk tek alinti yapamadm telden gryrm acile giittk alttan muayenee ettiler ntsye bagladilar bisey ckmadi ck skr idrar tahlili yptilar hafif enfeksiyon ckms serum verdilr simdi brz dha iyiyz ama yine ara ar aa gri olyr
Teşekkürler canım benim :)MasaAllah canim masaAllah
Ins canım "Olsun canım bir dahaki Bebişe koyarsınız inşallah
Olur canım biterse alırsın alinamicak yerlerde yasamioruz bende öyle yaparim bir torbayla arabada bırakırım olmazsa. Daha ben yikamadim çanta yapmadım15 tane koymuştum. 2 gün için yeter gibi geldi
kızlar bizimde dün kontröl vardı 1950 gram 43 cm olmuş:) maşallah keyfi yerinde dedi doktor
Maşallah yavrularınıza :)Günaydın kızlarrr kontrolümüz vardı gördüm kızımı bir ay sonra çokk şükür :) Ama elini yüzüne koydu göstermedi yine yüzünü, doktor da 2 hafta sonra çalışabilir raporu için geldiğinde bakarız tekrar dedi :) 1507 gr 39 cm olmuş, rahim ağzım kapalı, suyum iyi çok şükür haberler güzel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?