2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allahım bir an önce sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah çok zor bir durum

hangisini aldınız cnm hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bende bir takımını beğendim bakalım merak ettim aynısımı diye (Safari Natura)
Bu takımı aldık yatak ve dolap canım bebeie 4 yaşından sonra çocuk odası yapacz allah kısmet ederse bir bebiş daha olursa bu takımda ona kalır

Eklentiler

• baby-cotton-departman-karsilama.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 124
Slm kızlar 2 gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim herkes iyidir umarım biz çok yorulduk izmire gittik eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık Odamızi aldık ikeadan arabamızı getirdik sadece bebefon ve banyo malzemelerimiz eksik onları da yavaş yavaş alacağız geriye sağ salim bebisimizi kucagimiza almak kalıyor sakin geç kalmayın derim ben çok yorucu çünkü 28. hafta da aldık her şeyi mahvolduk valla ayaklarım sis bebis iyi gibi bakalım :)

canım bende doktoru bekliyorum biraz kasık ağrısi oldu bide dünden beri az hareket ediyo 5te gelecekmis nobetci doktor bakalım insaallah bi sıkıntı çıkmaz
Tekk tek alinti yapamadm telden gryrm acile giittk alttan muayenee ettiler ntsye bagladilar bisey ckmadi ck skr idrar tahlili yptilar hafif enfeksiyon ckms serum verdilr simdi brz dha iyiyz ama yine ara ar aa gri olyr

canım bende doktoru bekliyorum biraz kasık ağrısi oldu bide dünden beri az hareket ediyo 5te gelecekmis nobetci doktor bakalım insaallah bi sıkıntı çıkmaz
Tekk tek alinti yapamadm telden gryrm acile giittk alttan muayenee ettiler ntsye bagladilar bisey ckmadi ck skr idrar tahlili yptilar hafif enfeksiyon ckms serum verdilr simdi brz dha iyiyz ama yine ara ar aa gri olyr

MasaAllah canim masaAllah

Bu takımı aldık yatak ve dolap canım bebeie 4 yaşından sonra çocuk odası yapacz allah kısmet ederse bir bebiş daha olursa bu takımda ona kalır

Çok şirin cnm sade şık bir takım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. bende safariyi beğendim büyüyen yatağı var dolabıda geniş tekrar bi takım almayalım ergenliğe girene kadar kullanır artık oğluş

Bizim bebek odasında 3 kapılı dolap ta var herşeyi ona sığıyor ana yine de 2 kapılı alındı ben 2. Çocuğu kısa süre de düşünüyorum bakalım allah izin verirse fikrim bu şimdilik

Bizim bebek odasında 3 kapılı dolap ta var herşeyi ona sığıyor ana yine de 2 kapılı alındı ben 2. Çocuğu kısa süre de düşünüyorum bakalım allah izin verirse fikrim bu şimdilik

Mantıklı bencede inşallah peş peşe rabbim bana da nasip eder sana da beraber büyüsünler istiyorum bende. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.

ayyy niye ağladın cnm..
korkma bebiş tek seferde etkilenmez..ama dikkat et..
bende çok kötüyüm heralde hormonlardan dün tv haberde izledim....israil askeri 16 yaşındaki çocuğa köpekle saldırıyo..6 ayda hapis cezasi vermiş..dünden beri aklıma geldikce yemek yiyemiyom..ağlıyorum ,kzıma bakıyorum o çocukların anneleri aklıma geliyo..doğutürkistan,arakan hepsi aklıma geliyo..off offf

http://www.dogumfilmleri.com/ kızlar bu sitedeki doğum filmlerini izledim şimdi, Allahım ne güzel duygu nasıl bi mutluluk. Çok heycanlandım şimdiden. Biz de o güne erişelim sağlıkla inşallahh

kızlar bizimde dün kontröl vardı 1950 gram 43 cm olmuş:) maşallah keyfi yerinde dedi doktor

Maşallah yavrularınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…