2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ellerine sağlık çok güzel olmuş, güzel günlerde giyin :)

Kizlar ben kotu bsey yaptim por coz ile banyoyu yakadim ama migdem bulaniyo etkiledi sanirim sut ictim ama cok korkuyorum bsey olmaz dimi
Geçmiş olsun canım ya, dikkat et asla yapma bi daha ya, şimdi nasıl oldun ??

http://www.dogumfilmleri.com/ kızlar bu sitedeki doğum filmlerini izledim şimdi, Allahım ne güzel duygu nasıl bi mutluluk. Çok heycanlandım şimdiden. Biz de o güne erişelim sağlıkla inşallahh
kız hepsi sezeryan doğumu..
inşallah normal doğarsınız ..
bizede ALLAH sağlıklı doğumlar nasip etsin..

biz hala bebişin ismini netleştiremedik kızlar, ama en azından seçenekleri azalttık
Azra
Alya
Melis
sizce hangisi; hem anlam hem uyum, hem kulağa gelişi vs.????çok kararsız kaldık çok((

kız hepsi sezeryan doğumu..
inşallah normal doğarsınız ..
bizede ALLAH sağlıklı doğumlar nasip etsin..
normal doğum da var, ben normal istiyorum zaten. ama o doğum anı bebeğin ilk görüldüğü an hepsi çok güzel ağlaya ağlaya bi hoş oldum :)

toist canım kusura bakmayın yazamadım çok yoğundum,ben bugün ancak bir tane yasin okuyabildim,bilginiz olsun

biz hala bebişin ismini netleştiremedik kızlar, ama en azından seçenekleri azalttık
Azra
Alya
Melis
sizce hangisi; hem anlam hem uyum, hem kulağa gelişi vs.????çok kararsız kaldık çok((
Ah o isim dertleri mahvetti bizi :) kız ismi be kadar da zormuş ben alya yi beğendim Bi de duru bade ecem arasında kaldık :)

Cok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin eşine

Esim beni cok uzdu bu aksam beni umursamiyo bu adam sinirden delirdim agladim burnum kanamaya basladi cok uzdu beni burnum kanayincada korktum neden kanadi stres yuzunemi diye

Esim beni cok uzdu bu aksam beni umursamiyo bu adam sinirden delirdim agladim burnum kanamaya basladi cok uzdu beni burnum kanayincada korktum neden kanadi stres yuzunemi diye
Strestendir canim dikkat et iyimisin simdi durdumu kan

toist canim beni de listeye ekleyebilir misin ismim leyla 3 yasin okundu yazabilirsin okudukca yine yazarim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…