2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
biz hala bebişin ismini netleştiremedik kızlar, ama en azından seçenekleri azalttık
Azra
Alya
Melis
sizce hangisi; hem anlam hem uyum, hem kulağa gelişi vs.????çok kararsız kaldık çok((
Melis güzel kızım olsa koymak istiyodum. Ben anlamini bal arısı diye biliyorum fakat kimisi Tanrıça diyo. Iyice araştır sen yine de. Ilerde kızım olursa Yaren koycam. Kız ismi arayanlara fikir olsun. Saydiklarndan melis güzel bence ama dedigim gibi anlamı da önemli.

Rabbim güç kuvvet şifa versin minik meleği sonunda sağlığıca ailesine bağışlasin inşallah. Bizimkileri ve tüm bekleyenlerin bekleyişini de hayırla sonlandirsin Rabbim.

Cok Çok geçmiş olsun Allah şifa versin ins.

Sinir oldum kızlar ya . Ben zaten zar zor kerem ismini bulmustum
Daha once düşündüğüm çınar efe rüzgar gibi isimleri bi duyan beğeniyodu bi duyan amannn cok var diyodu soğutuyodu isimden. Şimdi kerem de karar kıldık soruyolar soyluyorum çoğu insan beyenmio. beyenmedigini öyle belli ediolar ki sinir oluyorum.
Bugün amcamlar geldi söyledik Ismi beyenmediler. Hemde belki demedim kerem olcak dedim. Bin tane isim saydilar. Yok kerem olcak diyorum hala sayiyolar. Insan lar çok kırıcı ya
Bide kerem ismi bu kadar kotumu anlamıyorum.
Sıradan mış. E diğer Saydiklarimada bişeyler söylüyorlar di anlamıyorum ya.

kız gece gece bunamı kafayı taktın..
mehmet koy gitsin yada mustafa yada muhammet..
ben de rüzgar çınar toprak gibi isimleri sevmem..anlamsızlar çünkü..
ama bence kerem ismi çok çok güzel..

Canım ya şahsen saydığım bütün isimleri koyucaktım ama eymen diyorum hemde gram umrumda değil insanlar neden milletin hevesim kırmasına izin vereyim dimi

Sıradan isim ama oğlun sana özel değilmi onu özel yapan sensin

Milletin dediğine kulak tıka hoş millet bana çok bilmiş ukala diyordur kimseye bişi sorup görüş almadığım için varsın desinler böyle olmak kendi kararlarımı vermekle eş değer

Canım senin ne istediğin önemli kimseye birşey begendirmek zorunda değilsin bnmde kızıma koyacağım ismi bnm kendi ailem bile ilk yadirgadi bnm umrumda olmadı alisin kızımın ismi bu dedim simdi iyiki bunu koyuyorsun diyorlar bence kerem harika bir isim çocuk Şenlen eşinin bebeği herkese kulak kapayin canınız neyi istiosa o hic canini sıkma derim.

Canım çok aksi bir gündü. Acısı geçmedi hâlâ. Dün eşimin doğum günüydü kutlayamadik bile. Sipariş verdiğim pasta hâlâ pastanede. Bugün gidip alıcam artık. Çok şükür kızım iyi hareket ediyor onu o denli uzdugum için çok pişmanım ama elimden gelen bişey yoktu 3 kere bayilacak gibi oldum. Kızım için güçlü durdum. Rabbim bir daha kötü gün göstermesin. En azından doğum yapana kadar...

Canım Asya çok hoş bi isim anlamı pek yok sanki :s bende Ayşe koyacam ilk ismini ikinci olarak da inci düşünüyorum çok uyumlu değil sanki ama önerilerinizi bekliyorum:s
anlamı varmı bende bilmiyorum benim aklımda bide dila ve nil vardı canım fikir olurmu bilmem :) tutku istedim aslında ama anlamı güzel diil,bunun dışındada isim beğenemedik pek,geçenlerdede aysima diye bi isim duydum buda güzel gibi

biz hala bebişin ismini netleştiremedik kızlar, ama en azından seçenekleri azalttık
Azra
Alya
Melis
sizce hangisi; hem anlam hem uyum, hem kulağa gelişi vs.????çok kararsız kaldık çok((
Alya diyorum

İyiyim btanem hamd olsun ama cok korktum bsey olcak diye
İyi ya sevindim aman dikkat et ya Normalde kullanmaman lazım sen bide hamilesin, kızarım valla Neyse ki ucuz atlattın öperim yavrunu :*

Sinir olma hiç :) Başkalarına da odaklı yaşama sen ve eşin ne diyorsa o :) Biz Sarya koyucaz ailelerimiz bile mırın kırın etti :):) Ama eşim ve ben koyucaz dedik bitti :):)

kızlar bıde saglık ocagına gıttım dun.17 kılo almısım sımdıye kadar maşallahım var yhanı.20 de kalsam barı ama son aylar daha cok alınıyormus

kız gece gece bunamı kafayı taktın..
mehmet koy gitsin yada mustafa yada muhammet..
ben de rüzgar çınar toprak gibi isimleri sevmem..anlamsızlar çünkü..
ama bence kerem ismi çok çok güzel..

Valla taktım gece gece .aa güzelmiş deyip gecseler ne olur anlamiyorum. Sonuçta beyenmisiz neden hevesimizi kiriyorsun.
Herkese zaten ayni anda bi ismi beyendirememki

Haklısın canım ama insani kirmayi çok iyi biliyorlar uyuslar

Kizlar isim konusu konusuldu gene gunaydin bu arada bendr asel ismini dusunuyorum we etrafimizda kimseye soylemiyorum soranlara daha bulamadik diyorum kesin net asel olcak demedik bizde daha karar wermedik esim ilk bas cok begenmisti asel ismini simdi niyeyse mirin kirin yapiyo kesin ablasina soyledi o da begenmesi simdi yan cizmeye xalisiyo hic umrumda degil

Çok güzelmiş asel anlamı ne canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…