Zeytin yiyorum da kabak cekirdegi de alayim o zaman, kavrulmamis olmasi sart mi?
Bende sat a gore diye bugun gittim canim. Ama doktor tanidik zaten bizim kiz basindan beri 1 hafta geriden geliyodu. Dedi haftaya verim daha iyi olur tamam dedim bende.gozunaydın canım masallah bebıse :) bırde bızım 32 haftamız sata gore verılmıcekmı gecınce gun burdakı arkadaslar o gunler yanıyor fln dıyordu
bızımde 4 5 gun gerıden gelıyor hatta dr satımı ılerı cektı gercek satımı hıc dıkkate almıyor onun belırledıgı sat ta ılerlıyoruzBende sat a gore diye bugun gittim canim. Ama doktor tanidik zaten bizim kiz basindan beri 1 hafta geriden geliyodu. Dedi haftaya verim daha iyi olur tamam dedim bende.
ben butik bebeden alışveriş yapıyorum genelde iyi çıkıyor ama görünümüde önemli nette güzel görünüyorsa alıyorum belki içinde kötü olanlarda vardırButik bebeden hic almadim bilmiyorum ama e bebekten indirimde olan hastane cikisini aldim, bi yeri kirmiziydi ve genel olarak beyazdi, boyasi cikti ve geciremedim, kiyafet alicaksan yikarken dikkat et bence :)
zaten 37 ye kadar zor dayanırsın şimdiden onu düşünme bence :)kızlar ben raporumu aldım bugün 32+1 iz. 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım muhasebecimize verdim..hadi bakalım hayırlısı..ama size bi soru benim tam pazar günleri hafta başlangıcım oluyor..şimdi ben 10 nisana kadar mı çalışmam lazım yoksa 3 nisanmı ?
Tamam canim tesekkur ederim ben de bulmaya calisayim o zaman cig olanini, baya faydasi var evet :)Evetbiraz eziyetli tabi, tek tek ayıkla yıka beze ser kurusun. Ama kavrulunca, ısıdan dolayı içindeki maddeler yapı değiştiriyor. Tıpkı fındık vs. gibi. Çiğ yemek gerek. Boya falan etkisi var mıdır bilmiyorum ama hormon yok içinde ve çok besin maddesi var. 100 gr için
A vitamini: 70 İ.U
Tiamin: 0,24 mg.
Niasin: 2.4 mg.
Riboflavin: 0,19 mg.
Kalsiyum: 51 mg.
Demir: 11.2 mg.
Fosfor: 1144 mg.
Yağ: 46.7 gr.
Karbonhidrat: 15.0 gr.
Protein: 29.0 gr.
Kalori: 553
Besin Değerleri (100 gram)
Enerji Kcal/100 gr : 665
Protein: %34.00
Doymuş Yağ: %10.53
Doymamış Yağ: %43.25
Karbonhidratlar: %4.40
Kalsiyum mg: 46.00
Magnezyum mg: 200.00
Demir mg: 4.85
E bebekte de iyi cikar normalde ama boyasinin cikicagini hic dusunememistim, butik bebeyi de deniycem orasi da aklimda, alisveris yapanlar gayet memnun cunku :) haklisin gorunumu de onemli, dikkatli incelemek lazimben butik bebeden alışveriş yapıyorum genelde iyi çıkıyor ama görünümüde önemli nette güzel görünüyorsa alıyorum belki içinde kötü olanlarda vardır
balıklı hastane cıkısını diyosun dimi canım boyamı saldı?Butik bebeden hic almadim bilmiyorum ama e bebekten indirimde olan hastane cikisini aldim, bi yeri kirmiziydi ve genel olarak beyazdi, boyasi cikti ve geciremedim, kiyafet alicaksan yikarken dikkat et bence :)
Maşallah canım bebeğine kilosu boyu gayet iyi, inşallah vakti zamanı geldğinde sağlıkla alırsın kucağına.kontrolden geldik biz
bir buçuk kilo 42 cm olmuş paşamız
nst çekildik ama cihaz pek yakalayamadı henüz küçük olduğu için düzensiz çıktı sonuç yani
bundan sonra 2 haftada bir gidicez ve 2 hafta sonra ciğer geliştirici vurulacağız
bi de bişey sorucaktım @toist yasini günlük mü okuyosunuz haftalık mı nasıl bende okumak istiyorum da
Sağlıklı olsunlarda gerekirse olursun iğneni de ama gerek kalmamasına sevindim. Maşallah senin de kuzuna :)Merhaba kızlar,
Bizimde Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor Kan uyuşmazlığı iğnesi vurmamaya karar verdi. Ayda bir İndirekt Coombs testi yapacak. Cumartesi yaptırdım negatif çıktı. Doğuma kadar negatif çıkarsa, iğne olmıycam. Bebek pozitif olursa doğumdan sonra test yapılacak ve gerekirse iğne olacağım.
Oğluşum 1.200 ve 36 cm olmuş :)
Ayyy ne güzel 2 kiloya yaklaşmışselam hanımlar benimde cuma günü kontrolüm vardı şükür kızım iyi kilomuz
2 kiloya yaklaşmış yüzünü göstermiyo rahim duvarına dönmüş yüzünü iyice doktor dedi doğana kadar göstermez yüzünü bu pozisyonda yeri kalmamış fazla hareket edemez dedi. bugün çalışabilir raporumu aldım aynen çalışmaya devam... dayanabildiğim yere kadar inş... bu arada dün annem geldi kızımın alışverişini tamamlamış sağolsun birsürü giysi almış pembiş pembiş sadece 1 takım hastane çıkışı alıcam onun dışında herşeyimiz var şükür
Sağlıklı olsun da bir hafta geriden gelsin boşver. Maşallah bebişine canım gayet iyi kilosuMerhaba kizlarr 3 gundur dogru duzgun bakip yazamadm insaAllah herkes iyidir. Bugun kontrolumuz vardi. Bizim prenses 31. Haftasinda su an. Ileri gitmek gibi bir cabasi yok kuzumun. Artik anladim ki haftasini yakalamak istemiyor 30+6 dayiz. Kilomuz 1540 gram, durumumuz cok sukur iyiymis. Opuyorum heepinizi
Hi unutmadan sat a gore bugun 32+0 dik. Calisabilir raporumu almadm haftaya yazacak doktorum. Benim icin daha iyi oldu.
Evet canim gecen seni uyariyim diye yazmistim, yikarken dikkat et kirmizi baligin boyasi cikti :) evde pijama olarak kullanicaz artik, Allahtan yedegimiz vardi 2 tane dahabalıklı hastane cıkısını diyosun dimi canım boyamı saldı?
bızımde 4 5 gun gerıden gelıyor hatta dr satımı ılerı cektı gercek satımı hıc dıkkate almıyor onun belırledıgı sat ta ılerlıyoruz
Ayy canim ben yanlis anlamisim pardon :) son haftalarda geriden de gelse duzeliyomus canim yakalarmis haftasini, onden gidenler de yakalarmis yani normale donuyormus, cok sukur saglikli ya gerisi bos :)Merhaba kizlarr 3 gundur dogru duzgun bakip yazamadm insaAllah herkes iyidir. Bugun kontrolumuz vardi. Bizim prenses 31. Haftasinda su an. Ileri gitmek gibi bir cabasi yok kuzumun. Artik anladim ki haftasini yakalamak istemiyor 30+6 dayiz. Kilomuz 1540 gram, durumumuz cok sukur iyiymis. Opuyorum heepinizi
Hi unutmadan sat a gore bugun 32+0 dik. Calisabilir raporumu almadm haftaya yazacak doktorum. Benim icin daha iyi oldu.
bence gitmeden önce doktorunu ara sor canım ne zaman gelip raporumu almalıyım de ben öyle yapıcam.kafam karıştı bu gün hesabından çünkü :)gozunaydın canım masallah bebıse :) bırde bızım 32 haftamız sata gore verılmıcekmı gecınce gun burdakı arkadaslar o gunler yanıyor fln dıyordu
kızlar bişey soracam size.ben cumartesi dr kontrolüne gittim herşey normal dedi suyunda gayet iyi dedi dr.uzun zamandır akıntım olduğunu ama pek önemsemediğimi söyledim.doktorda önemse bence suyunda azalmaya neden olur dedi ve fitil yazdı bana.cumartesiden beri sabah akşam kullanıyorum.bu sefer o beyaz akıntı azaldı ama bu seferde afedersiniz idrar gibi sıvı gelmeye başladı.bu beni korkuttu açıkçası.ilk çocuğumuda sıvının azalmasından dolayı 36 haftalıkken almışlardı.ne yapsam ki acaba normal mi sizce?
ikisi arasında boy farkı var mıdır acaba, açıklama kısmındaki ebatları birbirine çok yakın çünküBenimki üstteki canım eve ulaştı elime. Lise Sırt çantaları kadar var. Islak mendil. Termos. Biberon gözü var ayrı ayrı. Öndeki küçük cebinde bezlik olarak kullanabileceğim göz var çok goşuma gitti. Üstteki büyük gözde de 3 Bölme var canım. Baya kullanışlı geldi bana :)
Çok geçmiş olsun yeni gördüm. Allah beterinden korusun.Selam kizlar nasilsiniz?
Bayadir yazamadim, annem geldi Fransa'ya iki haftadir bende.
Esim kaza gecirdi taksiyle giderken gectigimiz hafta, kolu kirik, kaburgalarda kiriklar var. Cok agrisi oluyor ozellikle geceleri, kolu alcida kaburga kendi kendine iyilesecekmis. Allah'tan daha buyuk bir sey olmadi, o da rapor aldi isinden, evdeyiz ucumuz de. Iyi ki annem geldi, yoksa sinirlerimiz cok bozuldu ikimizin de annem cok yardimci oluyor..
Herkeseee selamlarr sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?