2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zeytin yiyorum da kabak cekirdegi de alayim o zaman, kavrulmamis olmasi sart mi?

Evet biraz eziyetli tabi, tek tek ayıkla yıka beze ser kurusun. Ama kavrulunca, ısıdan dolayı içindeki maddeler yapı değiştiriyor. Tıpkı fındık vs. gibi. Çiğ yemek gerek. Boya falan etkisi var mıdır bilmiyorum ama hormon yok içinde ve çok besin maddesi var. 100 gr için

A vitamini: 70 İ.U
Tiamin: 0,24 mg.
Niasin: 2.4 mg.
Riboflavin: 0,19 mg.
Kalsiyum: 51 mg.
Demir: 11.2 mg.
Fosfor: 1144 mg.
Yağ: 46.7 gr.
Karbonhidrat: 15.0 gr.
Protein: 29.0 gr.
Kalori: 553
Besin Değerleri (100 gram)
Enerji Kcal/100 gr : 665
Protein: %34.00
Doymuş Yağ: %10.53
Doymamış Yağ: %43.25
Karbonhidratlar: %4.40
Kalsiyum mg: 46.00
Magnezyum mg: 200.00
Demir mg: 4.85

gozunaydın canım masallah bebıse :) bırde bızım 32 haftamız sata gore verılmıcekmı gecınce gun burdakı arkadaslar o gunler yanıyor fln dıyordu
Bende sat a gore diye bugun gittim canim. Ama doktor tanidik zaten bizim kiz basindan beri 1 hafta geriden geliyodu. Dedi haftaya verim daha iyi olur tamam dedim bende.

Bende sat a gore diye bugun gittim canim. Ama doktor tanidik zaten bizim kiz basindan beri 1 hafta geriden geliyodu. Dedi haftaya verim daha iyi olur tamam dedim bende.
bızımde 4 5 gun gerıden gelıyor hatta dr satımı ılerı cektı gercek satımı hıc dıkkate almıyor onun belırledıgı sat ta ılerlıyoruz

kızlar ben raporumu aldım bugün 32+1 iz. 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım muhasebecimize verdim..hadi bakalım hayırlısı..ama size bi soru benim tam pazar günleri hafta başlangıcım oluyor..şimdi ben 10 nisana kadar mı çalışmam lazım yoksa 3 nisanmı ?

Butik bebeden hic almadim bilmiyorum ama e bebekten indirimde olan hastane cikisini aldim, bi yeri kirmiziydi ve genel olarak beyazdi, boyasi cikti ve geciremedim, kiyafet alicaksan yikarken dikkat et bence :)
ben butik bebeden alışveriş yapıyorum genelde iyi çıkıyor ama görünümüde önemli nette güzel görünüyorsa alıyorum belki içinde kötü olanlarda vardır

zaten 37 ye kadar zor dayanırsın şimdiden onu düşünme bence :)

Tamam canim tesekkur ederim ben de bulmaya calisayim o zaman cig olanini, baya faydasi var evet :)
ben butik bebeden alışveriş yapıyorum genelde iyi çıkıyor ama görünümüde önemli nette güzel görünüyorsa alıyorum belki içinde kötü olanlarda vardır
E bebekte de iyi cikar normalde ama boyasinin cikicagini hic dusunememistim, butik bebeyi de deniycem orasi da aklimda, alisveris yapanlar gayet memnun cunku :) haklisin gorunumu de onemli, dikkatli incelemek lazim

Butik bebeden hic almadim bilmiyorum ama e bebekten indirimde olan hastane cikisini aldim, bi yeri kirmiziydi ve genel olarak beyazdi, boyasi cikti ve geciremedim, kiyafet alicaksan yikarken dikkat et bence :)
balıklı hastane cıkısını diyosun dimi canım boyamı saldı?

Maşallah canım bebeğine kilosu boyu gayet iyi, inşallah vakti zamanı geldğinde sağlıkla alırsın kucağına.
Sağlıklı olsunlarda gerekirse olursun iğneni de ama gerek kalmamasına sevindim. Maşallah senin de kuzuna :)
Ayyy ne güzel 2 kiloya yaklaşmış Allah sağlık versin, doğuma kadar herşey güzel gitsin inşallah :)
Sağlıklı olsun da bir hafta geriden gelsin boşver. Maşallah bebişine canım gayet iyi kilosu

balıklı hastane cıkısını diyosun dimi canım boyamı saldı?
Evet canim gecen seni uyariyim diye yazmistim, yikarken dikkat et kirmizi baligin boyasi cikti :) evde pijama olarak kullanicaz artik, Allahtan yedegimiz vardi 2 tane daha

Ayy canim ben yanlis anlamisim pardon :) son haftalarda geriden de gelse duzeliyomus canim yakalarmis haftasini, onden gidenler de yakalarmis yani normale donuyormus, cok sukur saglikli ya gerisi bos :)

kızlar bişey soracam size.ben cumartesi dr kontrolüne gittim herşey normal dedi suyunda gayet iyi dedi dr.uzun zamandır akıntım olduğunu ama pek önemsemediğimi söyledim.doktorda önemse bence suyunda azalmaya neden olur dedi ve fitil yazdı bana.cumartesiden beri sabah akşam kullanıyorum.bu sefer o beyaz akıntı azaldı ama bu seferde afedersiniz idrar gibi sıvı gelmeye başladı.bu beni korkuttu açıkçası.ilk çocuğumuda sıvının azalmasından dolayı 36 haftalıkken almışlardı.ne yapsam ki acaba normal mi sizce?

gozunaydın canım masallah bebıse :) bırde bızım 32 haftamız sata gore verılmıcekmı gecınce gun burdakı arkadaslar o gunler yanıyor fln dıyordu
bence gitmeden önce doktorunu ara sor canım ne zaman gelip raporumu almalıyım de ben öyle yapıcam.kafam karıştı bu gün hesabından çünkü :)

O Beyaz akıntı günde 2-3 kez bende de oluyor canım, bebeğin suyumu azalıyormuşki ben hiç sorma gereği duymadım doktora, ilk gebeliğimdede hamileliğim boyunca akıntım oluyordu normal olduğunu düşünyordum ben. Senin akıntın çok mu fazlaydı? bence doktorunu hemen arayıp sormalısın normal olup olmadığını fitili keser belki

kızlar hala doktoru normal doğum için tavsiye de bulunan(egzersiz vb.) yok mu?

ikisi arasında boy farkı var mıdır acaba, açıklama kısmındaki ebatları birbirine çok yakın çünkü
senin aldığın 89 tl idi diğeri 49 tl
iç hacmi geniş ise eğer bende almak istiyorum; bir de sıvı geçirmez mi kumaşı?
son olarak sen ne kadara almıştın canım? çok soru sordum kusura bakma

Çok geçmiş olsun yeni gördüm. Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…