2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah canim oglusuna :) gozun aydin, insallah gerek kalmaz igneye, saglikla dogar pasa

ben bır ay once gıttım 716 gr 31 cm dı yarın gıdıcem ınşALLAH bakalım bnmkı ne kdr buyumus

selam hanımlar benimde cuma günü kontrolüm vardı şükür kızım iyi kilomuz
2 kiloya yaklaşmış yüzünü göstermiyo rahim duvarına dönmüş yüzünü iyice doktor dedi doğana kadar göstermez yüzünü bu pozisyonda yeri kalmamış fazla hareket edemez dedi. bugün çalışabilir raporumu aldım aynen çalışmaya devam... dayanabildiğim yere kadar inş... bu arada dün annem geldi kızımın alışverişini tamamlamış sağolsun birsürü giysi almış pembiş pembiş sadece 1 takım hastane çıkışı alıcam onun dışında herşeyimiz var şükür

Arkadaşlar butik bebeğin ve e-bebeğin bütün markaları kalitelimidir acaba.Yani beğendiğimizi alabilir miyiz yoksa seçiçi mi olmalıyız.

Masallah kizina, 2 kiloya yakin demek, gayet iyi, Allah nazarlardan saklasin. Aldiginiz ciciler de hayirli olsun saglikla giydirmek nasip olsun insallah :)

maşallah kızına cnm :)

Arkadaşlar butik bebeğin ve e-bebeğin bütün markaları kalitelimidir acaba.Yani beğendiğimizi alabilir miyiz yoksa seçiçi mi olmalıyız.
Butik bebeden hic almadim bilmiyorum ama e bebekten indirimde olan hastane cikisini aldim, bi yeri kirmiziydi ve genel olarak beyazdi, boyasi cikti ve geciremedim, kiyafet alicaksan yikarken dikkat et bence :)

Merhaba kizlarr 3 gundur dogru duzgun bakip yazamadm insaAllah herkes iyidir. Bugun kontrolumuz vardi. Bizim prenses 31. Haftasinda su an. Ileri gitmek gibi bir cabasi yok kuzumun. Artik anladim ki haftasini yakalamak istemiyor 30+6 dayiz. Kilomuz 1540 gram, durumumuz cok sukur iyiymis. Opuyorum heepinizi

Hi unutmadan sat a gore bugun 32+0 dik. Calisabilir raporumu almadm haftaya yazacak doktorum. Benim icin daha iyi oldu.

Masallah prensesine annesi, cok sukur ki iyiymis :) geriye dusmesin de haftasini takip etsin, saglicakla dogsun insallah kuzum :) opuyoruz biz de

gozunaydın canım masallah bebıse :) bırde bızım 32 haftamız sata gore verılmıcekmı gecınce gun burdakı arkadaslar o gunler yanıyor fln dıyordu

arkadaşlar bebek giysilerini yıkarken renk koruyucu mendiller var onlardan atın makineye yıkarken. Bizim odamız kısmetse 10 gün sonra gelicek ben ondan sonra yıkayıp yerleştireceğim ama renklilerimde kullanıyorum çok memnunum, aklınızda olsun

Hic duymamistim, bundan sonra kullanirim, nerde bulabilirim ? Camasirlarin cogunu yikadim ama henuz yikamadiklarim var, onlarda kullaniyim bari riske atmak istemiyorum cunku

Kızlar, ben pazardan kabak satan adamdan, kabak çekirdeklerini alıyorum, kavurmadan kurutuyorum. Her gün bir dolu avuç yiyorum. Son 2 haftada yaptım. Birde zeytini baya arttırdım. Oğluşumun boy uzama hızı arttı. Haftası ile de ilgili olabilir tabi ama bilginiz olsun. Kabak çekirdeği çok faydalı zaten.

29+4 teyiz şuan
biz önceki bebeğimizi kaybettik canım nolur nolmaz diye önlem olarak vurulacak iğne

Maşallah canım bebeğine.. İnşallah bunu sağlık sıhhatle kucağına alırsın... Bizimde erken doğum riskimiz var ama doktor pek iğne taraftarı değil gideildiği yere kadar gitsin bir şikayetin olursa gel iğneyi hemen vururuz diyor ama ya aksi bişey olursa ödüm kopuyor. Seni üzmek istemiyorum ama ilkini neden kaybettiniz

Sizede maşallah cnm bizimde çarşamba günü merak içindeyim inşallah herşey yolundadır benim kuzu da 1200 gr civarlarında diye tahmin ediyorum bakalım heyecanlandımmm bak

Sizede maşallah annesi, bebişlerimiz büyüyor artık gerçi benimki henüz küçük ama olsun sizi duymak beni heyecanlandırıyor.. Bizimde çarşamba günü kontrol geçsin günlerrrr oğlumu özledim

toist canım ben 1 yasin daha okudum. Dünkülerin duası galiba bugün yapılacak beni iki yasin okudu olarak yazabilirsin adım meltem

Zeytin yiyorum da kabak cekirdegi de alayim o zaman, kavrulmamis olmasi sart mi?

Hic duymamistim, bundan sonra kullanirim, nerde bulabilirim ? Camasirlarin cogunu yikadim ama henuz yikamadiklarim var, onlarda kullaniyim bari riske atmak istemiyorum cunku

ben Migrostan almıştım cnm. resim ekliyorum bu markanınkini kullanıyorum. Bir dergide testerını vermişlerdi denedim ve öyle aldım bende, renkliler için çok iyi oluyor

Eklentiler

• indir.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 103
Bnde hftaya gidip dogum iznine ayrilcm yeter bu kafar calismak dubyayi bn mi kurtarcam sanki artik ev ganimi moduna girmek istiyrum evime bi duzen getirmeliyim savas alani gibi is ev zor

ben Migrostan almıştım cnm. resim ekliyorum bu markanınkini kullanıyorum. Bir dergide testerını vermişlerdi denedim ve öyle aldım bende, renkliler için çok iyi oluyor
Tamam canim ben de kullaniyim artik, cok tesekkurler :) sonraki camasirlarla nasil basa cikicam diyordum iyi oldu bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…