Masallah canim oglusuna :) gozun aydin, insallah gerek kalmaz igneye, saglikla dogar pasaMerhaba kızlar,
Bizimde Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor Kan uyuşmazlığı iğnesi vurmamaya karar verdi. Ayda bir İndirekt Coombs testi yapacak. Cumartesi yaptırdım negatif çıktı. Doğuma kadar negatif çıkarsa, iğne olmıycam. Bebek pozitif olursa doğumdan sonra test yapılacak ve gerekirse iğne olacağım.
Oğluşum 1.200 ve 36 cm olmuş :)
ben bır ay once gıttım 716 gr 31 cm dı yarın gıdıcem ınşALLAH bakalım bnmkı ne kdr buyumusBoyu söylemedi zaten canım. FL'den ben hesapladım, FL artık çok belirleyici değil, boy tahmini yanlış olur dedi. Ama kilo normalmiş, zaten bu haftanın sonun da 1300 olması gerek. Ben başında gittim. Dr Kaan Kocatepe'nin sitesinde bu hafta için boya ortalama 36 Cm klioya da 1050 ile 1680 arası diyor. Gayet iyi yani. Senin bebeğinin ölçüleri nedir?
Bişey yiyemiyorum kızlar ne yapacam ben
Canim gecmis olsun,neden oyle oluyo acaba? Aradin mi doktorunu?Canım sorunum reflü değil o aksamlari oluyor. Mideme kramp giriyor bişey atıyorum ağzıma agridan iki buklum oluyorum sonra midem bulanıyor. Çubuk kraker bile ağrı yaptı
Masallah kizina, 2 kiloya yakin demek, gayet iyi, Allah nazarlardan saklasin. Aldiginiz ciciler de hayirli olsun saglikla giydirmek nasip olsun insallah :)selam hanımlar benimde cuma günü kontrolüm vardı şükür kızım iyi kilomuz
2 kiloya yaklaşmış yüzünü göstermiyo rahim duvarına dönmüş yüzünü iyice doktor dedi doğana kadar göstermez yüzünü bu pozisyonda yeri kalmamış fazla hareket edemez dedi. bugün çalışabilir raporumu aldım aynen çalışmaya devam... dayanabildiğim yere kadar inş... bu arada dün annem geldi kızımın alışverişini tamamlamış sağolsun birsürü giysi almış pembiş pembiş sadece 1 takım hastane çıkışı alıcam onun dışında herşeyimiz var şükür
selam hanımlar benimde cuma günü kontrolüm vardı şükür kızım iyi kilomuz
2 kiloya yaklaşmış yüzünü göstermiyo rahim duvarına dönmüş yüzünü iyice doktor dedi doğana kadar göstermez yüzünü bu pozisyonda yeri kalmamış fazla hareket edemez dedi. bugün çalışabilir raporumu aldım aynen çalışmaya devam... dayanabildiğim yere kadar inş... bu arada dün annem geldi kızımın alışverişini tamamlamış sağolsun birsürü giysi almış pembiş pembiş sadece 1 takım hastane çıkışı alıcam onun dışında herşeyimiz var şükür
Butik bebeden hic almadim bilmiyorum ama e bebekten indirimde olan hastane cikisini aldim, bi yeri kirmiziydi ve genel olarak beyazdi, boyasi cikti ve geciremedim, kiyafet alicaksan yikarken dikkat et bence :)Arkadaşlar butik bebeğin ve e-bebeğin bütün markaları kalitelimidir acaba.Yani beğendiğimizi alabilir miyiz yoksa seçiçi mi olmalıyız.
Masallah prensesine annesi, cok sukur ki iyiymis :) geriye dusmesin de haftasini takip etsin, saglicakla dogsun insallah kuzum :) opuyoruz biz deMerhaba kizlarr 3 gundur dogru duzgun bakip yazamadm insaAllah herkes iyidir. Bugun kontrolumuz vardi. Bizim prenses 31. Haftasinda su an. Ileri gitmek gibi bir cabasi yok kuzumun. Artik anladim ki haftasini yakalamak istemiyor 30+6 dayiz. Kilomuz 1540 gram, durumumuz cok sukur iyiymis. Opuyorum heepinizi
Hi unutmadan sat a gore bugun 32+0 dik. Calisabilir raporumu almadm haftaya yazacak doktorum. Benim icin daha iyi oldu.
gozunaydın canım masallah bebıse :) bırde bızım 32 haftamız sata gore verılmıcekmı gecınce gun burdakı arkadaslar o gunler yanıyor fln dıyorduMerhaba kizlarr 3 gundur dogru duzgun bakip yazamadm insaAllah herkes iyidir. Bugun kontrolumuz vardi. Bizim prenses 31. Haftasinda su an. Ileri gitmek gibi bir cabasi yok kuzumun. Artik anladim ki haftasini yakalamak istemiyor 30+6 dayiz. Kilomuz 1540 gram, durumumuz cok sukur iyiymis. Opuyorum heepinizi
Hi unutmadan sat a gore bugun 32+0 dik. Calisabilir raporumu almadm haftaya yazacak doktorum. Benim icin daha iyi oldu.
Arkadaşlar butik bebeğin ve e-bebeğin bütün markaları kalitelimidir acaba.Yani beğendiğimizi alabilir miyiz yoksa seçiçi mi olmalıyız.
Hic duymamistim, bundan sonra kullanirim, nerde bulabilirim ? Camasirlarin cogunu yikadim ama henuz yikamadiklarim var, onlarda kullaniyim bari riske atmak istemiyorum cunkuarkadaşlar bebek giysilerini yıkarken renk koruyucu mendiller var onlardan atın makineye yıkarken. Bizim odamız kısmetse 10 gün sonra gelicek ben ondan sonra yıkayıp yerleştireceğim ama renklilerimde kullanıyorum çok memnunum, aklınızda olsun
29+4 teyiz şuan
biz önceki bebeğimizi kaybettik canım nolur nolmaz diye önlem olarak vurulacak iğne
Merhaba kızlar,
Bizimde Cumartesi kontrolümüz vardı. Doktor Kan uyuşmazlığı iğnesi vurmamaya karar verdi. Ayda bir İndirekt Coombs testi yapacak. Cumartesi yaptırdım negatif çıktı. Doğuma kadar negatif çıkarsa, iğne olmıycam. Bebek pozitif olursa doğumdan sonra test yapılacak ve gerekirse iğne olacağım.
Oğluşum 1.200 ve 36 cm olmuş :)
selam hanımlar benimde cuma günü kontrolüm vardı şükür kızım iyi kilomuz
Zeytin yiyorum da kabak cekirdegi de alayim o zaman, kavrulmamis olmasi sart mi?Kızlar, ben pazardan kabak satan adamdan, kabak çekirdeklerini alıyorum, kavurmadan kurutuyorum. Her gün bir dolu avuç yiyorum. Son 2 haftada yaptım. Birde zeytini baya arttırdım. Oğluşumun boy uzama hızı arttı. Haftası ile de ilgili olabilir tabi ama bilginiz olsun. Kabak çekirdeği çok faydalı zaten.
Hic duymamistim, bundan sonra kullanirim, nerde bulabilirim ? Camasirlarin cogunu yikadim ama henuz yikamadiklarim var, onlarda kullaniyim bari riske atmak istemiyorum cunku
Tamam canim ben de kullaniyim artik, cok tesekkurler :) sonraki camasirlarla nasil basa cikicam diyordum iyi oldu bu..ben Migrostan almıştım cnm. resim ekliyorum bu markanınkini kullanıyorum. Bir dergide testerını vermişlerdi denedim ve öyle aldım bende, renkliler için çok iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?