2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canim gecen seni uyariyim diye yazmistim, yikarken dikkat et kirmizi baligin boyasi cikti :) evde pijama olarak kullanicaz artik, Allahtan yedegimiz vardi 2 tane daha
aa üzüldüm bak simdi ama allahtan cok para vermemiştik :) bende dikkatli oliyim yıkarken

aa üzüldüm bak simdi ama allahtan cok para vermemiştik :) bende dikkatli oliyim yıkarken
Aynen canim, normal fiyatiyla alsam goturur o sekilde iade ederdim zaten :) dikkatli ol bence de

Yerim yerim masallah hepsi cok seker, saglicakla kullansin bebis canim :) cok az kaldi gun gectikce heyecan artiyor, sanki daha bi suru eksigimiz var gibi halbuki herseyi tamam cok sukur ama heyecan yapiyorum ben :):)

bu arada yukardaki küçük aslılıklara benziyordu bugun migrosta gördüm 10 lusu 5.90 dı indirimdeydi :) sizce ona ihtiyac varmı alıp almamak arasında kaldım almadım

Yaa bende bu akintidan biktim antibiyotik fitil kullandim yine oluyo dr suyu iyi demesine ragmen hep endiseleniyorum. Ozellikle ayakta cok kaldigimda surekli oluyo

güle güle kullansın prenses

Yerim yerim masallah hepsi cok seker, saglicakla kullansin bebis canim :) cok az kaldi gun gectikce heyecan artiyor, sanki daha bi suru eksigimiz var gibi halbuki herseyi tamam cok sukur ama heyecan yapiyorum ben :):)
öncelikle teşekkür ederim tatlım, inşallah hepimize kullanıp eskitmek, kirletmekte nasip olur...
eksikler halaaa var maalesef bebişten kendime sıra gelmiyor en son kendimi ve mevlütlükleri halledeceğim zaten nasipse

hepside cok güzel güle güle kullanın :) ana kucagımı deniyor ona bilmiyorum tam olarakta ne kadara aldınız:)
çok teşekkür ederim canım, bahsettiğin ürünü 189'a aldım gitti gidiyordan

Amin canim insallah :) onlari da halleder rahatlarsin insallah, Allahtan ugrascak biseyler var yoksa zaman gecmezdi :)

bu arada yukardaki küçük aslılıklara benziyordu bugun migrosta gördüm 10 lusu 5.90 dı indirimdeydi :) sizce ona ihtiyac varmı alıp almamak arasında kaldım almadım
canım bende ikeadan aldım, sonradan hediyeler filanda gelirse ve katlanmayacak kıyafetler olursa die bulunsun maksadıylsa aldım aslında

Yaa bende bu akintidan biktim antibiyotik fitil kullandim yine oluyo dr suyu iyi demesine ragmen hep endiseleniyorum. Ozellikle ayakta cok kaldigimda surekli oluyo
işte banada 2 gün önce suyun gayet iyi dedi ama önemsememekte olmaz çünkü suyunda azlmaya neden olur dedi.bugünde sıvı gelince çok korktum acaba fitilden mi oldu bilmiyorum ki

Amin canim insallah :) onlari da halleder rahatlarsin insallah, Allahtan ugrascak biseyler var yoksa zaman gecmezdi :)
İnşallah canım, sanırım bahar da geldiği için zaman daha da hızlıca akacak bize çünkü çoğu kişi çalıştığı için de izine çıkınca bişeyler hallediyor olacağız sonra bir bakmışız doğum zamanı gelmiş çatmış

kızlar hala doktoru normal doğum için tavsiye de bulunan(egzersiz vb.) yok mu?

canım doktorum bana normal doğum istiyosan çömeleceksin dedi eskiden annanelerimiz annelerimiz alaturka tuvalet kullanıp çömelirdi dedi , süt sağmak için çömelirdi dedi şimdiki hanımlar çok üşengeç kolaylarına ne geliyosa onu yapıyolar o yuzden sen oyle yapmayacaksın çömeleceksin ve kaslarını güçlü tutacaksın dedi :) Uzun lafın kısası egzersiz olarak alaturka tuvalette çömelmeyi tavsiye etti

işte banada 2 gün önce suyun gayet iyi dedi ama önemsememekte olmaz çünkü suyunda azlmaya neden olur dedi.bugünde sıvı gelince çok korktum acaba fitilden mi oldu bilmiyorum ki
Fitilde yapmis olabilir ben kullandigimda da gece su gibi olmustu ama dr sormalisin. Acayip moralimi bozuyo benim kaninda crp degerine bakildi mi bak bu onemli bende kanda da iltihap oldugu icin antibiyotik kullaniyorum ama gecmiyo

Evet yaa belki de bir bucuk ay sonra basliycaz dogum hikayelerimizi yazmaya, cok heyecanli gercekten :) bakalim topigin ilk annesi kim olucak

doktorunu bir arayıp sor istersen üşüttünmü acaba yada bişeymi dokundu
Sabahtan beri bişey yiyemedim ki canım bişey dokunsun yarına gecmezse sabahtan aricam bebeğin ayaklarını midem de hissediyorum sanki
Canim gecmis olsun,neden oyle oluyo acaba? Aradin mi doktorunu?
Teşekkür ederim canım bişey dokundu dicem ama sabahtan beri bişey yiyemedim . Yarına gecmezse aricam doktoru soracam

İnsallah gecer canim ya, kotu bisey yoktur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…