- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
aa üzüldüm bak simdi ama allahtan cok para vermemiştik :) bende dikkatli oliyim yıkarkenEvet canim gecen seni uyariyim diye yazmistim, yikarken dikkat et kirmizi baligin boyasi cikti :) evde pijama olarak kullanicaz artik, Allahtan yedegimiz vardi 2 tane daha
Aynen canim, normal fiyatiyla alsam goturur o sekilde iade ederdim zaten :) dikkatli ol bence deaa üzüldüm bak simdi ama allahtan cok para vermemiştik :) bende dikkatli oliyim yıkarken
kızlar bu arada yaptığım son alışverişlerin detayları, Allah'a şükür eksikler yavaş yavaş bitiyor
Eki Görüntüle 1448008 Eki Görüntüle 1448009 Eki Görüntüle 1448010 Eki Görüntüle 1448011 Eki Görüntüle 1448012 Eki Görüntüle 1448013 Eki Görüntüle 1448014
Yerim yerim masallah hepsi cok seker, saglicakla kullansin bebis canim :) cok az kaldi gun gectikce heyecan artiyor, sanki daha bi suru eksigimiz var gibi halbuki herseyi tamam cok sukur ama heyecan yapiyorum ben :):)bunlar da alışverişimizin devamı;
Eki Görüntüle 1448018 şifonyerin üstüne düşündüğümüz ahşap rafımız
Eki Görüntüle 1448020 yine şifonyerin üzeri için seçtiğim örtü
Eki Görüntüle 1448019
Eki Görüntüle 1448022 hastane çıkışımız♥♥♥
Eki Görüntüle 1448027 Eki Görüntüle 1448028 nevresim ve pike takımımız
Eki Görüntüle 1448029 kampanyadan ıslak mendilimiz
hepside cok güzel güle güle kullanın :) ana kucagımı deniyor ona bilmiyorum tam olarakta ne kadara aldınız:)kızlar bu arada yaptığım son alışverişlerin detayları, Allah'a şükür eksikler yavaş yavaş bitiyor
Eki Görüntüle 1448008 Eki Görüntüle 1448009 Eki Görüntüle 1448010 Eki Görüntüle 1448011 Eki Görüntüle 1448012 Eki Görüntüle 1448013 Eki Görüntüle 1448014
Yaa bende bu akintidan biktim antibiyotik fitil kullandim yine oluyo dr suyu iyi demesine ragmen hep endiseleniyorum. Ozellikle ayakta cok kaldigimda surekli oluyokızlar bişey soracam size.ben cumartesi dr kontrolüne gittim herşey normal dedi suyunda gayet iyi dedi dr.uzun zamandır akıntım olduğunu ama pek önemsemediğimi söyledim.doktorda önemse bence suyunda azalmaya neden olur dedi ve fitil yazdı bana.cumartesiden beri sabah akşam kullanıyorum.bu sefer o beyaz akıntı azaldı ama bu seferde afedersiniz idrar gibi sıvı gelmeye başladı.bu beni korkuttu açıkçası.ilk çocuğumuda sıvının azalmasından dolayı 36 haftalıkken almışlardı.ne yapsam ki acaba normal mi sizce?
kızlar bu arada yaptığım son alışverişlerin detayları, Allah'a şükür eksikler yavaş yavaş bitiyor
güle güle kullansın prensesbunlar da alışverişimizin devamı;
Eki Görüntüle 1448018 şifonyerin üstüne düşündüğümüz ahşap rafımız
Eki Görüntüle 1448020 yine şifonyerin üzeri için seçtiğim örtü
Eki Görüntüle 1448019
Eki Görüntüle 1448022 hastane çıkışımız♥♥♥
Eki Görüntüle 1448027 Eki Görüntüle 1448028 nevresim ve pike takımımız
Eki Görüntüle 1448029 kampanyadan ıslak mendilimiz
öncelikle teşekkür ederim tatlım, inşallah hepimize kullanıp eskitmek, kirletmekte nasip olur...Yerim yerim masallah hepsi cok seker, saglicakla kullansin bebis canim :) cok az kaldi gun gectikce heyecan artiyor, sanki daha bi suru eksigimiz var gibi halbuki herseyi tamam cok sukur ama heyecan yapiyorum ben :):)
çok teşekkür ederim canım, bahsettiğin ürünü 189'a aldım gitti gidiyordanhepside cok güzel güle güle kullanın :) ana kucagımı deniyor ona bilmiyorum tam olarakta ne kadara aldınız:)
Amin canım cümlemiz inşallah.güle güle kullansın prenses
Amin canim insallah :) onlari da halleder rahatlarsin insallah, Allahtan ugrascak biseyler var yoksa zaman gecmezdi :)öncelikle teşekkür ederim tatlım, inşallah hepimize kullanıp eskitmek, kirletmekte nasip olur...
eksikler halaaa var maalesef bebişten kendime sıra gelmiyor en son kendimi ve mevlütlükleri halledeceğim zaten nasipse
çok teşekkür ederim canım, bahsettiğin ürünü 189'a aldım gitti gidiyordan
canım bende ikeadan aldım, sonradan hediyeler filanda gelirse ve katlanmayacak kıyafetler olursa die bulunsun maksadıylsa aldım aslındabu arada yukardaki küçük aslılıklara benziyordu bugun migrosta gördüm 10 lusu 5.90 dı indirimdeydi :) sizce ona ihtiyac varmı alıp almamak arasında kaldım almadım
işte banada 2 gün önce suyun gayet iyi dedi ama önemsememekte olmaz çünkü suyunda azlmaya neden olur dedi.bugünde sıvı gelince çok korktum acaba fitilden mi oldu bilmiyorum kiYaa bende bu akintidan biktim antibiyotik fitil kullandim yine oluyo dr suyu iyi demesine ragmen hep endiseleniyorum. Ozellikle ayakta cok kaldigimda surekli oluyo
İnşallah canım, sanırım bahar da geldiği için zaman daha da hızlıca akacak bize çünkü çoğu kişi çalıştığı için de izine çıkınca bişeyler hallediyor olacağız sonra bir bakmışız doğum zamanı gelmiş çatmışAmin canim insallah :) onlari da halleder rahatlarsin insallah, Allahtan ugrascak biseyler var yoksa zaman gecmezdi :)
kızlar hala doktoru normal doğum için tavsiye de bulunan(egzersiz vb.) yok mu?
Fitilde yapmis olabilir ben kullandigimda da gece su gibi olmustu ama dr sormalisin. Acayip moralimi bozuyo benim kaninda crp degerine bakildi mi bak bu onemli bende kanda da iltihap oldugu icin antibiyotik kullaniyorum ama gecmiyoişte banada 2 gün önce suyun gayet iyi dedi ama önemsememekte olmaz çünkü suyunda azlmaya neden olur dedi.bugünde sıvı gelince çok korktum acaba fitilden mi oldu bilmiyorum ki
Evet yaa belki de bir bucuk ay sonra basliycaz dogum hikayelerimizi yazmaya, cok heyecanli gercekten :) bakalim topigin ilk annesi kim olucakİnşallah canım, sanırım bahar da geldiği için zaman daha da hızlıca akacak bize çünkü çoğu kişi çalıştığı için de izine çıkınca bişeyler hallediyor olacağız sonra bir bakmışız doğum zamanı gelmiş çatmış
Sabahtan beri bişey yiyemedim ki canım bişey dokunsun yarına gecmezse sabahtan aricam bebeğin ayaklarını midem de hissediyorum sankidoktorunu bir arayıp sor istersen üşüttünmü acaba yada bişeymi dokundu
Teşekkür ederim canım bişey dokundu dicem ama sabahtan beri bişey yiyemedim . Yarına gecmezse aricam doktoru soracamCanim gecmis olsun,neden oyle oluyo acaba? Aradin mi doktorunu?
İnsallah gecer canim ya, kotu bisey yoktur insallah...Sabahtan beri bişey yiyemedim ki canım bişey dokunsun yarına gecmezse sabahtan aricam bebeğin ayaklarını midem de hissediyorum sanki
Teşekkür ederim canım bişey dokundu dicem ama sabahtan beri bişey yiyemedim . Yarına gecmezse aricam doktoru soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?