2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok ama çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık, bebeğin çok güzel günler geçirsin bu tatlı odada, öpüyorum

Benim bebegim çok hickirmalri arttı iyice kızlar yaaa

Kızlar dünden beri giremedim sayfalar akıp gitmiş:)
Bu arada başka bi topic açılmış falan filan, dedikodular vs, Mytwin sen bizim tatlı annemizsin kimse sana dil uzatamaz, bu kadar hassas ve sağduyuluyken sen, sana laf atan karşısında bizi bulur hıh :):)

kızlar oda alanlara bı sorum olacak bebişi o oda da mı yatıracaksınız ne bıleyım en azından 2 yada 3 ay yanınızda mı kalacak ve eger yanınızda kalacaksa ekstra bı besık daha mı alacaksınız ??? bn 6. aya kadar park yatakla ıdare ederz dıye oda dusunmedım acıkcası sizin tavsiyeleriniz nelerdir

Çok ama çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık, bebeğin çok güzel günler geçirsin bu tatlı odada, öpüyorum
Saol canımbenim amin inşallahh :)

Valla ben üç yıl ayırmam kendimden kuzumu.. ben ayiririm diyenlerde sonradan vazgecip bırakmıyor yapamiolar çünkü

Benimle yatacak bebegim ayni odada besik alacaz odasina birakmayacam buyuyene kadar ama odasini da yapiyorum yavas yavas hazir olsun diye

Canim Biz hem odasini aldik hemde ahsap besik aldik. 6 aya kadar besigi yatak odasinda yanimda kullanmayi dusunuyorum. Sonrasinda odasinda yatirmayi. Yanimizda alissin istemiyorum, calisan anneyim, sonrasi ayirmak zor olur bence. En basta oyle alistirmak gerekir. Insallah dusunduklerimi uygulayabilirim

Sağol canım çok şükür :) siz nasıl oldunuz bebişinizle hastaneden geldikten sonra :)
Canım çok giremedim geç yazdım kusura bakma :s iiz çok şükür evde keyif yapıyoruz artık kızımla tv keyfi :)) yatistayiz artık haftaya da iznim basliyo doğuma kadar durumumuz bu görünüyor ins :)

Derya bayıldım harika olmuş ellerinizle sağlık, ben de çok istememe rağmen oda yapamadım, taşınma ihtimalimiz var diye de kağıt vs işine girismedim hiç,istedikten sonra her bütçeye göre yapılabiliyor demek ki ne güzel, allah gönlüne göre versin canım benim, daha iyilerini nasip etsin inşallah, bulutlu duvar kağıdı ve avizrn favorim

Çok geçmiş olsun canimm Rabbim ins zamaninda sağlıkla nasip eder bebisini

Saol canım . Bide teyzesi hediye almak ıstiyodu parkeyi ona kitledim anneaneside duvar kağıdı aldi . Bende avize ve Süs falan onları aldım :) olduğu kadar artık inşallah bigün daha iyilerini yaparız hepimiz.sende taşınacagin yere ,özene ozene yaparsın sonra canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…