- 5 Mart 2015
- 284
- 207
- 18
- 34
Ayak uyusur ya ustune oturunca o sekil karincalaniyorkarnimin sol ust kosesiuyuşma nasıl canım biraz tarif edermisin dokununca hissetmiyomusun bi çimdik atmaya çalış yada iğne gibi bişeyle dene bakalım
Ne kadar bu canta canimkizlar bebek cantasini da siparis ettim. graco'nun sirt cantasi seklindeki bebek cantasini aldim, hem esim de rahatlikla kullanir. burda insanlar genelde spor giyiniyor zaten, ben de rahat rahat kullanirim.
Çok ama çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık, bebeğin çok güzel günler geçirsin bu tatlı odada, öpüyorumKızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
2015 mayıs anneleri cnmcok guzel olmus canim gule gule kullanin bebisinle
ikiside cok guzeller zewklisin cnm
Facedeki sayfanin adi ne cnm bende bakiyim merak ettim
canım benim hiç duymadım böyle bişey bence bişeyin yoktur bebişko gıdıklıyordur ama için rahat etmezse bi acile görünAyak uyusur ya ustune oturunca o sekil karincalaniyorkarnimin sol ust kosesi
cnm bn hıc hıssetmıyodum artık bnde hıssedıyorum bugun 2 kere oldu normal bnce cunku 34. haftada cıger gelişiminin tamamlanması gerekırmişBenim bebegim çok hickirmalri arttı iyice kızlar yaaa
Saol canımbenim amin inşallahh :)Çok ama çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık, bebeğin çok güzel günler geçirsin bu tatlı odada, öpüyorum
Valla ben üç yıl ayırmam kendimden kuzumu.. ben ayiririm diyenlerde sonradan vazgecip bırakmıyor yapamiolar çünkükızlar oda alanlara bı sorum olacak bebişi o oda da mı yatıracaksınız ne bıleyım en azından 2 yada 3 ay yanınızda mı kalacak ve eger yanınızda kalacaksa ekstra bı besık daha mı alacaksınız ??? bn 6. aya kadar park yatakla ıdare ederz dıye oda dusunmedım acıkcası sizin tavsiyeleriniz nelerdir
Bir hafta sonra randevum var doktoruma sorayim bakalim insallah kotu birsey degildircanım benim hiç duymadım böyle bişey bence bişeyin yoktur bebişko gıdıklıyordur ama için rahat etmezse bi acile görün
Benimle yatacak bebegim ayni odada besik alacaz odasina birakmayacam buyuyene kadar ama odasini da yapiyorum yavas yavas hazir olsun diyekızlar oda alanlara bı sorum olacak bebişi o oda da mı yatıracaksınız ne bıleyım en azından 2 yada 3 ay yanınızda mı kalacak ve eger yanınızda kalacaksa ekstra bı besık daha mı alacaksınız ??? bn 6. aya kadar park yatakla ıdare ederz dıye oda dusunmedım acıkcası sizin tavsiyeleriniz nelerdir
kanaman sancın yoksa bebeğin hareketleri de normalse hiç bir sıkıntın yoktur inşallah canım korkma içini rahat tut iyi düşün emiBir hafta sonra randevum var doktoruma sorayim bakalim insallah kotu birsey degildir
Canim Biz hem odasini aldik hemde ahsap besik aldik. 6 aya kadar besigi yatak odasinda yanimda kullanmayi dusunuyorum. Sonrasinda odasinda yatirmayi. Yanimizda alissin istemiyorum, calisan anneyim, sonrasi ayirmak zor olur bence. En basta oyle alistirmak gerekir. Insallah dusunduklerimi uygulayabilirimtuubaat: 40046329 .!.:kızlar oda alanlara bı sorum olacak bebişi o oda da mı yatıracaksınız ne bıleyım en azından 2 yada 3 ay yanınızda mı kalacak ve eger yanınızda kalacaksa ekstra bı besık daha mı alacaksınız ??? bn 6. aya kadar park yatakla ıdare ederz dıye oda dusunmedım acıkcası sizin tavsiyeleriniz nelerdir
Canım çok giremedim geç yazdım kusura bakma :s iiz çok şükür evde keyif yapıyoruz artık kızımla tv keyfi :)) yatistayiz artık haftaya da iznim basliyo doğuma kadar durumumuz bu görünüyor ins :)Sağol canım çok şükür :) siz nasıl oldunuz bebişinizle hastaneden geldikten sonra :)
Derya bayıldım harika olmuş ellerinizle sağlık, ben de çok istememe rağmen oda yapamadım, taşınma ihtimalimiz var diye de kağıt vs işine girismedim hiç,istedikten sonra her bütçeye göre yapılabiliyor demek ki ne güzel, allah gönlüne göre versin canım benim, daha iyilerini nasip etsin inşallah, bulutlu duvar kağıdı ve avizrn favorimKızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
Zımpara slırsın bi tane nir tsnede ajşap boyası oluyo mis gibiAynen onu yapmayı düşündüm ama bunlar boyanmasi niçin kazinmasi lazımmış. Boyalı olunca olmusyomus.
Çok geçmiş olsun canimm Rabbim ins zamaninda sağlıkla nasip eder bebisiniKizlar iyi aksamlar dun gece saat 12:30da karnimin toplandigini bebegimin kasildigini hissettim zaman gectikce siklasti ve baski yapmaya basladi esiide uyutmadim hastaneye gittik dogum sancilarin baslamis dedi dr nts ye bagladi ama cok kucuk oldugu icin hastanebib yeterli olmadigini dogum ewine yonlendirdi buraya geldik acilmam olsaydi dogm olcakmisti kasilmam ve sancilarim %75 ti nts de cok korktum burasida acilman varsa kabul edemeyiz dedi napacagimizi sasirdik oteki ozelleri arastiriyoruz bi yandan acilmama bqkildi acilma olmayinca bi oh cektuk ama sabcimi durdurman icib serum fitil falan verdiler bebegin cigerleri icin 2doz igne wuruldum 12 saat arayla suanda yatiyorum hastanede cok korktum kizkar bebegim erkenden gelicek diye cok kucuk daha Allqgim korusun dualariniza ihiyacimiz war teyzeler suan sancilarim hafiflemis insallah taburcu oluruz yarin esim perisan oldu uykusuzluktan kosturmadan ben annem deseniz oyle uykusuzum ama ewime gitmek istiyorum biran once insalah bebiisim bize kotu sakacik yaptigiyla kalir we daha bekler kuzuma bisey olmasindan korkuyorum
Saol canım . Bide teyzesi hediye almak ıstiyodu parkeyi ona kitledim anneaneside duvar kağıdı aldi . Bende avize ve Süs falan onları aldım :) olduğu kadar artık inşallah bigün daha iyilerini yaparız hepimiz.sende taşınacagin yere ,özene ozene yaparsın sonra canım inşallahDerya bayıldım harika olmuş ellerinizle sağlık, ben de çok istememe rağmen oda yapamadım, taşınma ihtimalimiz var diye de kağıt vs işine girismedim hiç,istedikten sonra her bütçeye göre yapılabiliyor demek ki ne güzel, allah gönlüne göre versin canım benim, daha iyilerini nasip etsin inşallah, bulutlu duvar kağıdı ve avizrn favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?