- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Ohh iyi olmuş valla:) ben şimdi maddiyattan dolayı yapamadım eşime de fazla yüklenmek istemiyorum erkek sonuçta yetemiyorum psikolojisine girmesin yazık kiysmamSaol canım . Bide teyzesi hediye almak ıstiyodu parkeyi ona kitledim anneaneside duvar kağıdı aldi . Bende avize ve Süs falan onları aldım :) olduğu kadar artık inşallah bigün daha iyilerini yaparız hepimiz.sende taşınacagin yere ,özene ozene yaparsın sonra canım inşallah
Allaha sukur kanamam yok hareketleri de normal insallah iyidir canimkanaman sancın yoksa bebeğin hareketleri de normalse hiç bir sıkıntın yoktur inşallah canım korkma içini rahat tut iyi düşün emi
Ya naçizhane tecrübemi paylaşayım ben ilk oğlumu hep odasında yatsğında yatırdım şöyleki yatak odam çocuk odasının yanındaydı ve benim uykum çok hafiftir, hemen fırlarım yatsktan, ancsk kardeşim götümcelerim yanlsrında yani aynı odada yatırdılsr sonra me mi oldu biri 4 biri 5 ysşında zor ayırdı biri de kendi şimdi çocuğun odasında yatıyo çocuk babasıyla yatak odasında, diycem o ki bu işlerde denge çok önemli belli bir vakitte ayırmazsan sonra çok zorlanılıyor, göz önünde bulundurun bu durumu iyi gecelerSaol canımbenim amin inşallahh :)
Valla ben üç yıl ayırmam kendimden kuzumu.. ben ayiririm diyenlerde sonradan vazgecip bırakmıyor yapamiolar çünkü
Canım beşik almayı düşünüyoruz hala almadık alırsak eğer 4 5 ay bizle yatak odası da yatar sonra odasınakızlar oda alanlara bı sorum olacak bebişi o oda da mı yatıracaksınız ne bıleyım en azından 2 yada 3 ay yanınızda mı kalacak ve eger yanınızda kalacaksa ekstra bı besık daha mı alacaksınız ??? bn 6. aya kadar park yatakla ıdare ederz dıye oda dusunmedım acıkcası sizin tavsiyeleriniz nelerdir
Canım bende ahşap beşik alacağım beyaz istiyorum nereden nekadars aldın 2. Çocuğu allah nasip ederse onda da kullanmak isterim herşeyi beyaz oldu o yüzdenCanim Biz hem odasini aldik hemde ahsap besik aldik. 6 aya kadar besigi yatak odasinda yanimda kullanmayi dusunuyorum. Sonrasinda odasinda yatirmayi. Yanimizda alissin istemiyorum, calisan anneyim, sonrasi ayirmak zor olur bence. En basta oyle alistirmak gerekir. Insallah dusunduklerimi uygulayabilirim
Bunu duyunca aynı olay bizde de mevcut uykum aşırı hafif ve Odamız yani yana acaba napsam diyorumYa naçizhane tecrübemi paylaşayım ben ilk oğlumu hep odasında yatsğında yatırdım şöyleki yatak odam çocuk odasının yanındaydı ve benim uykum çok hafiftir, hemen fırlarım yatsktan, ancsk kardeşim götümcelerim yanlsrında yani aynı odada yatırdılsr sonra me mi oldu biri 4 biri 5 ysşında zor ayırdı biri de kendi şimdi çocuğun odasında yatıyo çocuk babasıyla yatak odasında, diycem o ki bu işlerde denge çok önemli belli bir vakitte ayırmazsan sonra çok zorlanılıyor, göz önünde bulundurun bu durumu iyi geceler
Nerden aldın canım benim böle geniş yerim yok o yüzden bundan alamadım bebYatağımın yanına bu beşikten şipariş ettim. Kullanışlı gibi geldi.ahşap alacaktım ama yazın çok yer değiştiricem ondan ötürü pratik olsun dedim
CANIM BUTİKBEBEDEN ALDIM ENİ 60 BOYU 90 CM İNDİRİME GİRMİŞTİ BENİMDE ÇOK YERİM YOK AMA BU BAKTIKLARIM ARASINDA EN KÜÇÜĞÜYDÜNerden aldın canım benim böle geniş yerim yok o yüzden bundan alamadım beb
Çocuk ve anne savunmasız diye çıkarmayın diyorlar ama maalesef ben de dayanabileceğimi sanmıyorum
Zaten Düğünler kınalar var. Ayrıca doktor Kontrolü için çıkıyorsun sürekli zaten. Kınaya gidemesek de nikaha gidicez. Bir de hava çok güzel olacak çıkıp dolaşırız inşallah birşey olmaz
canım isim çok güzel. eşimde bir ara söylüyodu uras olsun diye.Slm arkadaşlarım. @lovesoon arkadaşımızın sezeryana alınacağını okudum. Allah yardımcısı olsun. Bebeği sağlıkla doğsun inşallah... Dualarım bütün annelerle, hepinizle... Benim de erken doğum riskim olduğu için istirahat etmeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Hepimiz zamanında alalım inşallah yavrularımızı... Bu arada oğlumuzun adına karar verdik. Uras olacak ismi Allah izin verirse. @duailemutluluk canım geçmiş olsun. Düşmüşsün sende. Bugün kü geçmişe şöyle bir göz atmaya çalıştım da. 2 ay önce falan benimde aynı şey başıma geldi. Küvetten ayağımı dışarı bir attım bacağım ortadan ikiye ayrılıyordu. Ucuz atlattım,bir kaç çürük oluştu o kadar. Aman dikkat edelim hepimiz.
Evt canım heleki oğlan çocuğu özgüveni olmuo korkuo bazı şeylere. Ama aynı şekilde erken ayirmakta iyi değil mutlaka onun uygun bi yaşı vardırYa naçizhane tecrübemi paylaşayım ben ilk oğlumu hep odasında yatsğında yatırdım şöyleki yatak odam çocuk odasının yanındaydı ve benim uykum çok hafiftir, hemen fırlarım yatsktan, ancsk kardeşim götümcelerim yanlsrında yani aynı odada yatırdılsr sonra me mi oldu biri 4 biri 5 ysşında zor ayırdı biri de kendi şimdi çocuğun odasında yatıyo çocuk babasıyla yatak odasında, diycem o ki bu işlerde denge çok önemli belli bir vakitte ayırmazsan sonra çok zorlanılıyor, göz önünde bulundurun bu durumu iyi geceler
Onu ben yazdım birinin desteklemesi ya da desteklememesi için yazmadım. Kimse kimseye cevap vermek zorunda değil içinden geliyorsa cevap verir. Orada öyle bir yazmış ki sanki herkesin o yazdiginda ona cevap verme yükümlülüğü varmış gibi. Ben su an sana cevap veriyorsam zorunda olduğum için değil içimden geldiği için veriyorum. Doktora gittim bilgileri paylaştım bana yazan tüm arkadaşlar zorunlu mu hissediyor Hayır sevindiler iyi olmama bebeğimin iyi olmasına içlerinden geldi yazdılar. Hem burayı sanal bir yer diye elestirip hem de bana yazmak zorundalar gibi bir ifade kullanamaz. .. Hayir canim yanlis anlamissin. Diger topige burdan biri yazdi. Kimseye cvp vermek zorunda degiliz demis. Bu topikten var niye actiniz diye sorunca bi bayanda sert cikti. Sacma muhabbetlet donuyor sizin topiginizde kimse cvp vermiyor dedi. Ben de diyorum ki bayan yanlis seyler soylemis olabilir ama cvp vermek zorunda degiliz diyen diger bayanida hakli gormuyorum. SINIRLI kisilermi var burda. Herkes elinden geldigince cvp vermeli. Bn uzun zamandir giremiyorun bu topige bende onceden beri takip ediyorum.
Teşekkür ederim kuzum :) ay canım sinir oldum takildigimiz yer sanal olabilir ama hepimiz gerçek duygulara sahibiz ve gerçekten birbirimizin sevinclerine sevinip uzutulerine uzuluyoruz. Zoruma giden ne biliyor musun hem bize burası sanal diyip kucumsuyor hem de herkes soruma cevap vermek zorunda diye bir ifade kullanıyor. Zorunda değiliz. Icimizden geliyorsa yaparız dimi canım. .Masallahh prensese canim Allahim esirgesin :) herseyin yolunda olmasina sevindimm hadi bakalim az kaldii :) bosver canim takma ya amaci bu zaten en iyisi bosvermek :)
Kocaman olmuştur annesi :) güzel haberlerini beklide yarın. Ay bıraktım zaten konu kapanmışayy çok sevindim ya. ben de yarın görcem oğlumu.acaba ne kadar olmuştur. neden kaale alıp tartışıp sinirini bozuyosun ki. çırpınsın kendince, tın de geç
Amin canım :) :) bence de sorunu var..Kızlar, sanırım boş vermek en iyisi. Gerçekten yazdıkları normal değil bence. Sanırım sorunlu bir dönemde ekstradan. İçini döksün rahatlasın. TakılmayalımEgo sorunu da var sanırım bir miktar. Umarım iyi olur kısa zamanda.
Teşekkür ederim kuzum :)masaaallah kızcene cnm :)))
Az kalmış tatlım üzülme zaman koşarak geçiyor :)maşaAllah bebişine canım biz daha 30 martta görecez tontişimibu arada boşver canım tartışılmaya bile değmez
Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
Kizlar epidural normal dogum hakkinda ne dusunuyorsunuzQUOTE]
Canım bir aksilik olmazsa benim doğumum da öyle olacak inşallah ilk doğumum da normaldi ama epidural değildi bende merak içerisindeyim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?