2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ohh iyi olmuş valla:) ben şimdi maddiyattan dolayı yapamadım eşime de fazla yüklenmek istemiyorum erkek sonuçta yetemiyorum psikolojisine girmesin yazık kiysmamsonra inşallah işe girerim işe gidersem tasiniriz o zaman yaparım inşallah:)

Toistcim yada tubacim bugün dua var miydi bilmiyorum, bugün kayinvalidedeydim akşam gelince hizlica bi göz attım varsa eğer 2 yasin okumuştum ismim eda

Saol canımbenim amin inşallahh :)

Valla ben üç yıl ayırmam kendimden kuzumu.. ben ayiririm diyenlerde sonradan vazgecip bırakmıyor yapamiolar çünkü
Ya naçizhane tecrübemi paylaşayım ben ilk oğlumu hep odasında yatsğında yatırdım şöyleki yatak odam çocuk odasının yanındaydı ve benim uykum çok hafiftir, hemen fırlarım yatsktan, ancsk kardeşim götümcelerim yanlsrında yani aynı odada yatırdılsr sonra me mi oldu biri 4 biri 5 ysşında zor ayırdı biri de kendi şimdi çocuğun odasında yatıyo çocuk babasıyla yatak odasında, diycem o ki bu işlerde denge çok önemli belli bir vakitte ayırmazsan sonra çok zorlanılıyor, göz önünde bulundurun bu durumu iyi geceler

Canım beşik almayı düşünüyoruz hala almadık alırsak eğer 4 5 ay bizle yatak odası da yatar sonra odasına

Canım bende ahşap beşik alacağım beyaz istiyorum nereden nekadars aldın 2. Çocuğu allah nasip ederse onda da kullanmak isterim herşeyi beyaz oldu o yüzden

Benim gibi kasinan var mı acaba gobegim de pul pul olmuş. .Halbuki sürekli yagliom acaba bebe yağı mi alerji yaptı ya bol su da içiyorum ne yapsam bilemedim

Bunu duyunca aynı olay bizde de mevcut uykum aşırı hafif ve Odamız yani yana acaba napsam diyorum

demi hazır mayısta güzel havalarda doğacaklar biz de çıkıp dolaşalım ki lohusa depresyonuna girmeyelim :)

canım isim çok güzel. eşimde bir ara söylüyodu uras olsun diye.

Evt canım heleki oğlan çocuğu özgüveni olmuo korkuo bazı şeylere. Ama aynı şekilde erken ayirmakta iyi değil mutlaka onun uygun bi yaşı vardır

Onu ben yazdım birinin desteklemesi ya da desteklememesi için yazmadım. Kimse kimseye cevap vermek zorunda değil içinden geliyorsa cevap verir. Orada öyle bir yazmış ki sanki herkesin o yazdiginda ona cevap verme yükümlülüğü varmış gibi. Ben su an sana cevap veriyorsam zorunda olduğum için değil içimden geldiği için veriyorum. Doktora gittim bilgileri paylaştım bana yazan tüm arkadaşlar zorunlu mu hissediyor Hayır sevindiler iyi olmama bebeğimin iyi olmasına içlerinden geldi yazdılar. Hem burayı sanal bir yer diye elestirip hem de bana yazmak zorundalar gibi bir ifade kullanamaz. .
Masallahh prensese canim Allahim esirgesin :) herseyin yolunda olmasina sevindimm hadi bakalim az kaldii :) bosver canim takma ya amaci bu zaten en iyisi bosvermek :)
Teşekkür ederim kuzum :) ay canım sinir oldum takildigimiz yer sanal olabilir ama hepimiz gerçek duygulara sahibiz ve gerçekten birbirimizin sevinclerine sevinip uzutulerine uzuluyoruz. Zoruma giden ne biliyor musun hem bize burası sanal diyip kucumsuyor hem de herkes soruma cevap vermek zorunda diye bir ifade kullanıyor. Zorunda değiliz. Icimizden geliyorsa yaparız dimi canım. .
ayy çok sevindim ya. ben de yarın görcem oğlumu.acaba ne kadar olmuştur. neden kaale alıp tartışıp sinirini bozuyosun ki. çırpınsın kendince, tın de geç
Kocaman olmuştur annesi :) güzel haberlerini beklide yarın. Ay bıraktım zaten konu kapanmış
Amin canım :) :) bence de sorunu var..

Kızlar bu taşınma zormuş ya. Bugün bayagi bir yoruldum doktordan sonra nefes nefese kaldım hep. Kosturduk eşimle ordan oraya.

Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?

Hayırlı olsun cok güzeller güzel günlerde kullanın arkadaşlar inşallah.... Rabbim utandirmasin emeklerimizi boşa çıkarmasın. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…