EyvahhhhhYa ne cantasi, bizim daha eksikler var alinacak, besik kurulacak, besik yatagi alinacak, esyalar yikanacak, utulenecek, canta hazirlanacak. Babamiza da pijama lazim. Annem dogumdan iki hafta once gelecek, hastane cikisini lohusa pijamasini falan o getirecek, bebek insallah annemden once gelmeye kalkmaz. Ha bir de daha isim bulamadik.....
Anaaaammm, panik atak geldi
Harikaaa derya bayıldım çok güzel olmuş canım oda Takımı'na gerek yok şuanlık zaten yanında yatacak. Ama ilk etap çok güzel :)Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
Çok güzelmiş güle güle kullan annesi :))Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
kizlar bebek cantasini da siparis ettim. graco'nun sirt cantasi seklindeki bebek cantasini aldim, hem esim de rahatlikla kullanir. burda insanlar genelde spor giyiniyor zaten, ben de rahat rahat kullanirim.
Benim de böyle tecrübelerim var hak veriyorum sana. Özgüvenli olsun anneye doysun diye 3 yaşına kadar anneyle babayla uyuyan çocuğun tam tersi etkide kaldığını bilmiyoruz maalesef. Ben bir eğitimci olarak en geç 6. Ayda ayrılması gerektiğini düşünüyorum.Ya naçizhane tecrübemi paylaşayım ben ilk oğlumu hep odasında yatsğında yatırdım şöyleki yatak odam çocuk odasının yanındaydı ve benim uykum çok hafiftir, hemen fırlarım yatsktan, ancsk kardeşim götümcelerim yanlsrında yani aynı odada yatırdılsr sonra me mi oldu biri 4 biri 5 ysşında zor ayırdı biri de kendi şimdi çocuğun odasında yatıyo çocuk babasıyla yatak odasında, diycem o ki bu işlerde denge çok önemli belli bir vakitte ayırmazsan sonra çok zorlanılıyor, göz önünde bulundurun bu durumu iyi geceler
Çok güzelmiş canım pratik güle güle kullan :)Yatağımın yanına bu beşikten şipariş ettim. Kullanışlı gibi geldi.ahşap alacaktım ama yazın çok yer değiştiricem ondan ötürü pratik olsun dedim
Yedi sekiz ay yatak odasinda sonrasında başka odaya koyarim beşiği diye düşünüyorumkızlar oda alanlara bı sorum olacak bebişi o oda da mı yatıracaksınız ne bıleyım en azından 2 yada 3 ay yanınızda mı kalacak ve eger yanınızda kalacaksa ekstra bı besık daha mı alacaksınız ??? bn 6. aya kadar park yatakla ıdare ederz dıye oda dusunmedım acıkcası sizin tavsiyeleriniz nelerdir
Maşallah tosune olmuş prensesBu arada da bebeğim hâlâ donmemis dönmeye niyeti yok sanırım keyfi yerinde :)
Evet ya çok güzel zamanda doğacak sıpalar :))demi hazır mayısta güzel havalarda doğacaklar biz de çıkıp dolaşalım ki lohusa depresyonuna girmeyelim :)
35 e kadar yolu var bilimsel olarakBu arada da bebeğim hâlâ donmemis dönmeye niyeti yok sanırım keyfi yerinde :)
Saol canım benımEyvahhhhhcanım ben çantamı yapayım kafam rahat olsun çünkü artık hep hareketli günlerim sürpriz yapabilir bebişim şaka biryana annem doğumda anca gelecek tekim yavaş yavaş yapayım dedim :))) sen de yap bence daha fazla bekleme :))
Harikaaa derya bayıldım çok güzel olmuş canım oda Takımı'na gerek yok şuanlık zaten yanında yatacak. Ama ilk etap çok güzel :)
Çok güzelmiş güle güle kullan annesi :))
Çok beğendim güle güle kullan canım :)
Benim de böyle tecrübelerim var hak veriyorum sana. Özgüvenli olsun anneye doysun diye 3 yaşına kadar anneyle babayla uyuyan çocuğun tam tersi etkide kaldığını bilmiyoruz maalesef. Ben bir eğitimci olarak en geç 6. Ayda ayrılması gerektiğini düşünüyorum.
Aynı odada anne babayla uyuyan çocukların anne babanın da gece hayatını etkilediği de ayrı bir konu :))
Çok güzelmiş canım pratik güle güle kullan :)
Tabiki canım, çok çelişkili konuşmuş zaten, yazdıklarına da cevap verilmiş üstelik fakat bi çekememezlik olmuş gibi sanki :) boşver ya ortalık karıştırmak isteyenlere fırsat vermemek lazım, şurda bi kaç haftamız kaldı bir de bunlarla uğraşıyoruz :)Onu ben yazdım birinin desteklemesi ya da desteklememesi için yazmadım. Kimse kimseye cevap vermek zorunda değil içinden geliyorsa cevap verir. Orada öyle bir yazmış ki sanki herkesin o yazdiginda ona cevap verme yükümlülüğü varmış gibi. Ben su an sana cevap veriyorsam zorunda olduğum için değil içimden geldiği için veriyorum. Doktora gittim bilgileri paylaştım bana yazan tüm arkadaşlar zorunlu mu hissediyor Hayır sevindiler iyi olmama bebeğimin iyi olmasına içlerinden geldi yazdılar. Hem burayı sanal bir yer diye elestirip hem de bana yazmak zorundalar gibi bir ifade kullanamaz. .
Teşekkür ederim kuzum :) ay canım sinir oldum takildigimiz yer sanal olabilir ama hepimiz gerçek duygulara sahibiz ve gerçekten birbirimizin sevinclerine sevinip uzutulerine uzuluyoruz. Zoruma giden ne biliyor musun hem bize burası sanal diyip kucumsuyor hem de herkes soruma cevap vermek zorunda diye bir ifade kullanıyor. Zorunda değiliz. Icimizden geliyorsa yaparız dimi canım. .
Sağol canım. Sizin isim belli mi?canım isim çok güzel. eşimde bir ara söylüyodu uras olsun diye.
Allahim yardimciniz olsun insallah. Oglunu da saglicakla kucagina alir evine gider mutlu mesut yasarsiniz insallaaahhh.. Hepimiz merak ediyoruz canim. Guzel haberlerle donmen nasip olsun...Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Canım seni çok merak ettik inşallah iyisiniz dir allah şifa versinKızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
cok saol canım , aynen oyle son aylarda cok cok dıkkat lazım artıkCanım benim aman dikkatli olalım bundan sonra, çok geçmiş olsun. Ama olan olmuş stres yapıp üzme bebişi :) Sadece bundan sonra daha dikkatli davranmamız gerekiyor sanırım.
Süpermiş bu ya, bayıldım :) Ben çok korkuyorum lohusalık döneminden çünkü ..
Canim gecmis olsun bu arada. Ondan ben de cok korktugum icin, hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kuvet dibine konulan silikon kaymazlardan aldim. Allah yasatmasin bi daha.
Ben de aynı marka arabadan aldım inş sağlam çıkar :)
Geldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?