2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eyvahhhhh canım ben çantamı yapayım kafam rahat olsun çünkü artık hep hareketli günlerim sürpriz yapabilir bebişim şaka biryana annem doğumda anca gelecek tekim yavaş yavaş yapayım dedim :))) sen de yap bence daha fazla bekleme :))

Harikaaa derya bayıldım çok güzel olmuş canım oda Takımı'na gerek yok şuanlık zaten yanında yatacak. Ama ilk etap çok güzel :)

Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
Çok güzelmiş güle güle kullan annesi :))

kizlar bebek cantasini da siparis ettim. graco'nun sirt cantasi seklindeki bebek cantasini aldim, hem esim de rahatlikla kullanir. burda insanlar genelde spor giyiniyor zaten, ben de rahat rahat kullanirim.

Çok beğendim güle güle kullan canım :)

Benim de böyle tecrübelerim var hak veriyorum sana. Özgüvenli olsun anneye doysun diye 3 yaşına kadar anneyle babayla uyuyan çocuğun tam tersi etkide kaldığını bilmiyoruz maalesef. Ben bir eğitimci olarak en geç 6. Ayda ayrılması gerektiğini düşünüyorum.
Aynı odada anne babayla uyuyan çocukların anne babanın da gece hayatını etkilediği de ayrı bir konu :))

Yatağımın yanına bu beşikten şipariş ettim. Kullanışlı gibi geldi.ahşap alacaktım ama yazın çok yer değiştiricem ondan ötürü pratik olsun dedim
Çok güzelmiş canım pratik güle güle kullan :)

@Ariver canım 2 kg tosun olmuş bebişin maşallah ona. Bak kocaman oldu annesi taşınırken yorma kızımızı biraz daha dursun orda olur mu :)

Kızlarrrr bu araşar çok yoğunum giremiyorum. Muhtemelen cunartesi listeyi anca yapabilirim :) siz cumartesiye kadar okuyun bol bol cumartesi yazın buraya ben de liste yapayım olur mu :) cuma pazar paArtesi full doluyum maalesef :)

Yedi sekiz ay yatak odasinda sonrasında başka odaya koyarim beşiği diye düşünüyorum

Saol canım benım

Tabiki canım, çok çelişkili konuşmuş zaten, yazdıklarına da cevap verilmiş üstelik fakat bi çekememezlik olmuş gibi sanki :) boşver ya ortalık karıştırmak isteyenlere fırsat vermemek lazım, şurda bi kaç haftamız kaldı bir de bunlarla uğraşıyoruz :)

Kızlar sonunda lohusa pijama ve sabahlığımı alabildim. Boyum 1.65 ve 63 kiloyum. Ben bu takımın s bedenini sipariş verdim. Aranızda benim ölçülerime yakın olanlar kaç beden aldılar acaba? lk hamileliğimde 2 beden aldığım pijama ve geceliklerim bol olmuştu üzerime bunda da öyle olmasın diye small aldım ama inşallah küçük gelmez. Siparişi verdikten sonra keşke medium alsaydım daha garanti olurdu dedim içimden. Bu arada ben iyice gece kuşu oldum. 3-4 gündür gece saat 3 gibi bir uyanıyorum en az 1,5 saat uyuyamıyorum. Galiba vücudum bebek doğduktan sonraki uykusuz gecelere hazırlık yapmaya başladı...sizler şimdi mışıııl mışıl uyuyorsunuzdur güzel mayıs anneleri ve onların tatlı bebekleri... İyi uykular hepinize...

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Allahim yardimciniz olsun insallah. Oglunu da saglicakla kucagina alir evine gider mutlu mesut yasarsiniz insallaaahhh.. Hepimiz merak ediyoruz canim. Guzel haberlerle donmen nasip olsun...

Merhaba guzel anne adayları sona yaklastiica benimde korkularim başladı.çok dua ediyorum.Rabbim hepimizi saglikli bir şekilde bebislerimizle kurtarsin.
Yalniz benim bi problemim var.Bebeğin uyku setiyle aldigim gecelikleri bir yikadimbmakinede suyu sikilmamisti.kurutmaya attim hepsini.rengi de uyku setine geçmiş.krem tullu yan ve bas korumaliklar yoz pembe olmuş onu eski haline nasil dondurebilirim.onerileeinizi bekliyorum(

cok saol canım , aynen oyle son aylarda cok cok dıkkat lazım artık

Canim gecmis olsun bu arada. Ondan ben de cok korktugum icin, hamile oldugumu ogrenir ogrenmez kuvet dibine konulan silikon kaymazlardan aldim. Allah yasatmasin bi daha.

cok saol canım, ewet ya cok tehlıkelı bır sey sen ne gzl yapmıssın .

Geldim kızlar. Bebisim 2 kilo olmuş çok şükür her şey yolunda. O hakkımızda konuşan kızla tartisiyordum sinir oldum ya acayip acayip konuşuyor

gozunaydın canım :)boşver hıc tartısmalara gırmeyın herkes neyın ne oldugunu bılıyor sınırlerın gerılmesıne gerek yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…