çok geçmiş olsun..oğlunu ALLAH sana bağışlasın..Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Amin canim Allah razi oksun hepimize rabbim saglikla nasip etsinÇok geçmiş olsun canimm Rabbim ins zamaninda sağlıkla nasip eder bebisini
Allahim biran once melegine kavusmayi nasip etsin, bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin.. Hepimize evlatlarimizi saglicakla kucagimiza almak nasip olsun insallah..Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
canim benim rabbim oglusunu korusun insallah dualarimiz seninle we bebeginle insallah kucagina alip bol bol sewiceksin bebegini guzel seyleer dusun suanda en cok sana ihtiyaci war annesiAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
cok guzel canım gule gule kullansın ınsALLAH BEBİŞİN :)Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
Teşekkür ederim canım :) İnşallah döner ya korkutuyor beni cadı :)Maşallah tosune olmuş prensesdaha döner canım meraklanma :)
Aynen öyle canım :) :)35 e kadar yolu var bilimsel olarak
Ha ninelere göre son dk ya kadar belli olmaz kısmet bu işler
Aynen ya dün mutlu çıktım hastaneden tüm enerjimi aldı :) :) niye taktiysam o kadar bilmiyorum ki kuzum :)Tabiki canım, çok çelişkili konuşmuş zaten, yazdıklarına da cevap verilmiş üstelik fakat bi çekememezlik olmuş gibi sanki :) boşver ya ortalık karıştırmak isteyenlere fırsat vermemek lazım, şurda bi kaç haftamız kaldı bir de bunlarla uğraşıyoruz :)
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Teşekkür ederim canımgozunaydın canım :)boşver hıc tartısmalara gırmeyın herkes neyın ne oldugunu bılıyor sınırlerın gerılmesıne gerek yok ..
Canım seni çok merak ettik. Bebek nasıl iyi miAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
çok geçmiş olsun.bebeğini de sağlıkla kucağına almanı dilerim..dualarımız seninle.allah size bağışlasın.Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Canım bebeğin adını ve kendi adını verirsen istersen özel mesaj at adına dua etmek istiyorum tüm kalbimden allah size sağlık getirsin canımAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
bebeğine de sana da sağlık diliyorum canım, Allah yardımcınız olsun.
Hamilelikten canim benim :)) biz kimseye bsy demiyoruzz onlar da dokunmasinlar bize :) sen mutlu ol prensese odaklan yerim ben onu :) bu arada daha doner insallah annesii stres yapma sen uzmez seni melek kizinAriver post: 40050181 .!.:Teşekkür ederim canım :) İnşallah döner ya korkutuyor beni cadı :)
Aynen öyle canım :) :)
Aynen ya dün mutlu çıktım hastaneden tüm enerjimi aldı :) :) niye taktiysam o kadar bilmiyorum ki kuzum :)
Teşekkür ederim canım
Canım seni çok merak ettik. Bebek nasıl iyi mi
Allah küçük prensi sana bağışlasın canım, iyi ki herşeyini hazırlamışsın; dualarımız seninle...Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
hormonlar bizi acayip yaptı valla :) :)Hamilelikten canim benim :)) biz kimseye bsy demiyoruzz onlar da dokunmasinlar bize :) sen mutlu ol prensese odaklan yerim ben onu :) bu arada daha doner insallah annesii stres yapma sen uzmez seni melek kizin
Benım adım tugce canımın adıda tevfik huzeyfe .cok teskkurlerCanım bebeğin adını ve kendi adını verirsen istersen özel mesaj at adına dua etmek istiyorum tüm kalbimden allah size sağlık getirsin canım
Bizi meraktan bırakma
Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?