2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hormonlar bizi acayip yaptı valla :) :)
O da seni yermis teyzesi çok açmış şu an o teyzede iki tane de yakışıklı var dedim ooo bizimki coştu :) :) :)
Hahaha :)) dogsunlar da bii totolarini isiricam hepsinin,nasilsa gelicem hatayaa kurtulusu yok benden :) dusundukce dislerimi sıkıyorum yaa saglicakla dogsalar da yesek hepsini

Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.

canım benim dualarım seninle ve oğlunla. İnşallah biran evvel oğlunu kucağına alır, mis kokusunu doya doya içine çekersin. Şu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah... Oğlun da sen de Allah a emanet olun. Rabbim tüm hamileleri ve yavruları korusun. Fırsat bulunca yaz yine bizlere. Habersiz bırakma. Güzel haberlerini bekliyoruz. Öpüyorum çok

cok saol cnm, ALLAH koruyor işte bizleri ve bebeklerimizi sanada o zmn ıcın gecmıs olsun, dıkkat etmek lazım daha da

rabbim saglıkla kucagına almayı, koklamayı nasip etsin. dualarımız seninle ve bebeginle canım. inşaAllah en kısa zamanda alırsın kucagına.

Ariverciğim bebeğin ters durduğundan bahsetmişsin. Üzülme vakit var daha. Döner inşallah. Benim ki şimdiden dönmüş ve doğum kanalına sokmuş kafasını. Dr bana 35. Ve 36 haftadan sonra olsa normaldi ama şimdi çok erken dedi. O yüzden takma kafana canım

Hahaha :)) dogsunlar da bii totolarini isiricam hepsinin,nasilsa gelicem hatayaa kurtulusu yok benden :) dusundukce dislerimi sıkıyorum yaa saglicakla dogsalar da yesek hepsini
geldiğinde seni görmek isterim canım :)
Az kaldı az artık dişlerini değil onların yanaklarını sikacaksin :) :) :)
Inşallah canım normal olsun istiyorum sezeryandan çok korkuyorum nedenini bilmiyorum ama.. şimdi kaç haftaliksin canım. Bebişler bizden aceleci çıktı. En iyisi hepimiz hazırlıkları bitirelim. Benim çok eksiğim var daha ya. Tasinsam bir.

dualarımız seninle inşallah sağ salim kavuşursun yavruna Allahım korusun size bağışlasın inşallah

Benım adım tugce canımın adıda tevfik huzeyfe .cok teskkurler
Kuzum ben de sana dua edecem. Rabbim en kisa zamanda yavrunu kucağına almayi nasip etsin. Bize biraz bilgi verir misin çok merak ettik seni bebiş nasıl sen nasılsın her şey yolunda mi

Geleyim de gorusuruz tabi ki kuzumm :) Insallahh az kaldi evet :))

Canım daha önce suyu az diye söylenmiş miydi sana vede su kaybettiğini anlamadinmi. Bunları bilmemiz lazım artık hepimiz dikkat etmeliyiz
Allah yardimciniz olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla ayrilirsiniz hastaneden

cok guzel olmus canım hersey zamanlada olur hayırlısıyla da kullanır ınsallah bebişin:)
Saol canım benim

[QUO"lovesoon, post: 40050069, member: 643663"]Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha[/QUOTE]

Çok geçmişler olsun.Rabbim oglunuzu da saglikli bir şekilde kucaginiza almayi nasip etsin.oğlunuza hemen kavusursunuz inşaallah.buyusun toparlansin.saglikli bi şekilde kavusun birbirinize.dualarimiz sizinle

Cok

Cümleten hayırlı Cumalar...

kızım da ben de çok hastalandık kızımın boğazı gözleri enfeksiyon oldu..ben grip öksürük oldum. kızıma mı bakıyım kendimemi şaşırdım gece uykusunu unuttum ama şimdi daha iyiyiz şükür.

Bİzim her hafta kontrollerimiz devam ediyo...şu an bir sorunumuz yok inşallah bebişimin beslenmesi son ana kadar durmaz. varisli kordonumuz şimdilik olduğu gibi duruyor genişlemeye devam etmiyor.

Bir de erken doğum yaptığım 32. haftaya günler kaldı biraz gerginim. hayırlısıyla bir sorun olmadan atlatırız inş.

yazamadım yasinlere falan katılamadım ama takip etmeye çalıştım topiği genel olarak herkes iyi maş. Erken doğum yapan arkadaşımızın bebişi de bir an önce toparlanır hayırlısıyla sağlıkla evlerine çıkarlar inşallah...

lovesoon ..cnm çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın olsun...Rabbim bebisini size bağışlasin korusun onu..erken doğum, küçük falan diye üzülme tamam mı. .bak ben 1988 yılında 1 kilo 250 gram doğmuşum. Hem o zaman sartlarini az çok rahmin edersin.7 aylık doğmuşum. Sonra bi gelişmişim maşallah yani :) o yüzden sakin canını sıkma endişelenme dualrim seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…