canım gözün aydın olsun, inşallah bebişin de en kısa sürede evinize gelir, ismi de pek güzel maşallah....Benım adım tugce canımın adıda tevfik huzeyfe .cok teskkurler
Hahaha :)) dogsunlar da bii totolarini isiricam hepsinin,nasilsa gelicem hatayaa kurtulusu yok benden :) dusundukce dislerimi sıkıyorum yaa saglicakla dogsalar da yesek hepsinihormonlar bizi acayip yaptı valla :) :)
O da seni yermis teyzesi çok açmış şu an o teyzede iki tane de yakışıklı var dedim ooo bizimki coştu :) :) :)
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
canım benim dualarım seninle ve oğlunla. İnşallah biran evvel oğlunu kucağına alır, mis kokusunu doya doya içine çekersin. Şu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah... Oğlun da sen de Allah a emanet olun. Rabbim tüm hamileleri ve yavruları korusun. Fırsat bulunca yaz yine bizlere. Habersiz bırakma. Güzel haberlerini bekliyoruz. Öpüyorum çokAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
cok saol cnm, ALLAH koruyor işte bizleri ve bebeklerimizi sanada o zmn ıcın gecmıs olsun, dıkkat etmek lazım daha daSlm arkadaşlarım.lovesoon arkadaşımızın sezeryana alınacağını okudum. Allah yardımcısı olsun. Bebeği sağlıkla doğsun inşallah... Dualarım bütün annelerle, hepinizle... Benim de erken doğum riskim olduğu için istirahat etmeye çalışıyorum mümkün olduğunca. Hepimiz zamanında alalım inşallah yavrularımızı... Bu arada oğlumuzun adına karar verdik. Uras olacak ismi Allah izin verirse. duailemutluluk canım geçmiş olsun. Düşmüşsün sende. Bugün kü geçmişe şöyle bir göz atmaya çalıştım da. 2 ay önce falan benimde aynı şey başıma geldi. Küvetten ayağımı dışarı bir attım bacağım ortadan ikiye ayrılıyordu. Ucuz atlattım,bir kaç çürük oluştu o kadar. Aman dikkat edelim hepimiz.
Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Benım adım tugce canımın adıda tevfik huzeyfe .cok teskkurler
Ariverciğim bebeğin ters durduğundan bahsetmişsin. Üzülme vakit var daha. Döner inşallah. Benim ki şimdiden dönmüş ve doğum kanalına sokmuş kafasını. Dr bana 35. Ve 36 haftadan sonra olsa normaldi ama şimdi çok erken dedi. O yüzden takma kafana canımTeşekkür ederim canım :) İnşallah döner ya korkutuyor beni cadı :)
Aynen öyle canım :) :)
Aynen ya dün mutlu çıktım hastaneden tüm enerjimi aldı :) :) niye taktiysam o kadar bilmiyorum ki kuzum :)
Teşekkür ederim canım
Canım seni çok merak ettik. Bebek nasıl iyi mi
Tamam canım dua edeceğim mubarek günBenım adım tugce canımın adıda tevfik huzeyfe .cok teskkurler
geldiğinde seni görmek isterim canım :)Hahaha :)) dogsunlar da bii totolarini isiricam hepsinin,nasilsa gelicem hatayaa kurtulusu yok benden :) dusundukce dislerimi sıkıyorum yaa saglicakla dogsalar da yesek hepsini
Inşallah canım normal olsun istiyorum sezeryandan çok korkuyorum nedenini bilmiyorum ama.. şimdi kaç haftaliksin canım. Bebişler bizden aceleci çıktı. En iyisi hepimiz hazırlıkları bitirelim. Benim çok eksiğim var daha ya. Tasinsam bir.Ariverciğim bebeğin ters durduğundan bahsetmişsin. Üzülme vakit var daha. Döner inşallah. Benim ki şimdiden dönmüş ve doğum kanalına sokmuş kafasını. Dr bana 35. Ve 36 haftadan sonra olsa normaldi ama şimdi çok erken dedi. O yüzden takma kafana canım
dualarımız seninle inşallah sağ salim kavuşursun yavruna Allahım korusun size bağışlasın inşallahAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Kuzum ben de sana dua edecem. Rabbim en kisa zamanda yavrunu kucağına almayi nasip etsin. Bize biraz bilgi verir misin çok merak ettik seni bebiş nasıl sen nasılsın her şey yolunda miBenım adım tugce canımın adıda tevfik huzeyfe .cok teskkurler
Geleyim de gorusuruz tabi ki kuzumm :) Insallahh az kaldi evet :))geldiğinde seni görmek isterim canım :)
Az kaldı az artık dişlerini değil onların yanaklarını sikacaksin :) :) :)
Inşallah canım normal olsun istiyorum sezeryandan çok korkuyorum nedenini bilmiyorum ama.. şimdi kaç haftaliksin canım. Bebişler bizden aceleci çıktı. En iyisi hepimiz hazırlıkları bitirelim. Benim çok eksiğim var daha ya. Tasinsam bir.
hayırlı olsun canım. dualarımız seninleKızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Canım daha önce suyu az diye söylenmiş miydi sana vede su kaybettiğini anlamadinmi. Bunları bilmemiz lazım artık hepimiz dikkat etmeliyizAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Saol canım benimcok guzel olmus canım hersey zamanlada olur hayırlısıyla da kullanır ınsallah bebişin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?