2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım şimdi 31+4 üm. Geçen hafta gttim dr a o zaman söylemişti. Ama ben epeydir hissediyordum döndüğünü. Kahverengi lekelenmem oluyordu sonra pembeye dönüşmüştü akıntım. Şükür şimdi dr un dediklerini uyguladığımdan beri normale döndü.

cok gecmıs olsun cnm...

"Gerçek doğum sancısı zaman geçtikçe daha kuvvetli ve daha acı verici olur ve pozisyon değiştirdiğinizde kesilmez. Sahte doğum sancılarında pozisyon değiştirdiğinizde sancılarınızda azalma olur." muşşş

"Braxton-Hicks, ya da yanlış doğum kasılmalarında, ağrı karnınızın alt kısmında başlar. Gerçek doğum kasılmaları ise belinizde başlayacak ve ağrı karnınızın alt kısmına yayılacak. " mışş :))

Kizlar epidural normal dogum hakkinda ne dusunuyorsunuz

mümkünse epiduralsiz doğum olsun..epidurali vurunca bebeğin kanalda geri kaçtığı olmuştu bir akrabamızın, mecbur sezeryana çevirdiler..bir de uyuştuğun için ıkınmayı felan kontrol edemiyorsun..nerdeyse her kadın son anlarda epidural istiyormuş :) bu ağrıya dayanamıycam diye, işte tam da o anlarda bebiş dışarı çıkıyormuş zaten...

Canım paylastigin odayı göremedim hangi sayfada söyler misin kuzum
Aman canım benim dikkat et kendine . Kendini yoracak işler yapma. Bol bol dinlen. Ayakta çok durma. Az kaldı bir 37.haftayi görelim hayırlısıyla. Ondan sonra istedikleri zaman gelsinler

biz de 6 ay beraber uyuyacağız, park yatak aldım ben de bizim yatakodasına..kendi odasını da şimdiden yaptık çünkü sonrasında çıkıp dolaşmaya fırsat bulamam, dolabı hazır olsun diye..6. aydan sonra da orada yatırmayı planlıyorum...park yatak da salonda oyun alanı olarak yerini alacak.. :)

Canım bende ahşap beşik alacağım beyaz istiyorum nereden nekadars aldın 2. Çocuğu allah nasip ederse onda da kullanmak isterim herşeyi beyaz oldu o yüzden
bize biraz pahalıya geldi. mobilyalarla aldık, izmir Karabağlardan. 550 tl, giydirmesi içinde

Sana özel bidaha paylaşırım canım

Eklentiler

• 20150319_144356.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 145
  • 20150319_150853.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 143
  • 20150319_150823.webp
    14 KB · Görüntüleme: 134
  • 20150319_150754.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 149
  • 20150319_150842.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 136
  • 20150319_150758.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 146
  • 20150319_144150.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 141
Benim bebegim çok hickirmalri arttı iyice kızlar yaaa
benim de dikkatimi hep çekiyor günde en az 3-4 kere yaşıyor oğluşumuz.
doktora her defasında da soruyorum normal diyor o da, solunum hareketleri ile birlikte hıçkırık da akciğer gelişimi için iyi olduğu söyleniyor.anne karnında çok hıçkıran bebekler doğduktan sonra da çok hıçkırmaya meyilli olurlarmış.

Lovesoon rabbim bebegini sana bagislasin ins biran once toparlanir. Benmde erkn dogm riskim var evde istrahat etmeye calisiyrm.

geçmiş olsun canım, dualarımız seninle.

Canım benim hiç merak etme. Benim yiğende seninkinden 1 hafta geç doğdu. Fırlamanın teki şuan. Senin bebişinde haftası gayet iyi. Sadece biraz kuvözde kalır 10 gün falan. Belki de o kadar bile kalmaz. Yine de koklarsın misler gibi. kuzunu. Ben gözün aydın diyorum analı babalı büyüsün. Çünkü kötü bşy yok, erkenci seninki

Sana özel bidaha paylaşırım canım
Oyy teşekkür ederim bitanem
Kuzum mükemmel ötesi olmuş. Bir de ufakligi içinde hayal ettim çok daha güzel göründü gözüme :) sağlıkla gelsin pasamiz canım. Tavandaki ay yildizlardan ben de aldım kuzum. Yeni evde yapistiracam gece çok güzel parliyorlar :)

gelisiosa iyi canım gelsinler de sanki yoruluo mus gibi gelio bana bazende :)
Bende onu düşündüm doğduktan sonra higidik higidik hickircak kiyamam

Saol canım benım. inşallah hepimizinki saglikla gelsin .imkanımız daha iyi olsun bizde onlara daha iyilerini verebilelim inşallahh.
Zaten odayı değiştiren o sticker ler canım. Hemen farkettiriyo. Mobilyası şimdilik olmucak , inşallah onu da alırız yakinda söyle beyaz beyaz .

gelisiosa iyi canım gelsinler de sanki yoruluo mus gibi gelio bana bazende :)
Bende onu düşündüm doğduktan sonra higidik higidik hickircak kiyamam
evet benim de içim eziliyor, çok mu sallıyorum,huzursuz mu oluyo rahatı bozuluyo ondan mı başlıyor hıçkırmaya diye ama, bazen çok sakin bir anda da olabiliyor, ya da bir yürüyüş sonrası ben yorulduktan sonra da, değişken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…