canım şimdi 31+4 üm. Geçen hafta gttim dr a o zaman söylemişti. Ama ben epeydir hissediyordum döndüğünü. Kahverengi lekelenmem oluyordu sonra pembeye dönüşmüştü akıntım. Şükür şimdi dr un dediklerini uyguladığımdan beri normale döndü.geldiğinde seni görmek isterim canım :)
Az kaldı az artık dişlerini değil onların yanaklarını sikacaksin :) :) :)
Inşallah canım normal olsun istiyorum sezeryandan çok korkuyorum nedenini bilmiyorum ama.. şimdi kaç haftaliksin canım. Bebişler bizden aceleci çıktı. En iyisi hepimiz hazırlıkları bitirelim. Benim çok eksiğim var daha ya. Tasinsam bir.
Cümleten hayırlı Cumalar...
kızım da ben de çok hastalandık kızımın boğazı gözleri enfeksiyon oldu..ben grip öksürük oldum.kızıma mı bakıyım kendimemi şaşırdım gece uykusunu unuttum ama şimdi daha iyiyiz şükür.
Bİzim her hafta kontrollerimiz devam ediyo...şu an bir sorunumuz yok inşallah bebişimin beslenmesi son ana kadar durmaz. varisli kordonumuz şimdilik olduğu gibi duruyor genişlemeye devam etmiyor.
Bir de erken doğum yaptığım 32. haftaya günler kaldı biraz gerginim. hayırlısıyla bir sorun olmadan atlatırız inş.
yazamadım yasinlere falan katılamadım ama takip etmeye çalıştım topiği genel olarak herkes iyi maş. Erken doğum yapan arkadaşımızın bebişi de bir an önce toparlanır hayırlısıyla sağlıkla evlerine çıkarlar inşallah...
sağol canımm...cok gecmıs olsun cnm...
Kizlar epidural normal dogum hakkinda ne dusunuyorsunuz
Canım paylastigin odayı göremedim hangi sayfada söyler misin kuzumCanım daha önce suyu az diye söylenmiş miydi sana vede su kaybettiğini anlamadinmi. Bunları bilmemiz lazım artık hepimiz dikkat etmeliyiz
Allah yardimciniz olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla ayrilirsiniz hastaneden
Saol canım benim
Aman canım benim dikkat et kendine . Kendini yoracak işler yapma. Bol bol dinlen. Ayakta çok durma. Az kaldı bir 37.haftayi görelim hayırlısıyla. Ondan sonra istedikleri zaman gelsinlercanım şimdi 31+4 üm. Geçen hafta gttim dr a o zaman söylemişti. Ama ben epeydir hissediyordum döndüğünü. Kahverengi lekelenmem oluyordu sonra pembeye dönüşmüştü akıntım. Şükür şimdi dr un dediklerini uyguladığımdan beri normale döndü.
kızlar oda alanlara bı sorum olacak bebişi o oda da mı yatıracaksınız ne bıleyım en azından 2 yada 3 ay yanınızda mı kalacak ve eger yanınızda kalacaksa ekstra bı besık daha mı alacaksınız ??? bn 6. aya kadar park yatakla ıdare ederz dıye oda dusunmedım acıkcası sizin tavsiyeleriniz nelerdir
bize biraz pahalıya geldi. mobilyalarla aldık, izmir Karabağlardan. 550 tl, giydirmesi içindeCanım bende ahşap beşik alacağım beyaz istiyorum nereden nekadars aldın 2. Çocuğu allah nasip ederse onda da kullanmak isterim herşeyi beyaz oldu o yüzden
Sana özel bidaha paylaşırım canımCanım paylastigin odayı göremedim hangi sayfada söyler misin kuzum
Aman canım benim dikkat et kendine . Kendini yoracak işler yapma. Bol bol dinlen. Ayakta çok durma. Az kaldı bir 37.haftayi görelim hayırlısıyla. Ondan sonra istedikleri zaman gelsinler
benim de dikkatimi hep çekiyor günde en az 3-4 kere yaşıyor oğluşumuz.Benim bebegim çok hickirmalri arttı iyice kızlar yaaa
geçmiş olsun canım, dualarımız seninle.Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Canım benim hiç merak etme. Benim yiğende seninkinden 1 hafta geç doğdu. Fırlamanın teki şuan. Senin bebişinde haftası gayet iyi. Sadece biraz kuvözde kalır 10 gün falan. Belki de o kadar bile kalmaz. Yine de koklarsın misler gibi. kuzunu. Ben gözün aydın diyorum analı babalı büyüsün. Çünkü kötü bşy yok, erkenci seninkiAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Oyy teşekkür ederim bitanemSana özel bidaha paylaşırım canım
gelisiosa iyi canım gelsinler de sanki yoruluo mus gibi gelio bana bazende :)benim de dikkatimi hep çekiyor günde en az 3-4 kere yaşıyor oğluşumuz.
doktora her defasında da soruyorum normal diyor o da, solunum hareketleri ile birlikte hıçkırık da akciğer gelişimi için iyi olduğu söyleniyor.anne karnında çok hıçkıran bebekler doğduktan sonra da çok hıçkırmaya meyilli olurlarmış.
Saol canım benım. inşallah hepimizinki saglikla gelsin .imkanımız daha iyi olsun bizde onlara daha iyilerini verebilelim inşallahh.Oyy teşekkür ederim bitanem
Kuzum mükemmel ötesi olmuş. Bir de ufakligi içinde hayal ettim çok daha güzel göründü gözüme :) sağlıkla gelsin pasamiz canım. Tavandaki ay yildizlardan ben de aldım kuzum. Yeni evde yapistiracam gece çok güzel parliyorlar :)
evet benim de içim eziliyor, çok mu sallıyorum,huzursuz mu oluyo rahatı bozuluyo ondan mı başlıyor hıçkırmaya diye ama, bazen çok sakin bir anda da olabiliyor, ya da bir yürüyüş sonrası ben yorulduktan sonra da, değişken.gelisiosa iyi canım gelsinler de sanki yoruluo mus gibi gelio bana bazende :)
Bende onu düşündüm doğduktan sonra higidik higidik hickircak kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?