2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım çok merak ettim seni. rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlasın. sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. bir an önce kucağına almak nasip etsin inş.

Sıkma canını kuzum her şey zamanla olur. Bizim de Babamız bize sürpriz yapıp mobilya yaptiemisti ya arkadaşı satmış onu biri çok beğenmiş bize de tekrar yapacakmis demiş ben de eşime yapmasın gerek yok ben park yatak alacam hem bu aralar elimiz de sıkışık dedim eşim de onayladı. 3000 küsür para istiyordu zaten. Dolabı ayrı yaptırdım krem turuncu renginde daha uyguna geliyor park yatak ve dolap canım. ..

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Nice hayırlı cumalar Görelim bebişimiz ve sevdiklerimizle inşallah.
lovesoon canım bebeğine kavuşmuşsun. Rabbim öncelikle sana ve bebeğine güç kuvvet sağlık sıhhat versin. Bebeğin sadece sürpriz yaptı size. Neyse ki hazırlıklıydın. Allah onu size bağışlasın. Sana da bol sabır ve umut diliyorum. Herşey çok güzel olacak inşallah.

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar:) bu gün mobilyalarımız geliyor çok heyecanlıyım:) bende artık çamaşırlarımızı yıkayıp yerleştirmeye başlayabileceğim için çok mutluyum:) dogum yapan arkadasimizin bebeğine çok dua ediyorum @ lovesoon Canım Allah yardımciniz olsun biran önce sağlikla kucağina almayi nasip etsin inş. Hasta arkadaşlarada Allahtan acil şifalar diliyorum. Hepinizi öpüyorum

heyecanını anlayabiliyorum canım. hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla yatsın bebişin içinde. bizim 3 gün oldu geleli, o kadar kötü vernik kokuyor ki, kapısını kapattığımız halde antre bile kokuyo. eşyaları yıkayıp yerleştirme umudumu erteletti bu koku :) inşallah sizin ki böyle kokmaz da eşyalarını bir hevesle yerleştirirsin

Ya öyleymiş canım Geldiginde çok kokuyor uzun sürede çikmiyor kokusu diyor herkes bende yikayip ütüleyip hurca koyayim kokusu cikincada dolap iclerine yerlestiririm diyorum. Ne güzel heyecanlar bunlar, Allah isteyen herkese yaşatsın inş:)

Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah eşyaların sağlıkla kullanın inşallah

Canım dün yazamadım yoğundum. Öncelikle iyi günlerde kullan, bizimki de fena kokuyordu ablam sileceği suya dalan roxy toz sabundan az miktar koydu sildi heryerini sonra bir daha temiz suyla sildi. Yine koku kaldı çok az onu da cam açarak havalandırdık. Bir deneyin isterdeniz

kızlar kızımın odasındaki takımın yatağı büyüyen karyola tipi; şimdi böyle cibinlik yaptırmak istiyorum nereye yaptırabilirim, mekanizması filan nereden temin edebilirim?

lovesoon canim ins bu sureci atlaticaksiniz ve hersey cok guzel olucak Rabbim kolayliklar versin sanada bebeginede guc versin ins

Allah bebeğinizi sana ve eşine bağışlasın. Hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

Gunaydın herkeseee , hayırlı cumalar :))
@lavesoon inşallah bi an önce kavusursunuz canım oglunla , dualarmız szinle.

çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda kucağına da alırsın bebeğini. hasret giderirsiniz.

Bizim 2 hafta oldu geleli cekmeceleri falan acık tuttum. Odanın kapısınıda hep acık bıraktım. Dün de sabunlu suyla silip durulandı. Koku gecti gibi :)

[QUOArkadaşlar ght, post: 40049870, member: 386225"]Merhaba guzel anne adayları sona yaklastiica benimde korkularim başladı.çok dua ediyorum.Rabbim hepimizi saglikli bir şekilde bebislerimizle kurtarsin.
Yalniz benim bi problemim var.Bebeğin uyku setiyle aldigim gecelikleri bir yikadimbmakinede suyu sikilmamisti.kurutmaya attim hepsini.rengi de uyku setine geçmiş.krem tullu yan ve bas korumaliklar yoz pembe olmuş onu eski haline nasil dondurebilirim.onerileeinizi bekliyorum([/QUOTE]

Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..

Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım bir daha hemen tek başına yıkamayı denedin mi kenar korumalıkları. Kosla oxi nın deterjanında bekletsen acaba rengi çıkar mı. Ben conversler için yapmıştım ama senin kumaşı tam bilemiyorum

Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..[/QUOTE]

Hay allah ya kötü olmuş. Kosla oxi action al canım. Makineye at. Suyunu alsın 3-5 çevirsin sonra kapa makineyi. Öylece beklet 30 dk. Sonra çalıştır. Umarım açılır. Ben hiç riske atmıycam, zaten elde yıkama 30 dk falan sürüyor, ayrı ayrı yıkamak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…