canım çok merak ettim seni. rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlasın. sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. bir an önce kucağına almak nasip etsin inş.Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Sıkma canını kuzum her şey zamanla olur. Bizim de Babamız bize sürpriz yapıp mobilya yaptiemisti ya arkadaşı satmış onu biri çok beğenmiş bize de tekrar yapacakmis demiş ben de eşime yapmasın gerek yok ben park yatak alacam hem bu aralar elimiz de sıkışık dedim eşim de onayladı. 3000 küsür para istiyordu zaten. Dolabı ayrı yaptırdım krem turuncu renginde daha uyguna geliyor park yatak ve dolap canım. ..Saol canım benım. inşallah hepimizinki saglikla gelsin .imkanımız daha iyi olsun bizde onlara daha iyilerini verebilelim inşallahh.
Zaten odayı değiştiren o sticker ler canım. Hemen farkettiriyo. Mobilyası şimdilik olmucak , inşallah onu da alırız yakinda söyle beyaz beyaz .
heyecanını anlayabiliyorum canım. hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla yatsın bebişin içinde. bizim 3 gün oldu geleli, o kadar kötü vernik kokuyor ki, kapısını kapattığımız halde antre bile kokuyo. eşyaları yıkayıp yerleştirme umudumu erteletti bu koku :) inşallah sizin ki böyle kokmaz da eşyalarını bir hevesle yerleştirirsinGünaydın kızlar hayırlı Cumalar:) bu gün mobilyalarımız geliyor çok heyecanlıyım:) bende artık çamaşırlarımızı yıkayıp yerleştirmeye başlayabileceğim için çok mutluyum:) dogum yapan arkadasimizin bebeğine çok dua ediyorum @ lovesoon Canım Allah yardımciniz olsun biran önce sağlikla kucağina almayi nasip etsin inş. Hasta arkadaşlarada Allahtan acil şifalar diliyorum. Hepinizi öpüyorum
heyecanını anlayabiliyorum canım. hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla yatsın bebişin içinde. bizim 3 gün oldu geleli, o kadar kötü vernik kokuyor ki, kapısını kapattığımız halde antre bile kokuyo. eşyaları yıkayıp yerleştirme umudumu erteletti bu koku :) inşallah sizin ki böyle kokmaz da eşyalarını bir hevesle yerleştirirsin
Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah eşyalarınGünaydın kızlar hayırlı Cumalar:) bu gün mobilyalarımız geliyor çok heyecanlıyım:) bende artık çamaşırlarımızı yıkayıp yerleştirmeye başlayabileceğim için çok mutluyum:) dogum yapan arkadasimizin bebeğine çok dua ediyorum @ lovesoon Canım Allah yardımciniz olsun biran önce sağlikla kucağina almayi nasip etsin inş. Hasta arkadaşlarada Allahtan acil şifalar diliyorum. Hepinizi öpüyorum
Canım dün yazamadım yoğundum. Öncelikle iyi günlerde kullan, bizimki de fena kokuyordu ablam sileceği suya dalan roxy toz sabundan az miktar koydu sildi heryerini sonra bir daha temiz suyla sildi. Yine koku kaldı çok az onu da cam açarak havalandırdık. Bir deneyin isterdenizheyecanını anlayabiliyorum canım. hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla yatsın bebişin içinde. bizim 3 gün oldu geleli, o kadar kötü vernik kokuyor ki, kapısını kapattığımız halde antre bile kokuyo. eşyaları yıkayıp yerleştirme umudumu erteletti bu koku :) inşallah sizin ki böyle kokmaz da eşyalarını bir hevesle yerleştirirsin
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.[/QUOT
Gozunuzaydin canım, Allah anali babalı büyütsün, yasi uzun olsun, dualarimiz sizinle Allah şifalar versin
Allah bebeğinizi sana ve eşine bağışlasın. Hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Herkese çok teskkur ederm :-(
Canim Allah oglunu size bagislasin dualarimiz sizinle...Herkese çok teskkur ederm :-(
Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Bizim 2 hafta oldu geleli cekmeceleri falan acık tuttum. Odanın kapısınıda hep acık bıraktım. Dün de sabunlu suyla silip durulandı. Koku gecti gibi :)Ya öyleymiş canımGeldiginde çok kokuyor uzun sürede çikmiyor kokusu diyor herkes bende yikayip ütüleyip hurca koyayim kokusu cikincada dolap iclerine yerlestiririm diyorum. Ne güzel heyecanlar bunlar, Allah isteyen herkese yaşatsın inş:)
[QUOArkadaşlar ght, post: 40049870, member: 386225"]Merhaba guzel anne adayları sona yaklastiica benimde korkularim başladı.çok dua ediyorum.Rabbim hepimizi saglikli bir şekilde bebislerimizle kurtarsin.
Yalniz benim bi problemim var.Bebeğin uyku setiyle aldigim gecelikleri bir yikadimbmakinede suyu sikilmamisti.kurutmaya attim hepsini.rengi de uyku setine geçmiş.krem tullu yan ve bas korumaliklar yoz pembe olmuş onu eski haline nasil dondurebilirim.onerileeinizi bekliyorum(
[QUOArkadaşlar ght, post: 40049870, member: 386225"]Merhaba guzel anne adayları sona yaklastiica benimde korkularim başladı.çok dua ediyorum.Rabbim hepimizi saglikli bir şekilde bebislerimizle kurtarsin.
Yalniz benim bi problemim var.Bebeğin uyku setiyle aldigim gecelikleri bir yikadimbmakinede suyu sikilmamisti.kurutmaya attim hepsini.rengi de uyku setine geçmiş.krem tullu yan ve bas korumaliklar yoz pembe olmuş onu eski haline nasil dondurebilirim.onerileeinizi bekliyorum(
Eki Görüntüle 1462115 Eki Görüntüle 1462116 kızlar kızımın odasındaki takımın yatağı büyüyen karyola tipi; şimdi böyle cibinlik yaptırmak istiyorum nereye yaptırabilirim, mekanizması filan nereden temin edebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?