2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu arada 1 haftada 800gr almısım ne güzel durmustu kilo almam tekrar basladı, 53 le basladım simdi 69 um dogum a 2 ay kaldı, 20 ile tamamlamam cok zor gozukuyor

Sana da kızına da geçmiş olsun Allah şifa versin, stres yapma hayırlısıyla zamanında doğar inşallah bebeğin.

Hiç takma o çok bilmiş teyzeler son haftalarda da daha doğuramadın mı der dururlar öyle herşeye kafayı takarsan olmaz. Ağzının paylarını vereceksin bunların ki bir daha ağzını açamayacaklar. Destek olmayacaksan köstek de olma değil mi ama

ikeada gördüm, hem de 20 tl..ama tavana asmak için tasarlanmış sanırım, ayağı yok yani..
hm evet bahsettiğini bende gördüm canım ama duvara monte olan mekanizma ve cibinlik gerekli acaba perdecilerde ya da bebek mağazası satan yerlerden temin edebilir miyim ki?

Koku baya bi gitti esyaları ama sen bilirsin canım. İstersen duru suyla dene önce. Ama cekmeceleri fln acık bırakmanında faydası oldu

Koku baya bi gitti esyaları ama sen bilirsin canım. İstersen duru suyla dene önce. Ama cekmeceleri fln acık bırakmanında faydası oldu
aynen çekmecelerin dolap kapaklarının hepsi açık . cam da açık o şekilde oda takılıyo :) arada kafamı uzatıp bakıyorum içeriye ama aynı şekilde kokuyu alıyorum .
tmm canım tşk ederim deniyim ben bi silmeyi

Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Allahım size bağışlansın inşallah oğlunuzu sağlıkla kucaklaşın bir an önce vallahi bende hem oğlumun hem kendimin çantalarımızı hazırladım bir tek evin temizliği kaldı ne olur ne olmaz

TE="ms_larut, post: 40052519, member: 635277"]Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..[/QUOTE]

Hay allah ya kötü olmuş. Kosla oxi action al canım. Makineye at. Suyunu alsın 3-5 çevirsin sonra kapa makineyi. Öylece beklet 30 dk. Sonra çalıştır. Umarım açılır. Ben hiç riske atmıycam, zaten elde yıkama 30 dk falan sürüyor, ayrı ayrı yıkamak en iyisi.[/QUOTE]
Evet moralim çok bozuldu.sasirdigim şeyde yikama esnasinda olmadi kurutmada oldu.Tesekkur ederim bu arada.iki yan koruma ve baslik oldu.yorgan yastik tulunu bir yikamistim

Gözünüz aydın güle güle büyütün Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallah

Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.

Canım geçmiş olsun Rabbim tez zamanda miniğini kucağına almanı nasip etsin inşallah şu mübarek günde dualarım seninle..Bizi elinden geldiğince haberdar et..İnanıyorum oğlun çok kısa sürede çıkacak oradan.

Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
Geçmiş olsun canım bir daha hemen tek başına yıkamayı denedin mi kenar korumalıkları. Kosla oxi nın deterjanında bekletsen acaba rengi çıkar mı. Ben conversler için yapmıştım ama senin kumaşı tam bilemiyorum[/QUOTE]

Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
Geçmiş olsun canım bir daha hemen tek başına yıkamayı denedin mi kenar korumalıkları. Kosla oxi nın deterjanında bekletsen acaba rengi çıkar mı. Ben conversler için yapmıştım ama senin kumaşı tam bilemiyorum[/QUOTE]

Sağol canim eve gittiğimde onu denicem bi kerede hafta sonu esim görmeden halletmem lazim hic laf duymak istemiyorum.gece gördüm.zaten hemen sakladim inşaallah o görmeden halledebilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…