- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
Sana da kızına da geçmiş olsun Allah şifa versin, stres yapma hayırlısıyla zamanında doğar inşallah bebeğin.Cümleten hayırlı Cumalar...
kızım da ben de çok hastalandık kızımın boğazı gözleri enfeksiyon oldu..ben grip öksürük oldum.kızıma mı bakıyım kendimemi şaşırdım gece uykusunu unuttum ama şimdi daha iyiyiz şükür.
Bİzim her hafta kontrollerimiz devam ediyo...şu an bir sorunumuz yok inşallah bebişimin beslenmesi son ana kadar durmaz. varisli kordonumuz şimdilik olduğu gibi duruyor genişlemeye devam etmiyor.
Bir de erken doğum yaptığım 32. haftaya günler kaldı biraz gerginim. hayırlısıyla bir sorun olmadan atlatırız inş.
yazamadım yasinlere falan katılamadım ama takip etmeye çalıştım topiği genel olarak herkes iyi maş. Erken doğum yapan arkadaşımızın bebişi de bir an önce toparlanır hayırlısıyla sağlıkla evlerine çıkarlar inşallah...
Kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar, dün kayinvalidenin günü vardı çağırmıştı gittim, yaa ben artık öyle ortamlara girmeyi hiç sevmiyoruum her kafadan bi ses çıkıyor ve ben duymazdan gelemiyorum maalesef canım sıkılıyor sonra, yine bi sürü şey diyen oldu kimi diyo ee hani sen hiç kilo almamissin ya sabiir yaaa napim sizin gibi mi olaydim diyesim geldi, kaldı ki kilo aldım ama boyum uzun göstermiyorum, sonra neymiş vay efendim karnım aşağı inmiş yok çocuk aşağı inmiş daha erkenmis böyle olunca dogum yaklaştı demekmişzaten bu aralar kafama çok takiyorum erken doğumu zorla dogurtacaklar, siz buyuksunuz demi beni telkin edip sakinlestireceginiz yerde dahaa da panik yaptiriyosunuz
Aynen canım ya. Sen hiç takma he de geç gitsinEvet canım yaa sorma o yüzden bi sürü anne yada bebek kaybediliyormus allah korusun
Tesekkur ederim bide leke cikaricida bekletsem nasil olurSela76 .!.:bir iki kere daha yıka geçer bir kere bi ceketim bi kerede kot gömleğime olmuştu bir iki yıkamaya gitti pembelikler
hm evet bahsettiğini bende gördüm canım ama duvara monte olan mekanizma ve cibinlik gerekli acaba perdecilerde ya da bebek mağazası satan yerlerden temin edebilir miyim ki?ikeada gördüm, hem de 20 tl..ama tavana asmak için tasarlanmış sanırım, ayağı yok yani..
Koku baya bi gitti esyaları ama sen bilirsin canım. İstersen duru suyla dene önce. Ama cekmeceleri fln acık bırakmanında faydası olduben camı hep açık bırakıyorum hiç kapatmadım 1 haftadır ama evi soğutuyor diye odanın kapısını kapalı tutuyorum mecbur.
bana da mobilyacılar sadece duru su ile silin dedi. acaba sabun bebek deterjanı fln kotu yaparmı ? korkuyorum . eşimde pimpirikli bişey olur diye elletmiyor.
aynen çekmecelerin dolap kapaklarının hepsi açık . cam da açık o şekilde oda takılıyo :) arada kafamı uzatıp bakıyorum içeriye ama aynı şekilde kokuyu alıyorum .Koku baya bi gitti esyaları ama sen bilirsin canım. İstersen duru suyla dene önce. Ama cekmeceleri fln acık bırakmanında faydası oldu
Allahım size bağışlansın inşallah oğlunuzu sağlıkla kucaklaşın bir an önce vallahi bende hem oğlumun hem kendimin çantalarımızı hazırladım bir tek evin temizliği kaldı ne olur ne olmazKızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
hm evet bahsettiğini bende gördüm canım ama duvara monte olan mekanizma ve cibinlik gerekli acaba perdecilerde ya da bebek mağazası satan yerlerden temin edebilir miyim ki?
Gözünüz aydın güle güle büyütün Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallahAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Geçmiş olsun canım bir daha hemen tek başına yıkamayı denedin mi kenar korumalıkları. Kosla oxi nın deterjanında bekletsen acaba rengi çıkar mı. Ben conversler için yapmıştım ama senin kumaşı tam bilemiyorum[/QUOTE]Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
maşallah bebişine canım :selam kızlar şimdi doktordan geldik 2374 gram olmuş maşallah herşey güzel dedi doktor :)
Geçmiş olsun canım bir daha hemen tek başına yıkamayı denedin mi kenar korumalıkları. Kosla oxi nın deterjanında bekletsen acaba rengi çıkar mı. Ben conversler için yapmıştım ama senin kumaşı tam bilemiyorum[/QUOTE]Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
Canım dualarımız seninle ve oğlunla. Hayırlı olsun. Tez zamanda oğlunla evinize çıkarsınız inşallah.Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
maaşallah canım.selam kızlar şimdi doktordan geldik 2374 gram olmuş maşallah herşey güzel dedi doktor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?