Hıçkıran bebeğin midesi büyüyor da derler kilo aliyo diye seviniyorum ben de:) bizimkinin bayağı uzun sürüyo kıpırdayıp kendince atlatmaya çalışıyo sonra yine devam ediyo higidik higidikbenim de dikkatimi hep çekiyor günde en az 3-4 kere yaşıyor oğluşumuz.
doktora her defasında da soruyorum normal diyor o da, solunum hareketleri ile birlikte hıçkırık da akciğer gelişimi için iyi olduğu söyleniyor.anne karnında çok hıçkıran bebekler doğduktan sonra da çok hıçkırmaya meyilli olurlarmış.
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Allah yardımcınız olsun umarım bebiş iyidir şuan durumunuz nasılAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
bana kalsa ben çoktan silerdim. eşim çok pimpirik herşeye karışan cinsten. adamlar sadece sirkeli suyla silin dedi. şimdi görse öyle sildiğimi...valla uğraşamam onunla,bekliyorum mecburGünaydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah eşyalarınsağlıkla kullanın inşallah
Canım dün yazamadım yoğundum. Öncelikle iyi günlerde kullan, bizimki de fena kokuyordu ablam sileceği suya dalan roxy toz sabundan az miktar koydu sildi heryerini sonra bir daha temiz suyla sildi. Yine koku kaldı çok az onu da cam açarak havalandırdık. Bir deneyin isterdeniz
Dua ederiz canım. Gözünaydin inşallah tez zamanda oglusunuzu da kucaginiza alıp evinize gidersiniz.Benım adım tugce canımın adıda tevfik huzeyfe .cok teskkurler
Allah yardımcınız olsun inşallah, dua ederiz tabi, Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın olsun .Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
bir iki kere daha yıka geçer bir kere bi ceketim bi kerede kot gömleğime olmuştu bir iki yıkamaya gitti pembeliklerMerhaba guzel anne adayları sona yaklastiica benimde korkularim başladı.çok dua ediyorum.Rabbim hepimizi saglikli bir şekilde bebislerimizle kurtarsin.
Yalniz benim bi problemim var.Bebeğin uyku setiyle aldigim gecelikleri bir yikadimbmakinede suyu sikilmamisti.kurutmaya attim hepsini.rengi de uyku setine geçmiş.krem tullu yan ve bas korumaliklar yoz pembe olmuş onu eski haline nasil dondurebilirim.onerileeinizi bekliyorum(
Tez zamanda kucağına alırsın inşallah hemen toparlanır küvezden çıkıp yanına gelir bol bol emzirirsin inşallah, kaç kilo doğdu bebeğin doktorlar ne diyo genel sağlık durumuyla ilgili bize de bilgi verebilirsen iyi olur. Çok geçmiş olsunAranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Aman takma canım çok biliyorlar onlar. . Geçen de kaynanam sen durmazsin nisana girer girmez doguracaksin diyor bana. .olmaz diyorum zamanı değil daha. Inatlasiyor benimle. . Ben de umursamadim sonra.sen de umursama kuzum ya ağzı olan konuşuyor. . Onlara göre doktorlar gerizekalı hiç bişey bilmiyorlar. Onları daha iyi biliyor. Yok efendim onlar dogurduklarinda hiç doktora gitmezlermis taa ki dogurana kadar biz niye zırt Pirt gidiyoruz vs.Kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar, dün kayinvalidenin günü vardı çağırmıştı gittim, yaa ben artık öyle ortamlara girmeyi hiç sevmiyoruum her kafadan bi ses çıkıyor ve ben duymazdan gelemiyorum maalesef canım sıkılıyor sonra, yine bi sürü şey diyen oldu kimi diyo ee hani sen hiç kilo almamissin ya sabiir yaaa napim sizin gibi mi olaydim diyesim geldi, kaldı ki kilo aldım ama boyum uzun göstermiyorum, sonra neymiş vay efendim karnım aşağı inmiş yok çocuk aşağı inmiş daha erkenmis böyle olunca dogum yaklaştı demekmişzaten bu aralar kafama çok takiyorum erken doğumu zorla dogurtacaklar, siz buyuksunuz demi beni telkin edip sakinlestireceginiz yerde dahaa da panik yaptiriyosunuz
Kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar, dün kayinvalidenin günü vardı çağırmıştı gittim, yaa ben artık öyle ortamlara girmeyi hiç sevmiyoruum her kafadan bi ses çıkıyor ve ben duymazdan gelemiyorum maalesef canım sıkılıyor sonra, yine bi sürü şey diyen oldu kimi diyo ee hani sen hiç kilo almamissin ya sabiir yaaa napim sizin gibi mi olaydim diyesim geldi, kaldı ki kilo aldım ama boyum uzun göstermiyorum, sonra neymiş vay efendim karnım aşağı inmiş yok çocuk aşağı inmiş daha erkenmis böyle olunca dogum yaklaştı demekmişzaten bu aralar kafama çok takiyorum erken doğumu zorla dogurtacaklar, siz buyuksunuz demi beni telkin edip sakinlestireceginiz yerde dahaa da panik yaptiriyosunuz
Bize de sabunlu suyla silin dediler getiren kişler. Sirkeli su da mantıklı hem dezenfekte edip hem koku alır.bana kalsa ben çoktan silerdim. eşim çok pimpirik herşeye karışan cinsten. adamlar sadece sirkeli suyla silin dedi. şimdi görse öyle sildiğimi...valla uğraşamam onunla,bekliyorum mecbur
Bizim 2 hafta oldu geleli cekmeceleri falan acık tuttum. Odanın kapısınıda hep acık bıraktım. Dün de sabunlu suyla silip durulandı. Koku gecti gibi :)
Bize de sabunlu suyla silin dediler getiren kişler. Sirkeli su da mantıklı hem dezenfekte edip hem koku alır.
Evet canım yaa sorma o yüzden bi sürü anne yada bebek kaybediliyormus allah korusunAman takma canım çok biliyorlar onlar. . Geçen de kaynanam sen durmazsin nisana girer girmez doguracaksin diyor bana. .olmaz diyorum zamanı değil daha. Inatlasiyor benimle. . Ben de umursamadim sonra.sen de umursama kuzum ya ağzı olan konuşuyor. . Onlara göre doktorlar gerizekalı hiç bişey bilmiyorlar. Onları daha iyi biliyor. Yok efendim onlar dogurduklarinda hiç doktora gitmezlermis taa ki dogurana kadar biz niye zırt Pirt gidiyoruz vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?