2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hıçkıran bebeğin midesi büyüyor da derler kilo aliyo diye seviniyorum ben de:) bizimkinin bayağı uzun sürüyo kıpırdayıp kendince atlatmaya çalışıyo sonra yine devam ediyo higidik higidik

Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.

Allah yardımcınız olsun umarım bebiş iyidir şuan durumunuz nasıl

Lovesoon canım Allah ikinizi de korusun, biran önce sağlık ve huzurla yavrunu kucağına alırsın inş. Dualarımız seninle

bana kalsa ben çoktan silerdim. eşim çok pimpirik herşeye karışan cinsten. adamlar sadece sirkeli suyla silin dedi. şimdi görse öyle sildiğimi...valla uğraşamam onunla,bekliyorum mecbur

bir iki kere daha yıka geçer bir kere bi ceketim bi kerede kot gömleğime olmuştu bir iki yıkamaya gitti pembelikler

Kızlar herkese günaydın hayırlı cumalar, dün kayinvalidenin günü vardı çağırmıştı gittim, yaa ben artık öyle ortamlara girmeyi hiç sevmiyoruum her kafadan bi ses çıkıyor ve ben duymazdan gelemiyorum maalesef canım sıkılıyor sonra, yine bi sürü şey diyen oldu kimi diyo ee hani sen hiç kilo almamissin ya sabiir yaaa napim sizin gibi mi olaydim diyesim geldi, kaldı ki kilo aldım ama boyum uzun göstermiyorum, sonra neymiş vay efendim karnım aşağı inmiş yok çocuk aşağı inmiş daha erkenmis böyle olunca dogum yaklaştı demekmiş zaten bu aralar kafama çok takiyorum erken doğumu zorla dogurtacaklar, siz buyuksunuz demi beni telkin edip sakinlestireceginiz yerde dahaa da panik yaptiriyosunuz

Tez zamanda kucağına alırsın inşallah hemen toparlanır küvezden çıkıp yanına gelir bol bol emzirirsin inşallah, kaç kilo doğdu bebeğin doktorlar ne diyo genel sağlık durumuyla ilgili bize de bilgi verebilirsen iyi olur. Çok geçmiş olsun

Aman takma canım çok biliyorlar onlar. . Geçen de kaynanam sen durmazsin nisana girer girmez doguracaksin diyor bana. .olmaz diyorum zamanı değil daha. Inatlasiyor benimle. . Ben de umursamadim sonra.sen de umursama kuzum ya ağzı olan konuşuyor. . Onlara göre doktorlar gerizekalı hiç bişey bilmiyorlar. Onları daha iyi biliyor. Yok efendim onlar dogurduklarinda hiç doktora gitmezlermis taa ki dogurana kadar biz niye zırt Pirt gidiyoruz vs.

öyle saçma sapan yorum yapanlar bana da çok oluyor
bebeği sen aşağıda taşıyosun galiba , yok oturdugunda bacaklarına değiyosa karnın doğumun yaklaştı . benim bebeğim hep doğum pozısyonundaydı hiç dönmedi büyüdükçede aynı kaldı . bana sen 7 aylık doğurursun diyen bile vardı.

bana kalsa ben çoktan silerdim. eşim çok pimpirik herşeye karışan cinsten. adamlar sadece sirkeli suyla silin dedi. şimdi görse öyle sildiğimi...valla uğraşamam onunla,bekliyorum mecbur
Bize de sabunlu suyla silin dediler getiren kişler. Sirkeli su da mantıklı hem dezenfekte edip hem koku alır.

Bizim 2 hafta oldu geleli cekmeceleri falan acık tuttum. Odanın kapısınıda hep acık bıraktım. Dün de sabunlu suyla silip durulandı. Koku gecti gibi :)

ben camı hep açık bırakıyorum hiç kapatmadım 1 haftadır ama evi soğutuyor diye odanın kapısını kapalı tutuyorum mecbur.
bana da mobilyacılar sadece duru su ile silin dedi. acaba sabun bebek deterjanı fln kotu yaparmı ? korkuyorum . eşimde pimpirikli bişey olur diye elletmiyor.

Bide salı gün eşimin kuzeninin eşi erken dogum yaptı 1 ay kadaar erken doğurdu akşam bes dk ziyaret edelim dedik, bebek kuvozdeymis 20-25 gün kalacak demişler anne evde, yazık kızcağız perisandi kucagi boş eve geldim diye günde 1 saat görme hakkı varmış onda da dokunmak falan yok, baba bike sadece pazardan pazara gorecekmis, bebeğin kordonu dolanmis bi akşam biraz sıkıntısı varmış bebek karnının bi tarafında toplaniyomus karnı sertlesiyomus, sabaha kadar yaramamış o gece, sabah doktora gideyim diye dusa girmiş tam cikacakken bi anda suyu gelmiş, hemen gitmişler, doktoru muayene etmiş kordonun dolandigini ve suyunun bittiğini söylemiş faka o hastanede kuvoz yokmuş o yüzden baska hastaneye sevketmisler acil, önce suni sancı vermişler normal olur demiş ordaki doktorlar ama nst de baktiklqrinda bebeğin kalbinin durduğunu görmüşler acil sezaryene almışlar, bunları anlattım ama nolur yanlış anlamayın beni niyetim asla kimseyi korkutmak telaslandirmak değil, artık hazırlıklı olmak lazım her an galiba, yarin kontrolüm var Doktoruma hangi durumlarda telaş etmeliyim hemen hastaneye gitmeliyim diye sorcam

lovesoon , canım guzel haberlerle geldin, bebisin de sen de cok iyi olacaksınız inşallah... ayy ne güzel ilk bebişimiz geldi, Allah ım uzun ve hayırlı bir ömür versin insallah... dualarımız seninle..

Bize de sabunlu suyla silin dediler getiren kişler. Sirkeli su da mantıklı hem dezenfekte edip hem koku alır.

sabunlu su ile silmek yararlı oldu mu ? bana da sadece su ile dediler. internette sirkeyi okudum sirkeli su deneyeceğim bide. dediğiniz gibi sirkenin kokusu uçup giderken moblyanın kokusunuda alırmış

Evet canım yaa sorma o yüzden bi sürü anne yada bebek kaybediliyormus allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…