2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canım benm dualarımız senin le bak 34.haftada doğum yapmışsın...çokta küçük değil bebeğin sağsalim gelicek inşallah kollarına...29.haftada doğum yapan arkadaşlarım var hiç sıkma kendini

Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Hayurlisiyla oglunun hicbir sikintisi kalmadan Sagsalim bir sekilde uc kisi olarak gidersiniz evinize insaAllah

Söylemiyim korkmasınlsr Zaten mayıs başı olan anne adayları Nisana gelir bebeler gibi
kuzum bize doktorumuz sezaryen dedi şekerimden dolayı 38. haftada gelecek bebek hayırlısıyla bu da nisanın 2. haftası gibi oluyor 31 martta gün kararlaştırıcaz :)

[/QUOTE]ela76, post: 40054025, member: 439636"]Tabi belki öyle bekletirsen bir yıkamada da geçer daha iyi olur[/QUOTE]
İnsaallah canim sagolasin

cibinlik için ikea bakabilirsiniz. çok uyguna hemde.
bende cibinlik yaptırdım . ama uyku setinin takımı olan cibinliklerden sipariş verdim . oyuzden mekanızmasını siteden almıştım.
funnababy benimkisi .
ama eğer ordan almasaydım ikeadakilere bakmıştım onu alacaktım .resimdeki olay çok daha kolay . yapılabilir aynı şekilde alınarak.

Canım dualarımız sizinle,hayırlısıyla kucağına alıp mis kokusunu içine çeke çeke evinize geçersiniz inş..

Bu arada da bebeğim hâlâ donmemis dönmeye niyeti yok sanırım keyfi yerinde :)
Canımmm dönmedi diye stres olma c.tesi 35 hafta içine gireceğim 2 gün önce dr randevum vardı oğlan dönmüş ama konumu stabil olmaz dedi doktorum tekrar baş yukarı dönebilirmiş :)

CANIM BUTİKBEBEDEN ALDIM ENİ 60 BOYU 90 CM İNDİRİME GİRMİŞTİ BENİMDE ÇOK YERİM YOK AMA BU BAKTIKLARIM ARASINDA EN KÜÇÜĞÜYDÜ
Çok hoş muş ne kadar acaba

Evt canım heleki oğlan çocuğu özgüveni olmuo korkuo bazı şeylere. Ama aynı şekilde erken ayirmakta iyi değil mutlaka onun uygun bi yaşı vardır
Ben kızım doğduğunda odası için hiç uğraşmadım 2 yaş gibi aklı ermeye başlayınca ona sürpriz olsun diye heveslendirip oda yaptık duvar kağıdı dolap falan nasıl heveslenip odasına geçti bidahada bizle yatmadı.O nedenle bebek ilk doğduğunda illaki yanımda oluyor artık ablası ile biraz büyüyünce 1.5 gibi güzel bi oda yenilerim diye düşünüyorum.
Bebek doğduğunda odasıda hazır değil mobilyaları tam değil diye hiç düşünmeyin küçük bi beşiği olsa yeter

bizim oyle zaten, bir tek park yatagımız var :)

Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..[/QUOTE]
Direk kuru temizlemeye ver bence

Bence en güzeli hamile hamile odadır mobilyadır yorulmaya bence gerek yokk aklı erince daha mutlu oluyor.
Aynen bende bir park yatak bide şifonyer aldım .Kendi odama koydum daha sonra acele etmeden rahat rahat kullanacağı şekilde odasını yaparız. Park yataklar çok kullanışlıymış diye söylüyor herkes. Yaz tatilinde uzun bir süre annemlerin yazlığında olucağız. Yatağıda götürürüz Yatak sorunumuz olmaz.

Bence en güzeli hamile hamile odadır mobilyadır yorulmaya bence gerek yokk aklı erince daha mutlu oluyor.

onu hazırlamak etmek de farklı bir heves tabi, hele ilk cocuk olunca daha bir hevesleniyor insan , ben de kendime zor hakim oldum ama dedigin gibi 2 3 yas gibi cocuk odası dusunuyorum ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…