- 25 Haziran 2013
- 336
- 367
- 88
Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Ben de aynı durumdayım 1 haftada 700 gr aldım. Toplamda 17 kilo oldubu arada 1 haftada 800gr almısımne güzel durmustu kilo almam tekrar basladı, 53 le basladım simdi 69 um dogum a 2 ay kaldı, 20 ile tamamlamam cok zor gozukuyor
Tabi belki öyle bekletirsen bir yıkamada da geçer daha iyi olurTesekkur ederim bide leke cikaricida bekletsem nasil olur
Hayurlisiyla oglunun hicbir sikintisi kalmadan Sagsalim bir sekilde uc kisi olarak gidersiniz evinize insaAllahKızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
kuzum bize doktorumuz sezaryen dedi şekerimden dolayı 38. haftada gelecek bebek hayırlısıyla bu da nisanın 2. haftası gibi oluyor 31 martta gün kararlaştırıcaz :)Söylemiyim korkmasınlsr Zaten mayıs başı olan anne adayları Nisana gelir bebeler gibi
cibinlik için ikea bakabilirsiniz. çok uyguna hemde.Eki Görüntüle 1462115 Eki Görüntüle 1462116 kızlar kızımın odasındaki takımın yatağı büyüyen karyola tipi; şimdi böyle cibinlik yaptırmak istiyorum nereye yaptırabilirim, mekanizması filan nereden temin edebilirim?
Canım dualarımız sizinle,hayırlısıyla kucağına alıp mis kokusunu içine çeke çeke evinize geçersiniz inş..Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Canımmm dönmedi diye stres olma c.tesi 35 hafta içine gireceğim 2 gün önce dr randevum vardı oğlan dönmüş ama konumu stabil olmaz dedi doktorum tekrar baş yukarı dönebilirmiş :)Bu arada da bebeğim hâlâ donmemis dönmeye niyeti yok sanırım keyfi yerinde :)
Kargoyla birlikte 37 dolara geldi canim. 30 dolar amazon fiyatiydi.Ne kadar bu canta canim
Çok hoş muş ne kadar acabaCANIM BUTİKBEBEDEN ALDIM ENİ 60 BOYU 90 CM İNDİRİME GİRMİŞTİ BENİMDE ÇOK YERİM YOK AMA BU BAKTIKLARIM ARASINDA EN KÜÇÜĞÜYDÜ
Ben kızım doğduğunda odası için hiç uğraşmadım 2 yaş gibi aklı ermeye başlayınca ona sürpriz olsun diye heveslendirip oda yaptık duvar kağıdı dolap falan nasıl heveslenip odasına geçti bidahada bizle yatmadı.O nedenle bebek ilk doğduğunda illaki yanımda oluyor artık ablası ile biraz büyüyünce 1.5 gibi güzel bi oda yenilerim diye düşünüyorum.Evt canım heleki oğlan çocuğu özgüveni olmuo korkuo bazı şeylere. Ama aynı şekilde erken ayirmakta iyi değil mutlaka onun uygun bi yaşı vardır
Çok hoş muş ne kadar acaba
Ben kızım doğduğunda odası için hiç uğraşmadım 2 yaş gibi aklı ermeye başlayınca ona sürpriz olsun diye heveslendirip oda yaptık duvar kağıdı dolap falan nasıl heveslenip odasına geçti bidahada bizle yatmadı.O nedenle bebek ilk doğduğunda illaki yanımda oluyor artık ablası ile biraz büyüyünce 1.5 gibi güzel bi oda yenilerim diye düşünüyorum.
Bebek doğduğunda odasıda hazır değil mobilyaları tam değil diye hiç düşünmeyin küçük bi beşiği olsa yeter
Bence en güzeli hamile hamile odadır mobilyadır yorulmaya bence gerek yokk aklı erince daha mutlu oluyor.bizim oyle zaten, bir tek park yatagımız var :)
Cibinligi diktirebilirsin canim ben oyle yaptim bu sekilde bulmak zor mekan8zmada bakirkoyden almistikEki Görüntüle 1462115 Eki Görüntüle 1462116 kızlar kızımın odasındaki takımın yatağı büyüyen karyola tipi; şimdi böyle cibinlik yaptırmak istiyorum nereye yaptırabilirim, mekanizması filan nereden temin edebilirim?
[QUOArkadaşlar ght, post: 40049870, member: 386225"]Merhaba guzel anne adayları sona yaklastiica benimde korkularim başladı.çok dua ediyorum.Rabbim hepimizi saglikli bir şekilde bebislerimizle kurtarsin.
Yalniz benim bi problemim var.Bebeğin uyku setiyle aldigim gecelikleri bir yikadimbmakinede suyu sikilmamisti.kurutmaya attim hepsini.rengi de uyku setine geçmiş.krem tullu yan ve bas korumaliklar yoz pembe olmuş onu eski haline nasil dondurebilirim.onerileeinizi bekliyorum(
Aynen bende bir park yatak bide şifonyer aldım .Kendi odama koydum daha sonra acele etmeden rahat rahat kullanacağı şekilde odasını yaparız. Park yataklar çok kullanışlıymış diye söylüyor herkes. Yaz tatilinde uzun bir süre annemlerin yazlığında olucağız. Yatağıda götürürüz Yatak sorunumuz olmaz.Bence en güzeli hamile hamile odadır mobilyadır yorulmaya bence gerek yokk aklı erince daha mutlu oluyor.
Bence en güzeli hamile hamile odadır mobilyadır yorulmaya bence gerek yokk aklı erince daha mutlu oluyor.
sağol canım Allah razı olsun..Sana da kızına da geçmiş olsun Allah şifa versin, stres yapma hayırlısıyla zamanında doğar inşallah bebeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?