gözün aydın cnm cok şükür ıkınızde iyisiniz ya hersey yoluna gırer ınsaallah en kısa zamanda dualarımız senınleKızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
cnm doktrm kontrolde duzensız gunde 6 defa olması sıkıntı degıl ama yarım saatte bı olursa hemen hastaneye gel demıstı ınsaallah yardımcı olur :)Kızlar günde kaç kere kasılma olmasi normaldir.
genelde perdecılerde cok sık cıbınlıkler bulunuyo cnm bakabılırsın :)Eki Görüntüle 1462115 Eki Görüntüle 1462116 kızlar kızımın odasındaki takımın yatağı büyüyen karyola tipi; şimdi böyle cibinlik yaptırmak istiyorum nereye yaptırabilirim, mekanizması filan nereden temin edebilirim?
Öyle mi canım inşallah seninki aynı kalır benimki döner :) benimki nin pozisyonu 2 aydır aynı. Kafası sağ bobregimde ayakları da sol taraftaCanımmm dönmedi diye stres olma c.tesi 35 hafta içine gireceğim 2 gün önce dr randevum vardı oğlan dönmüş ama konumu stabil olmaz dedi doktorum tekrar baş yukarı dönebilirmiş :)
Sağol canım günde 3 4 kere oluyor bazen o yüzden sormuştumgözün aydın cnm cok şükür ıkınızde iyisiniz ya hersey yoluna gırer ınsaallah en kısa zamanda dualarımız senınle
cnm doktrm kontrolde duzensız gunde 6 defa olması sıkıntı degıl ama yarım saatte bı olursa hemen hastaneye gel demıstı ınsaallah yardımcı olur :)
genelde perdecılerde cok sık cıbınlıkler bulunuyo cnm bakabılırsın :)
cibinlik diktiririm de mekanizma lazım bu şekilde artık perdecilerden bakarım canım, sende güle güle kullan bu aradacibinlik için ikea bakabilirsiniz. çok uyguna hemde.
bende cibinlik yaptırdım . ama uyku setinin takımı olan cibinliklerden sipariş verdim . oyuzden mekanızmasını siteden almıştım.
funnababy benimkisi .
ama eğer ordan almasaydım ikeadakilere bakmıştım onu alacaktım .resimdeki olay çok daha kolay . yapılabilir aynı şekilde alınarak.
b.köy bana yakın nereden buldun canım mekanizma?Cibinligi diktirebilirsin canim ben oyle yaptim bu sekilde bulmak zor mekan8zmada bakirkoyden almistik
öyle yapıcam canım araştırıcamgenelde perdecılerde cok sık cıbınlıkler bulunuyo cnm bakabılırsın :)
1936 gram dıTE="nazdt, post: 40053586, member: 615475"]selam kızlar şimdi doktordan geldik
Masallah kocaman omus canim bi onceki kontrllde ne kadardi
Pasajin adini hatirlamiyorum ama bebek malzene giyim olan pasaji sor canim biz ordan aldikcibinlik diktiririm de mekanizma lazım bu şekilde artık perdecilerden bakarım canım, sende güle güle kullan bu arada
b.köy bana yakın nereden buldun canım mekanizma?
öyle yapıcam canım araştırıcam
maşaAllah canım:)selam kızlar şimdi doktordan geldik 2374 gram olmuş maşallah herşey güzel dedi doktor :)
Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.[/
canım hep dualarımızdaydın bebeğini allah size bağışlasın inanıyorum ki herşey yoluna girecek....sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun emi canım
Masallah canim kocaman olmus1936 gram dı
kuzum bir ömür koklayacaksın kuzunu Allahıma emanetsiniz...Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
bende yerini bilmiyorum ama sorarım artık, muhtemelen bebek mağazalarında da vardır zaten cibinlik mekanizması..Pasajin adini hatirlamiyorum ama bebek malzene giyim olan pasaji sor canim biz ordan aldik
güzel haberlerle gel inşaAllah:)kızlar saat 2de randevumuz var. bakalım oğluş nasıl olmuş. sonra da ver elini kemeraltı.
canım tam şu an benimki de hıçkırıyor :)benim de dikkatimi hep çekiyor günde en az 3-4 kere yaşıyor oğluşumuz.
doktora her defasında da soruyorum normal diyor o da, solunum hareketleri ile birlikte hıçkırık da akciğer gelişimi için iyi olduğu söyleniyor.anne karnında çok hıçkıran bebekler doğduktan sonra da çok hıçkırmaya meyilli olurlarmış.
Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
ben çok fena kaşınıyorum. dün banyo yaptım zor uyudum kaşıntıdan. karnım kocaman oldu benim daha da büyüyor sanırım ondan kaşınıyor. çok fazla çözümü yok heraldeBenim gibi kasinan var mı acabagobegim de pul pul olmuş. .Halbuki sürekli yagliom acaba bebe yağı mi alerji yaptı ya bol su da içiyorum ne yapsam bilemedim
çok çok çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah; bizimde oda takımımız geldi ama biraz süsleyince perdesi halısı vs gelince paylaşmak istiyorumKızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun seni çok merak ettik. bebek iyi mi?Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?