2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
TE="nazdt, post: 40053586, member: 615475"]selam kızlar şimdi doktordan geldik
Masallah kocaman omus canim bi onceki kontrllde ne kadardi

Kızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
gözün aydın cnm cok şükür ıkınızde iyisiniz ya hersey yoluna gırer ınsaallah en kısa zamanda dualarımız senınle

Kızlar günde kaç kere kasılma olmasi normaldir.
cnm doktrm kontrolde duzensız gunde 6 defa olması sıkıntı degıl ama yarım saatte bı olursa hemen hastaneye gel demıstı ınsaallah yardımcı olur :)

genelde perdecılerde cok sık cıbınlıkler bulunuyo cnm bakabılırsın :)

Canımmm dönmedi diye stres olma c.tesi 35 hafta içine gireceğim 2 gün önce dr randevum vardı oğlan dönmüş ama konumu stabil olmaz dedi doktorum tekrar baş yukarı dönebilirmiş :)
Öyle mi canım inşallah seninki aynı kalır benimki döner :) benimki nin pozisyonu 2 aydır aynı. Kafası sağ bobregimde ayakları da sol tarafta
Sağol canım günde 3 4 kere oluyor bazen o yüzden sormuştum

cibinlik diktiririm de mekanizma lazım bu şekilde artık perdecilerden bakarım canım, sende güle güle kullan bu arada

Cibinligi diktirebilirsin canim ben oyle yaptim bu sekilde bulmak zor mekan8zmada bakirkoyden almistik
b.köy bana yakın nereden buldun canım mekanizma?

genelde perdecılerde cok sık cıbınlıkler bulunuyo cnm bakabılırsın :)
öyle yapıcam canım araştırıcam

cibinlik diktiririm de mekanizma lazım bu şekilde artık perdecilerden bakarım canım, sende güle güle kullan bu arada

b.köy bana yakın nereden buldun canım mekanizma?

öyle yapıcam canım araştırıcam
Pasajin adini hatirlamiyorum ama bebek malzene giyim olan pasaji sor canim biz ordan aldik

kuzum bir ömür koklayacaksın kuzunu Allahıma emanetsiniz...

Pasajin adini hatirlamiyorum ama bebek malzene giyim olan pasaji sor canim biz ordan aldik
bende yerini bilmiyorum ama sorarım artık, muhtemelen bebek mağazalarında da vardır zaten cibinlik mekanizması..

canım tam şu an benimki de hıçkırıyor :)

Benim gibi kasinan var mı acaba gobegim de pul pul olmuş. .Halbuki sürekli yagliom acaba bebe yağı mi alerji yaptı ya bol su da içiyorum ne yapsam bilemedim
ben çok fena kaşınıyorum. dün banyo yaptım zor uyudum kaşıntıdan. karnım kocaman oldu benim daha da büyüyor sanırım ondan kaşınıyor. çok fazla çözümü yok heralde

Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
çok çok çok güzel, iyi günlerde kullanın inşallah; bizimde oda takımımız geldi ama biraz süsleyince perdesi halısı vs gelince paylaşmak istiyorum
oğluşun içinde sağlıkla büyüsün, uyusun ,inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…