Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)kızlar saat 2de randevumuz var. bakalım oğluş nasıl olmuş. sonra da ver elini kemeraltı.
Harika :) güle güle kullanın inşallah çok beğendim :)Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Canım çok güzel olmuş bizim de Odamız yarın gelecek inşallahKızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
öyle canım. Dr da 37.haftaya kadar tutmamız lazım bebeği dedi. Eskiden hiç dikkat etmiyordum ama son 1 haftadır daha dikkatliyim. Daha hastane çantam falan da hazır değil zatenCanım paylastigin odayı göremedim hangi sayfada söyler misin kuzum
Aman canım benim dikkat et kendine . Kendini yoracak işler yapma. Bol bol dinlen. Ayakta çok durma. Az kaldı bir 37.haftayi görelim hayırlısıyla. Ondan sonra istedikleri zaman gelsinler
Sade ve şık çok güzel güle güle kullanınKızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
Çok şık sahiden canım,güle güle kullanın :) odalar hazırlanıyor artık ne güzel :)Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
cok güzelmiş cnm nerden aldınız :)))Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
Allah yardımcın olsun csnım bu günlerde geçecek inşallah en güzel zamanda gelecek bebişin. Stres yapma inşallah daha vakti var bebişlerimizin. Kontrol sıklığın ne durumda sık mı gidiyorsun yoksa ayda bir miÖyl
öyle canım. Dr da 37.haftaya kadar tutmamız lazım bebeği dedi. Eskiden hiç dikkat etmiyordum ama son 1 haftadır daha dikkatliyim. Daha hastane çantam falan da hazır değil zatenşu internetten aldığım pijama sabahlığım bir gelsinde yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağı m. Vakit daralıyor bir de benim riskli durumum olduğu için herşeyi hazır etmemdefayda var
duailemutluluk canım geçmiş olsun ya,bir kaza atlatmışsın yazamadım bir türlü,benimde en büyük korkum banyo..aman dikkat et bundan sonra,banada eşim ev işi yapmayı yasakladı,zor tutuyorum kendimi ama ağrılarım oluyor sonra daha çok vicdan yapıyorum artık sahiden zorlaştı,dikkat edelim bebişlerimiz için..
O oben84 güzel haberlerle gel canım :)
ragy canım ismiyle yaşasın inş oğlunuz :) ben bayılıyorum Uras a.bizde Yusuf Uras ya da Yusuf Eren arasındayız hala..bakalım adaş oluruz belki :)
slm kızlar hafta bitiyor ne güzel zaman tıkır tıkır ilerliyor artık hepimiz koşuşturmaya başladık iyice bizde pazar günü gidecegiz yatağımızı almaya zaten beğenmiştik gidip almak kaldı sadece... kızımda kıpır kıpır maşallah iyice kuvvetlendi hayretler içinde hareketlerini izliyorum,videoyaya çekiyorum dünyanın en güzel şeyi onu hissetmekmiş şükürler olsun
lovesoon canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün oğlunu hemen toparlayıp evinizde çok güzel günler sizi bekliyor olacak...Bütün dualarım sizinle
O oben84 canım ne güzel buluşuyorsun bugün bebeğinle biz geçen hafta gitmiştik ama pazartesi gideceğiz tekrardan çalışabilir raporu almaya hemde tekrar kızımı göreceğim. Güzel haberlerle gel
duailemutluluk canım banyo kazası geçirmişsin cok geçmiş olsun, en korktuğum şeylerden biri
insallah iyisiniz dualarimiz sizinle haber et bizi zamanin oluncaKızlar biz dun akşam 5.10geçe dogumumuzu yaptk detayları daha snra aktarmak ıstıyorum fakat ogluma bol dua edin.
Cook guzel canım ohhh miss iyi günlerde kullanın insallahhhKızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
Saol canım benım :)Çok şık sahiden canım,güle güle kullanın :) odalar hazırlanıyor artık ne güzel :)
deryaizm canım sizin de odanız ne güzel olmuş,güle güle kullanın inş,o yıldızlı fosforlu stickerlardan ben yatak odama yapmıştım çok seviyorum gece ışıl ışıl oluyor odamız :)
Direk kuru temizlemeye ver bence[/QUOTE]Arkadaslar kimse gormedi sanirim yazimi.lutfen yardimlarinizi bekliyorum..
iyi günlerde kullanın canım çok güzelmişKızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?