2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
Canım çok güzel olmuş bizim de Odamız yarın gelecek inşallah

Yatağın üzerine serme konusunda kararsız kaldım toz olur diye korkuyorum sen öyle mi bırakacaksın canım

Öyl
öyle canım. Dr da 37.haftaya kadar tutmamız lazım bebeği dedi. Eskiden hiç dikkat etmiyordum ama son 1 haftadır daha dikkatliyim. Daha hastane çantam falan da hazır değil zaten şu internetten aldığım pijama sabahlığım bir gelsinde yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlayacağı m. Vakit daralıyor bir de benim riskli durumum olduğu için herşeyi hazır etmemdefayda var

Çok şık sahiden canım,güle güle kullanın :) odalar hazırlanıyor artık ne güzel :)

deryaizm canım sizin de odanız ne güzel olmuş,güle güle kullanın inş,o yıldızlı fosforlu stickerlardan ben yatak odama yapmıştım çok seviyorum gece ışıl ışıl oluyor odamız :)

Allah yardımcın olsun csnım bu günlerde geçecek inşallah en güzel zamanda gelecek bebişin. Stres yapma inşallah daha vakti var bebişlerimizin. Kontrol sıklığın ne durumda sık mı gidiyorsun yoksa ayda bir mi

[QUOTE"lilalila, post: 40048609, member: 202625"]Doktorun tavsiye ediyor o zaman canim.sen neden bu defa boyle tercih ettin[/QUOTE]
Evet canım druöuz direk ben prensrs doğum yaptırıyorum dedi gittiğimizde aslında diğeri de normal olunca ee sancı da çok acı verince bunda hissetmeyeceksin deyince kuzu kuzu olur dedik hemen :)

duailemutluluk canım geçmiş olsun ya,bir kaza atlatmışsın yazamadım bir türlü,benimde en büyük korkum banyo..aman dikkat et bundan sonra,banada eşim ev işi yapmayı yasakladı,zor tutuyorum kendimi ama ağrılarım oluyor sonra daha çok vicdan yapıyorum artık sahiden zorlaştı,dikkat edelim bebişlerimiz için..
O oben84 güzel haberlerle gel canım :)
ragy canım ismiyle yaşasın inş oğlunuz :) ben bayılıyorum Uras a.bizde Yusuf Uras ya da Yusuf Eren arasındayız hala..bakalım adaş oluruz belki :)

slm kızlar hafta bitiyor ne güzel zaman tıkır tıkır ilerliyor artık hepimiz koşuşturmaya başladık iyice bizde pazar günü gidecegiz yatağımızı almaya zaten beğenmiştik gidip almak kaldı sadece... kızımda kıpır kıpır maşallah iyice kuvvetlendi hayretler içinde hareketlerini izliyorum,videoyaya çekiyorum dünyanın en güzel şeyi onu hissetmekmiş şükürler olsun

lovesoon canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün oğlunu hemen toparlayıp evinizde çok güzel günler sizi bekliyor olacak...Bütün dualarım sizinle

O oben84 canım ne güzel buluşuyorsun bugün bebeğinle biz geçen hafta gitmiştik ama pazartesi gideceğiz tekrardan çalışabilir raporu almaya hemde tekrar kızımı göreceğim. Güzel haberlerle gel

duailemutluluk canım banyo kazası geçirmişsin cok geçmiş olsun, en korktuğum şeylerden biri

COK SAOL CANIM EWET ARTIK DIKKAT SART SON GUNLERE KADAR GELDIK SUKUR INŞALLAHDA HAYIRLISIYLA DOGURURUZ :)

Cok saol canım ewet cok tehlıkelı gercekten bende yasayınca anladım ...

Kızlar herkese merhaba, izne ayrılmama son bir hafta kaldı,yazılılarımla uğraşıyorum,hazırladım neyse ki inş yoğun bir haftayı daha atlatıp dinlenip hazırlıklara başlarız bizde :)bende artık yıkama işlerine geçmek istiyorum..buarada suwen yeniden kampanyaya girerse denk gelen arkadaşlar buraya yazarsa çok sevinirim,spor takım almıştım ama sanırım ekru pijama takımını da alacağım evde ve çekimlerde şık bir şekilde giymek için :)Aslında çekim durumu yoktu hesapta ama eşimin lisanstan benimde tanıdığım bir kız arkadaşı fotoğrafla ilgileniyor ve bir yerle anlaşıp doğum fotoğrafı işine başlamış tanıdık biri olunca da cazip geldi bakalım bütçemizi zorlamazsa inş doğum öncesi doğum ve sonrası olarak konsept hazırlayacağız :)İnş hepimizin gönlünce olsun her şey..

Buarada ben devamlı doğal doğum araştırıp okuyorum,pek çok yerde rahatlama cd leri dinlediklerini okumuştum eğitime gidenlerin, bir kaç tane mp3 kaydına ulaştım,vücudu ve zihni rahatlatmaya yönelik,yalnız ingilizce..yinede sizlerle de paylaşmak istedim,uyumadan önce ya da gün içinde dinleyin diyor,arada nefes alın verin direktifleri var,isteyen anlamayan arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince,yalnız direksiyonda ve dikkat gerektiren işler yapılırken dinlenmemesi gerekk ona göre kızlar,umarım işe yarar :)

1. https://positive-birth.dpdcart.com/...salt=191684fc625e54cecd97b648555fcd88bd924b39

2. 3. 4.

Cook guzel canım ohhh miss iyi günlerde kullanın insallahhh
Saol canım benım :)

Gözümden kaçmış sonuncu video olumlama yaptırıyor,replikleri kendi kendinize tekrarlayıp beyni ve vücudu olumlu düşüncelerle rahatlatıyorsunuz :) yani kendinizi bir nevi hipnotize edip bu doğal sürece hazırlıyorsunuz ben çok beğendim :)

Kizlar takmiyordum ama erken dogumlari duynca tedirgin oldum.karnim cok sert tas gibi normaldir diyordum ama felaket sert sizde nasil durumlar normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…