2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederiz böyle pozitif hamişlere ihtiyacımız var İzleyeceğim hepsini inşallah. Bu arada gözünaydın izne çıkınca hepsini halledersin inşallah :)

Kizlar takmiyordum ama erken dogumlari duynca tedirgin oldum.karnim cok sert tas gibi normaldir diyordum ama felaket sert sizde nasil durumlar normalmi
Csnım sertliğin süresi önemli hep mi sert hep mi kasılıyor. Süre tutmanı tavsiye ederim

Y yagmur4 cnm benim de geçen hafta oldu..1 gün boyunca semserti..sonra ertesi gün azaldı 3. Gün de geçti. Ama ben öncesinde çok yorulmustum. .dinlenmeni tavsiye ediyorum.insallah bişi yoktur cnm endişelenme bence..Eğer çok rahatsız olursan doktorunu ara

Amin toistciğim. 20 günde bir gidicem doktora. Kendime dikkat ettiğim sürece sorun yok canım. O yüzden çok da stres yapmıyorum. Sen nasılsın? Prensesin nasıl canım?

cnm ben yeni sipariş ettim boyu hakkında fikrim yok maalesef benim boyum kısa uzun olsa da sorun olmaz ama kısa olunca iyi olmaz.eşini gönder alsın olmazsa değiştirirsiniz.bizim burda lcw yyok nete mahkumuz
teacher ne yaptın gecelik gelmedimi eline..
ben bu gün gittim lcw ya dediğin geceliğin pembesi vardı..ama tüm bedenleri bulunuyodu..
giyidim boyum 1.80 kilom 93 olmasına rağmen xxl beni çok bol oldu bana xl tam geldi..
ama ben kapalı olduğum için doğumda kv. falan olcak kolları çok kısa ve boyuda tam diz altı..
açık yada ev içinde açık olan biriysen çok güzel olur..
eşim al dedi29.90 tl fiyatıda iyimiş.. saç bandıda vardı lohusa tacı gibi almadım..
alıp napacam üzerine hep uzun sabahlık giyecem boşver dedim..sana hemen yazayım dedim

Canım bende de sertleşme oluyor zamam zaman. Magnezyum alıyormusun? Onu ihnal etmemen gerek. Magnezyum karnı yumuşatıyor. Onu kullandığımdan beri sertleşme sorunum azaldı. Kullanmadsn önce daha çok sertlik hissediyordum gün içinde.
Kizlar takmiyordum ama erken dogumlari duynca tedirgin oldum.karnim cok sert tas gibi normaldir diyordum ama felaket sert sizde nasil durumlar normalmi

Teşekkür ederiz böyle pozitif hamişlere ihtiyacımız var İzleyeceğim hepsini inşallah. Bu arada gözünaydın izne çıkınca hepsini halledersin inşallah :)
Teşekkür ediyorum canım benim :) videoların bir kısmı müziksiz direk yönlendirmeler var,inş izine ayrıldığımda onlarım çevirilerini de yapıp eklerim, tamamını dinlemeden ekledim görünce sevinip bu kadar yönlendirme olduğunu düşünmemiştim :)

Sabah aksam magnorm kullaniyorum

Canım çok güzel olmuş bizim de Odamız yarın gelecek inşallah

Yatağın üzerine serme konusunda kararsız kaldım toz olur diye korkuyorum sen öyle mi bırakacaksın canım
Canim görmek amaçli açip serdim kaldirdim yikayip doguma yakin sereceğim uyku setini

Haftaya kontrolum vardi gununu pazartesiye cektim canim umarim onemsiz bir durumdur

Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
canım çok güzel . Güle güle sağlıkla kullansın bebişin.

amin yussemcim. bence sizde uras koyun :) adaş olsun bebişlerimiz :)

Cook guzel canım ohhh miss iyi günlerde kullanın insallahhh
Saol canım benım :)
deryacım napıyorsun? Çalışıyormusun hala? Duvar kağıdı yaptrmışsın bebişin odasını. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın canım. Bizde yaptırdık. En azından o iş bari ortadan kalktı.

Amin toistciğim. 20 günde bir gidicem doktora. Kendime dikkat ettiğim sürece sorun yok canım. O yüzden çok da stres yapmıyorum. Sen nasılsın? Prensesin nasıl canım?
Iyiyiz canım biz de zaman geçiriyoruz çantamı hazırlamam lazım onu da hallettik mi tamamdır :)
Iyi olmanıza çok sevindim :)
Kasilma degil canim surekli sert
Bilemiyorum tatlım en net bilgiyi doktorun verir. Sabah aç karnına yumuşak olur aslında ama

toist, post: 40058856, member: 334531"]Iyiyiz canım biz de zaman geçiriyoruz çantamı hazırlamam lazım onu da hallettik mi tamamdır :)
Iyi olmanıza çok sevindim :)

Bilemiyorum tatlım en net bilgiyi doktorun verir. Sabah aç karnına yumuşak olur aslında ama[/QUOTE]
Pazartesi icin randevu aldim canim dr a gidicem ins
Pazartesi icin randevu aldim canim dr a gidicem ins

Ben ölçü alip imalatçisina resimler gösterip yaptirdim canım. İstanbul Eyüp mobilyacilar carsisinda Naz Bebe diye bir yere yaptirdim cnm. Hazirlardan cok daha uyguna geldi
ne kdara geldi cnm cok soru sordum ama arastırma içerisindeym bnde kral tacı konseptide cok hosuma gitti. :))

Kizlar bizimde odamiz dun geldi...soylemislerdir ama size tavsiyem odayi mobilyalari 15 gun cok iyi havalandirmak eger malzemesi masif yani agaç degilse cok iyi havalanmalari kokularinin cikmasi gerekiyor...bebislerin kiyafetlerini sakin daha koymayin...Bu arada 1 saat kaldi randevumuza dualariniz i bekliyorum...

Allah yardimciniz olsun,cok gecmis olsun,yuce rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda ogluna sarilmayi ve sagligina kavusmasinj nasip etsin.dualarimiz seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…