Teşekkür ederiz böyle pozitif hamişlere ihtiyacımız varKızlar herkese merhaba, izne ayrılmama son bir hafta kaldı,yazılılarımla uğraşıyorum,hazırladım neyse ki inş yoğun bir haftayı daha atlatıp dinlenip hazırlıklara başlarız bizde :)bende artık yıkama işlerine geçmek istiyorum..buarada suwen yeniden kampanyaya girerse denk gelen arkadaşlar buraya yazarsa çok sevinirim,spor takım almıştım ama sanırım ekru pijama takımını da alacağım evde ve çekimlerde şık bir şekilde giymek için :)Aslında çekim durumu yoktu hesapta ama eşimin lisanstan benimde tanıdığım bir kız arkadaşı fotoğrafla ilgileniyor ve bir yerle anlaşıp doğum fotoğrafı işine başlamış tanıdık biri olunca da cazip geldi bakalım bütçemizi zorlamazsa inş doğum öncesi doğum ve sonrası olarak konsept hazırlayacağız :)İnş hepimizin gönlünce olsun her şey..
Buarada ben devamlı doğal doğum araştırıp okuyorum,pek çok yerde rahatlama cd leri dinlediklerini okumuştum eğitime gidenlerin, bir kaç tane mp3 kaydına ulaştım,vücudu ve zihni rahatlatmaya yönelik,yalnız ingilizce..yinede sizlerle de paylaşmak istedim,uyumadan önce ya da gün içinde dinleyin diyor,arada nefes alın verin direktifleri var,isteyen anlamayan arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince,yalnız direksiyonda ve dikkat gerektiren işler yapılırken dinlenmemesi gerekk ona göre kızlar,umarım işe yarar :)
1. https://positive-birth.dpdcart.com/...salt=191684fc625e54cecd97b648555fcd88bd924b39
2.3. 4.
Csnım sertliğin süresi önemli hep mi sert hep mi kasılıyor. Süre tutmanı tavsiye ederimKizlar takmiyordum ama erken dogumlari duynca tedirgin oldum.karnim cok sert tas gibi normaldir diyordum ama felaket sert sizde nasil durumlar normalmi
Amin toistciğim. 20 günde bir gidicem doktora. Kendime dikkat ettiğim sürece sorun yok canım. O yüzden çok da stres yapmıyorum. Sen nasılsın? Prensesin nasıl canım?Allah yardımcın olsun csnım bu günlerde geçecek inşallah en güzel zamanda gelecek bebişin. Stres yapma inşallah daha vakti var bebişlerimizin. Kontrol sıklığın ne durumda sık mı gidiyorsun yoksa ayda bir mi
teacher ne yaptın gecelik gelmedimi eline..cnm ben yeni sipariş ettim boyu hakkında fikrim yok maalesefbenim boyum kısa uzun olsa da sorun olmaz ama kısa olunca iyi olmaz.eşini gönder alsın olmazsa değiştirirsiniz.bizim burda lcw yyok nete mahkumuz
Kizlar takmiyordum ama erken dogumlari duynca tedirgin oldum.karnim cok sert tas gibi normaldir diyordum ama felaket sert sizde nasil durumlar normalmi
Kasilma degil canim surekli sertCsnım sertliğin süresi önemli hep mi sert hep mi kasılıyor. Süre tutmanı tavsiye ederim
Teşekkür ediyorum canım benim :) videoların bir kısmı müziksiz direk yönlendirmeler var,inş izine ayrıldığımda onlarım çevirilerini de yapıp eklerim, tamamını dinlemeden ekledim görünce sevinip bu kadar yönlendirme olduğunu düşünmemiştim :)Teşekkür ederiz böyle pozitif hamişlere ihtiyacımız varİzleyeceğim hepsini inşallah. Bu arada gözünaydın izne çıkınca hepsini halledersin inşallah :)
Sabah aksam magnorm kullaniyorumCanım bende de sertleşme oluyor zamam zaman. Magnezyum alıyormusun? Onu ihnal etmemen gerek. Magnezyum karnı yumuşatıyor. Onu kullandığımdan beri sertleşme sorunum azaldı. Kullanmadsn önce daha çok sertlik hissediyordum gün içinde.
Canim görmek amaçli açip serdim kaldirdim yikayip doguma yakin sereceğim uyku setiniCanım çok güzel olmuş bizim de Odamız yarın gelecek inşallah
Yatağın üzerine serme konusunda kararsız kaldım toz olur diye korkuyorum sen öyle mi bırakacaksın canım
Haftaya kontrolum vardi gununu pazartesiye cektim canim umarim onemsiz bir durumdur
canım çok güzel . Güle güle sağlıkla kullansın bebişin.Kızlar odamız geldi:) silinip yerleşicek. Sizlerlede paylaşmak istedim:)
amin yussemcim. bence sizde uras koyun :) adaş olsun bebişlerimiz :)@duailemutluluk canım geçmiş olsun ya,bir kaza atlatmışsın yazamadım bir türlü,benimde en büyük korkum banyo..aman dikkat et bundan sonra,banada eşim ev işi yapmayı yasakladı,zor tutuyorum kendimi ama ağrılarım oluyor sonra daha çok vicdan yapıyorum artık sahiden zorlaştı,dikkat edelim bebişlerimiz için..
@oben84 güzel haberlerle gel canım :)
ragy canım ismiyle yaşasın inş oğlunuz :) ben bayılıyorum Uras a.bizde Yusuf Uras ya da Yusuf Eren arasındayız hala..bakalım adaş oluruz belki :)
deryacım napıyorsun? Çalışıyormusun hala? Duvar kağıdı yaptrmışsın bebişin odasını. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın canım. Bizde yaptırdık. En azından o iş bari ortadan kalktı.Cook guzel canım ohhh miss iyi günlerde kullanın insallahhh
Saol canım benım :)
cok güzelmiş cnm nerden aldınız :)))
Iyiyiz canım biz de zaman geçiriyoruz çantamı hazırlamam lazım onu da hallettik mi tamamdır :)Amin toistciğim. 20 günde bir gidicem doktora. Kendime dikkat ettiğim sürece sorun yok canım. O yüzden çok da stres yapmıyorum. Sen nasılsın? Prensesin nasıl canım?
Bilemiyorum tatlım en net bilgiyi doktorun verir. Sabah aç karnına yumuşak olur aslında amaKasilma degil canim surekli sert
toist ve tüm diğer arkadaşlar için bu da benim sık sık dinlemeye çalıştığım beni rahatlatan hamile müzikleri videosu :)
Pazartesi icin randevu aldim canim dr a gidicem insIyiyiz canım biz de zaman geçiriyoruz çantamı hazırlamam lazım onu da hallettik mi tamamdır :)
Iyi olmanıza çok sevindim :)
Bilemiyorum tatlım en net bilgiyi doktorun verir. Sabah aç karnına yumuşak olur aslında ama
ne kdara geldi cnm cok soru sordum ama arastırma içerisindeym bnde kral tacı konseptide cok hosuma gitti. :))Ben ölçü alip imalatçisina resimler gösterip yaptirdim canım. İstanbul Eyüp mobilyacilar carsisinda Naz Bebe diye bir yere yaptirdim cnm. Hazirlardan cok daha uyguna geldi
Allah yardimciniz olsun,cok gecmis olsun,yuce rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda ogluna sarilmayi ve sagligina kavusmasinj nasip etsin.dualarimiz seninle..Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?