2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bısey sorucm 31 haftalık olduk doktorm henuz normal yada sezryan olucagnı soylemedı mayısn 23 u dogum dedı sdece :/ ne zmn syler acaba
Benim de belli değil bebek doğum pozisyonuna dönmedi hala. Dönmezse sezeryan olucak dedi.

Sen ne zaman istersen yapılabilir. 10 günlükken yapan bile biliyorum ama çok küçükken iyi olmaz kalabalık olcaksa.

kızlar bısey sorucm 31 haftalık olduk doktorm henuz normal yada sezryan olucagnı soylemedı mayısn 23 u dogum dedı sdece :/ ne zmn syler acaba
Bunlar için henüz etken 37. Haftada konuşulur genelde :)

Bence bayramdan önce yapın :)illa 40 ı mı beklemek gerekmiyor

dualarınız sayesinde cabucak iyileşiyoruz. Çok tesekkur ederiz. Allahm saglık sıhhatle kucagnıza almayı nasip etsin hepinize

Yazdıklarını okuyınca nasıl mutlu oluyorum. Rabbim daha iyi etsin sen hepimize örneksin mücadeleci anne olarak. Rabbim mükâfatını da verecektir.
Bebiş güzelce HIZLA büyüsün kucağına al sağlıklıca evine götür inşallah.

Günaydın kızlar uykudan kalktigimda l içimden akinti boşaldı hissettim yani kilotta şu gibi akmis. Bütün gece bırikmistir dimi.
Benim de öyle oldu ben de wc ye gittim :) akıntıdır canım merak etme birikmiştir gece hüç kalkmadıysan

arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
çok yakında evine, yanına gelecek yavrun canım allah sağlık versin size

Derya günaydın nasıl bişi ki çok mu oldu yoksa normal akıntı gibi mi kıvamı filan nasıl, sen bir enteresanlık sezdin mi?

ruz senden. Korkma annesi oglusun hemen topatlanacak. Dualarımız Kalbimiz onunla. ..

Canım akinti bende d3 arttı. Bir de idrar da kacirabiliriz artık. Kıvamı nasıldı gelen akintinin[/QUOTE]

gece hiç kalkmadim sabah kalkın ca aktı. Zaten ara ara olurdu ama şeffaf akinti ortası beyaz akinti gibi olurdu . Busefer seffafti sadece.suanda akan bişey yok gerçi ay nebilim. Bi arkadaşım hiç suyu akmadan suyu bitmiş acil doğuma almislar. Korkuyorum yaww

Merhaba kızlar an itibariyle doğum temizliğim başlamış bulunmak da mola verdik biraz size bakayım dedim salondan başladık evimin en korkutucu odası kocaman camlar fonlar tüller kalın perdeler 10 m. Halı)sabahtan bari makina hiç durmadan yıkıyor. Eşimle beraber yapıyoruz çerçeveler ciflendi bembeyaz oldu vallahi erkek gücünle ne güzel iş oluyor doğuma 2 hafta kala gezip tozmak istiyorum vallahi dinlencem kısmetse yıkanacak bilmem ne kalmasın bugün salonu yeriz diğer odalardan korkmuyorum

Günaydın kızlar uykudan kalktigimda l içimden akinti boşaldı hissettim yani kilotta şu gibi akmis. Bütün gece bırikmistir dimi.
Panik olma ama bana olsa doktora giderdim tedbir bizden tevekkül allahtan

O yüzden doktora gitme imkanın varsa git cidden kendimde olsa giderdim sana da bunu demekten çekinmiyorum kritik zamanlara girdik

Kızlar bebiş ve kendim için çantaya alacağım cicileri hazır ettim

Şu an

10 lu ve 2 tane 5 li hastahane çıkışı çorap ağız mendili battaniye hazırladım

Kendim için de gecelik pijama sabahlık hepsini keselere koydum

Daha koyulmak çok şey var yakında çantaya çıkarıp koyarım bavul götürücem parça parça çanta almayacağım

Ben bunları nisan sonuna bıraktım halıya yıkamaya vercem perdeler İncek temizlikçi gelecek çok iş var daha havalar düzelaim biter

Sana kolay gelsin canım zor iş valla

Gunaydin kizlar bndede akinti fazla ortasi beyaz genelde bnimki jelden kaynakli aylardir var tek skntim az harekt etmesi o yuzdn sali bi kontrole gitcm

Kizlar bebek sekeri icin , isim etiketi yapan site var mi bildginiz ,? Bi kac tane buldum ama begenmedm

Ben bunları nisan sonuna bıraktım halıya yıkamaya vercem perdeler İncek temizlikçi gelecek çok iş var daha havalar düzelaim biter

Sana kolay gelsin canım zor iş valla

Bende nisan da birini tutcam sanirim. Halilari yikatmaya vericem. ayakta duramiyorum fazla. Gozumde buyuyor

Gunaydin kizlar bndede akinti fazla ortasi beyaz genelde bnimki jelden kaynakli aylardir var tek skntim az harekt etmesi o yuzdn sali bi kontrole gitcm
Hepimizinki az hareket ediyor meraklanma. Artık uyku Süreleri artmış :) akıntı genelimizde var maalesef

Son haftalara doğru belli olur ne olacağı. Tabi senin tercihin de önemli. Ben mesela normal doğum istiyorum ama son haftalarda çocuk dönmediyse, kilosu,çatım müsait değilse mecbur sezaryen olur. Daha erken yani :)
Çok teşekkür ederim canım. Aslında buraya yazmamın bir nedeni de hemen hemen hepimizin duygularının aynı olması. Bizim bebişlerimiz çok şanslı gerçekten :) Amin inşallah sağlıkla gelsinler kuzucuklar :)
Çok doğru söylüyorsun annelik duygusunu bize tattırdılar minnaklar :) O kadar ağrıya acıya katlanıyoruz şimdiden ve bu daha başlangıç Artık hayatımız onlardan ibaret. Aynen hemen gelse şu mayıs :)
Kolay gelsin canım, en zor işe adım atmışsın. Sonunda mis gibi olacak ama çok yorma sen kendini. Yavaş yavaş yapın ki bebiş yorulmasın :)

Kızlar lovesoon arkadaşımızın bebişi niyetine bugünlük yasin toplayalım mı ne dersiniz? Bugün evde olanlar en azından okusak akşam da duasını yaparız. Ben bugün akşama kadar evdeyim.
Bence de iyi fikir, ben de okurum gibi geliyor. Okuyunca tekrar yazarım sana canım. Allah yardımcısı olsun miniğin ki hemen annesine kavuşsun inşallah.

Kızlar arkadaşım doğuma gitti. Eşim götürdü onları. Beni almadı nasıl sinir oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…