2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmwin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Mükemmel olmaz mı? Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah.sağlıkla bebeğinin de eve geldiği günleri görün inşallah.sağlıkla sıhhatle.maşallah güçlü kuzuna da canım.

biyolojik gecmis olsunl canim dikkat et kendine
Aminn inşallah canım teşekkür ederim tek tesellim bu yasadığım yere geri dönmiycek olmam çookk sıkıntılı bi yer çok zaman alsa da düzen elbet kurulur sabrediyorum sadece
Ins canim biraz sikinti cekersin ama sonrada rahat edersin Allahin izniyle

Aman dikkat et cnm sen kendini yorma

gunaydın kızlarrnasılsınız genelde erken kalkmışınız bn gece uyuyamayanlardanım sabaha dogru anca dalıyorum uykuya dogum ıznını devlet hastanesınden alan var mı aranızda prosedür nasıl cok uzun sürüyo mu

Günaydın kızlar uykudan kalktigimda l içimden akinti boşaldı hissettim yani kilotta şu gibi akmis. Bütün gece bırikmistir dimi.
Nasıl bir akıntı canım.sümüksü mü yoksa su gibi mi?sümükse sorun yok ama eğer su ise sadece bence takip et.tekrarlıyorsa da doktoruna görün muhakkak.

Arkadaslar merhaba uzun zmndir giremiodum topige zor bi yerde calisiorum cocuk acil gibi biyerde o yuzden full calisiorum hafta sonu da halim kalmio haliyle insallah gebisler ve bebisler iyidir hayirli dogumlar dilegiyle

Arkadaslar merhaba uzun zmndir giremiodum topige zor bi yerde calisiorum cocuk acil gibi biyerde o yuzden full calisiorum hafta sonu da halim kalmio haliyle insallah gebisler ve bebisler iyidir hayirli dogumlar dilegiyle
Allah kolaylık versin hoşgeldin :) amin hepimiz için inşallah

Ben özelde aldım ama bir farkınolduğunu sanmıyorum canım. Alıp bAşhekime onayltıyorsun

Ben iki hamileliğimde de devletten almıştım sorun olmadı hiç.doktor yazıyor.sonra başhekim imzalıyor o kadar.

Allah kolaylik versin canim kacinci hafta izne ayrilcaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…