2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dr a gittim kizlar bugun apar topar cok agrim oldu sertlik vardi karnimda zaten .nst normal cikti sukur idrar yolu enfeksiyonu varmis lokositim cok yusek bazi tahliller daha istediler sonucuna gore tekrar gorusucez ins

Dr a gittim kizlar bugun apar topar cok agrim oldu sertlik vardi karnimda zaten .nst normal cikti sukur idrar yolu enfeksiyonu varmis lokositim cok yusek bazi tahliller daha istediler sonucuna gore tekrar gorusucez ins

Gecmis olsun, insaAllah kotu bisi cikmaz. Son haftalar stres olduk hepimiz

Evet canim ya benim zaten erkendogum riskim var cok tedirgin oldum iki gundur sancilaniyorum ve karnim cok sert enazindan nst iyi cikti dedi dr tahlillere gore ilac baslamamiz gerekicek ins

Geçmiş olsun canım. Bende de lökosit kimi zaman 10-15 kimi zaman bol miktarda çıkıyo. Bazen bebek hareket edince canım acıyo.

Aa çok geçmiş olsum canım dün kasılman var diyordun bundanmıymış.

Aa çok geçmiş olsum canım dün kasılman var diyordun bundanmıymış.
Saol canim.Evet enfeksiyona bagli olabilirmis rahim buydukcede olabilir dedi ama ben bildigun ikibuklum gittim agridan lokosit oldukxa yuksek bebek hareket ettikce oluyorum resmen

Canim bende lokosit cok yuksek cikiyr surekli de akintim oluyr su gibi. Bugunde cok fena akintim oldu cok korkuyorum bebegin suyumu geldi diye
Ne renk canim dr bana dediki bebegin suyu duru olmaz idrar olur ozaman suyun bulanik olur dedi.ilac kullanmiomusun cok yuksek cikinca buz mecburen antibiyotik kullanicaz

Geldi cnm elime yazmıştım geldi diye gözünden kaçtı herhalde. Large sipariş ettim iyi oldu bana 19.90 dı benim aldığım. Ama tşk ederim düşünüp yazdığın için :)
yaa öylemi..
kusura bakma yaa ben kaçırmışım
güle güle kullan..
ben çok beğendim...

Birde acik cay idrar yolunu temizliyormus dedi hemsire bilgin olsun canim
Bilmiyodum onu sağol canım. Bana da doktor sürahiye limon sık dedi. Limondan bazen tansiyonum düşüyo öyle de içemiyorum. Bir de senin protein çıktı mı idrarda? Referans aralığı 0-10 du bende 10 mg protein çıktı ilk defa. Doktor enfeksyondan olabiliyo dedi. İnş artış olmaz

Nasıl bir akıntı canım.sümüksü mü yoksa su gibi mi?sümükse sorun yok ama eğer su ise sadece bence takip et.tekrarlıyorsa da doktoruna görün muhakkak.
Yok canım şu gibi aktı ama suan hiç yok bende ondan aramadim doktoru

Yok canimnprotein negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…