2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Saol canim.Evet enfeksiyona bagli olabilirmis rahim buydukcede olabilir dedi ama ben bildigun ikibuklum gittim agridan lokosit oldukxa yuksek bebek hareket ettikce oluyorum resmen
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah geçer hemen

Kaç defa uroday toz kullandım. Bebeğe zarar vermesinden korkmaya başladım
Canım sürekli tekrarlıyorsa hergün yoğurt suyu içmeni tavsiye ederim. Bir de idrarda protein çıkmış suyu arttır tuzu tamamen çıkar bence hayatından. Tansiyonunu da ölç ihmal etme.

lovesoon Canım hayırlı olsun bebisin gelmiş hayırlısıyla bia an önce toparlanirda evinizi senlendirir hiç korkma :)

Saol canim erken dogum olmasinda gecer Allahin izniyle

Saol canim erken dogum olmasinda gecer Allahin izniyle
Canım bir gece uykuya Dalaran şiddetli ağrı yaşadım sabah doktora söledim kontrol de Böbreğime baktı büyüme ve kan idrar da enfeksiyon çıktı bol su ve yoğurtla sorun düzeldi bin şükür hiç ağrı yaşamadım ama malesef bebek hep sağda olduğu için büyümem var doktora gidince kontrol ediyor

Hayırlı günler hamiş kardeşler ben 30 haftalik gebeyim doktor bebeğimin kilosunun fazla olduğunu söyledi şekerşeker yükleme testi yaptirmami istedi ben zararli olduğunu düşünüp istemedim açlik tokluk şekerine bakarakda öğrene bilirmiyim başina gelen varmi

Tuz çok tüketmiyorum ama şeker tatlı çok yiyorum

25haftada şeker yüklemesini eşim yaptırmak istememişti doktora sorduk açlık tokluk baktırın ozmn demişti ama ben yine de şeker yüklemesi yaptırdım. Kesin sonuç versin diye

Benden de istedi doktor ama ben yaptirmadim esimde istemiyordu.aclik tokluk kan testine bakti gerek yok dedi

Hayırlı günler csnım kaç kilo bebişin benimki de kilo olarak önde ama şekerim çıkmadı. Çok fazlaysa ama olabilir burda bir arkadaşım 3 kg mesela şekeri var ona göre doğum tarihi aldılar. Evet açlık tokluktan da bir nebze anlaşılabilir ama hamur işi ve tatlı seviyorsan yaptırmalısım derim.

Eğer hiç pirinç makarna hamur işi yağlı şeyler tüketmiyorsan tatlı hiç yemiyorsan belki tetiklemez ama doğum anı için riskli olabilir gizli şeker

cok gecmis olsun canim bobregime filan bakmadi sadece bazi tahliller istedi enfeksiyon uzerinde durdu daha cok kasiklarimda inanilmaz agri var karnimda asiri sert bakalim tahlil sonucunda ne dicek gorusucez tekrar ama en azindan erken dogum degil ondan emin olduk

Aynı durum bende de vardı beb doktora gidince doktor her organa bakıyordu Benm ki de dahil tesadüf gördü zaten böbrek büyümesi çoğu gebe de okur farkedilmez annem de de olmuş yani doktor farkedip test istemedeydi ben çok su içip sola yatmazdım

Doktora gidince baktır istersen gerçi şu an için ağrı olması kötü ben gaz sancısı sanmıştım eşim masa j yaptı da öyle iyi olmuştum

iyi haftasonları kızlar, biz yine işe geldik, sabah da eşimle fena kavga ettik... cok yorgun hissediyorum kendimi..
Bu halde hem de işe gittiğini bile bile eşin çok ayıp etmiş bunu güzel bir dille anlatmalısın ona, velevki sen haksız olsan bile gebelik hormonlarına verip anlayışlı olması lazım sma erkekler işte hepsi benzer şeyleri yapıyor sıkma canını sakın hatasını anlar inşallah

Tamam canim gidince soylerim dra haftaya ins sonuclar cikana kadar bol bol suya devam.biraz agri hafiliyo aniden yogunlasiyor malesef

Kızlar doktordan geldim..hatırlarsınız 24 saatlik idrar protein takibi yapilacakti..10 günde 2 kilo aldım diye..sonucum iyi çıktı çok şükür .tansiyonumu 3 gün ölçtum hep 10 a 6..o da iyi..ama o kadar stres yapmışım ki doktor problem yok diyince ağlamaya başladım..kızlar hepinizden allah razı olsun hep destek oldunuz...

Hadi gozun aydin canim cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…