2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun arkadaşım

Ablamdanda istemisti dr ikinci kez yaptirdi o ama bazi arkadaslar dedigin gibi aclik tokluk baktirdi.bide canim gercekten bebegin kilosu fazlami nekadar bazen dr dan dr a farkediyor bu durum

Çok sevindim canım gözünaydın. Biley çıkmayacağına inanıyordum bende :)

Kızlar lovesoon arkadaşımızın bebişi niyetine yasin okuyoruz. Sizde Katılmak isterseniz adınız ve kaç tane okuduğunuzu yazmanız yeterli. Arkadaşımızın adı Tuğçe. Bebişimizin adı da Tevfik Hüzeyfe.

1. Mytwin 3 tane DILARA
2. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
3. toist 1 tane TUBA

Kızlar merhaba dün biraz karamsardım yazmıştım size de ragy ceylamm Y yagmur4 tesekkür ederim desteginiz için bugün biraz alışveriş yaptım park yatak anadizi vs aldım oğlum için moralim yerine geldi annemin evi neyseki müsait orda bi oda yapıcaz kendimize artık kendi evimize gecene kadar idare edicez.. Allah herkesin gönlüne göre versin yavrularımızla huzurlu etsin..

Kızlar lovesoon arkadaşımızın bebişi niyetine yasin okuyoruz. Sizde Katılmak isterseniz adınız ve kaç tane okuduğunuzu yazmanız yeterli. Arkadaşımızın adı Tuğçe. Bebişimizin adı da Tevfik Hüzeyfe.

1. Mytwin 3 tane DILARA
2. Benim Minnak Sevgilim 1 tane ŞULE
3. toist 1 tane TUBA
4. E elf21 3 tane ELİF

Canım oda dediğin nedir ki boşverrrr bebişin iyi olsun Gülsün mutlu sağlıklı olsun inan yetecek sana. Sen de ilerde yaparsın en güzel şeyleri. Onun senden istediği 5 dk lık meme, temiz bir bez ve sonsuz sevgi güven :) yerim ben onları ya başka bişey istemezler ki :))

[QUOTE="kntsz, post: 40060320, member: 18dileğiyle.. geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun [/QUOTE]
Masaallah hayirlisiyla kucaginiza almaniz dilegiyle

Ya ben de okurdum aslında ama bugün kayinvalidemlere geldik foruma da yeni girdim onun yerine dua ediyorum

post: 40077054, member: 334531"]Canım ben yazayım akşam giremicem siz duasını yapacak arkadaşla konuşursunuz başka bir arkadaş yapıyor duasını genelde 10 da yapılıyor.[/QUOTE]

Anladim canim okudum bile)

Kizlar besiklerinizi hazirladiniz mi.ben bugün sildim beşiği ama tozlanir diye sermedim içim de gidiyor sermek için.serip üzerine çarşaf mi ortsem

Benim Dr. Doğumum için 21-22 Nisan dedi vallahi Nisan annesi olucam sanırım tam 1 ayım var tipik bir başak burcuyum evi incelemekten bittim her ayrıntı gözümde Allah'tan kocam çok titiz kadın tutsam beğenmiyorum ki ben onun yaptığı işi yok kahvaltı öğle yemeği çayı işler üstün körü hep. Bitsinde rahatlayım sın haftalar gezip tozmak istiyorum

Kizlar demonte den bebek odasi alan varmi. Bende istemeyi dusunuyorum sizce nasil mobilyasi.

Canim benim doktorda nisan sonu dedi bende senin gibi nisan annesi olacam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…