- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Gozunaydin canım,bebeğinde inşallah en kısa zamanda seninle olacak bugunler gecicek ...arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Ben önümüzdeki hafta hazırlamayı düşünüyorum. Üzerine örtü örterim toz ya da yemek kokusu fln sinebilirKizlar besiklerinizi hazirladiniz mi.ben bugün sildim beşiği ama tozlanir diye sermedim içim de gidiyor sermek için.serip üzerine çarşaf mi ortsem
banada dedıgı bebek kanala gırmıs kafa asagıda donmez artık dedıBenim de belli değil bebek doğum pozisyonuna dönmedi hala. Dönmezse sezeryan olucak dedi.
Ben önümüzdeki hafta hazırlamayı düşünüyorum. Üzerine örtü örterim toz ya da yemek kokusu fln sinebilir
Amin canim ins. Canim herseyde bir hayir vardir annenin yaninda kalinca avantajinida yasayacaksin bebegii buyuturken senin icin rahatliguda olucak ins.yataginizida gule gule kullanin saglikla ins canimKızlar merhaba dün biraz karamsardım yazmıştım size de @ragy @ceylamm Y yagmur4 tesekkür ederim desteginiz için bugün biraz alışveriş yaptım park yatak anadizi vs aldım oğlum için moralim yerine geldi annemin evi neyseki müsait orda bi oda yapıcaz kendimize artık kendi evimize gecene kadar idare edicez.. Allah herkesin gönlüne göre versin yavrularımızla huzurlu etsin..
Cnm sen hangisini aldın foto atarmisinyaa öylemi..
kusura bakma yaa ben kaçırmışım
güle güle kullan..
ben çok beğendim...
Banada lazimKizlar bebek sekeri icin , isim etiketi yapan site var mi bildginiz ,? Bi kac tane buldum ama begenmedm
Canim nasil gecti kontrolunYarın kontrolüm var kızlar, bu ay nedense bi stresli geçti, kasik ve çatı ağrılari kasılmalar sertleşmeler, artık normal olduğunu biliyorum ama geriliyorum nedense, inşallah hayırlı haberler duyarız hepimiz, herkese iyi geceler..
Ben de senin gibi herseyini hazırlayıp üstünü örtmeyi düşünüyorum canimKizlar besiklerinizi hazirladiniz mi.ben bugün sildim beşiği ama tozlanir diye sermedim içim de gidiyor sermek için.serip üzerine çarşaf mi ortsem
Masallah canimBiz geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun
Benim de sürekli oluyo ama bu ay arttı sanki ve daha sıvılaştı. Son aya özgü bisey mı acabaBenim de hep akıntım var hem de aylardır. Sinir geldi artık
Kafası aşağıdaysa normal doğum olur. Bide çatı muayenesi yapılıyormuş ona göre de karar veriliyor sanırımbanada dedıgı bebek kanala gırmıs kafa asagıda donmez artık dedı
Benim uzun zamndr olduğu için bilemiyorum ama genelde sarı renkte oluyor arada bir kıvamı koyulaşıyor. Peçete kullanıyorum başa çıkamıyorum.Benim de sürekli oluyo ama bu ay arttı sanki ve daha sıvılaştı. Son aya özgü bisey mı acaba
Kızlar doktordan geldim..hatırlarsınız 24 saatlik idrar protein takibi yapilacakti..10 günde 2 kilo aldım diye..sonucum iyi çıktı çok şükür .tansiyonumu 3 gün ölçtum hep 10 a 6..o da iyi..ama o kadar stres yapmışım ki doktor problem yok diyince ağlamaya başladım..kızlar hepinizden allah razı olsun hep destek oldunuz...
Benim de sürekli oluyo ama bu ay arttı sanki ve daha sıvılaştı. Son aya özgü bisey mı acaba
Benim uzun zamndr olduğu için bilemiyorum ama genelde sarı renkte oluyor arada bir kıvamı koyulaşıyor. Peçete kullanıyorum başa çıkamıyorum.
Ben de senin gibi herseyini hazırlayıp üstünü örtmeyi düşünüyorum canim
Cok guzel olmus canim ellerine saglik, gule gule kullanin insallah :)Ve sonunda kapı süsü ile bebek şekerlerimizi bitirdik sizce nasıl olmuş Eki Görüntüle 1463849
Cok guzel olmus cnm. Gule gule kullanilsin..Ve sonunda kapı süsü ile bebek şekerlerimizi bitirdik sizce nasıl olmuş Eki Görüntüle 1463849
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?