2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
arkadaslar hepınizdn Allah razı olsun.bebegmin durumu suan iyi küveste bende yarın taburcu olucm . Canımın içi biraz daha kalck burda. Öyle mukemmel bı duyguki
Gozunaydin canım,bebeğinde inşallah en kısa zamanda seninle olacak bugunler gecicek ...

Kizlar besiklerinizi hazirladiniz mi.ben bugün sildim beşiği ama tozlanir diye sermedim içim de gidiyor sermek için.serip üzerine çarşaf mi ortsem
Ben önümüzdeki hafta hazırlamayı düşünüyorum. Üzerine örtü örterim toz ya da yemek kokusu fln sinebilir

Amin canim ins. Canim herseyde bir hayir vardir annenin yaninda kalinca avantajinida yasayacaksin bebegii buyuturken senin icin rahatliguda olucak ins.yataginizida gule gule kullanin saglikla ins canim

Kizlar besiklerinizi hazirladiniz mi.ben bugün sildim beşiği ama tozlanir diye sermedim içim de gidiyor sermek için.serip üzerine çarşaf mi ortsem
Ben de senin gibi herseyini hazırlayıp üstünü örtmeyi düşünüyorum canim

Yüzyıllarca uyusam yine de yorgun olcam galiba
Kızlar umarım herkes iyidir. Hiç takip edemiyorum burayı, uzuluyorum ama, iste fırsat bulunca giriyorum. Dogum yapan arkdaşımız olmuş. Allah saglıkla bebegine kavustursun insaallah. Kızımda hastane cantasını 37 haftalıkken falan hazırlamıstım. cok rahattım nedense. Zaten gec de dogdu. Ama bu sefer nedense cantayı hazırlamadım diye uykum kaçıyo. Hep erken dogcakmış gibime geliyor. Simdiden hazırlasam bu sefer cantada dura dura kirlenirler, onu da istemiyorum. Oyle kafam karışık. 2. cocuk zormuş

Benim de sürekli oluyo ama bu ay arttı sanki ve daha sıvılaştı. Son aya özgü bisey mı acaba
Benim uzun zamndr olduğu için bilemiyorum ama genelde sarı renkte oluyor arada bir kıvamı koyulaşıyor. Peçete kullanıyorum başa çıkamıyorum.

Çok çok geçmiş olsunn arkadaşım..
Benim de sürekli oluyo ama bu ay arttı sanki ve daha sıvılaştı. Son aya özgü bisey mı acaba

Benim uzun zamndr olduğu için bilemiyorum ama genelde sarı renkte oluyor arada bir kıvamı koyulaşıyor. Peçete kullanıyorum başa çıkamıyorum.

Yalnız değilmişim..Bende başa çıkamıyorum kızlar o kadar arttı ki akıntı.Sanırım dediğiniz gibi son aylara girince daha da artıyor

Ben de senin gibi herseyini hazırlayıp üstünü örtmeyi düşünüyorum canim

En iyisi öyle olacak sanirim.bazanin içini sildim.beşiği sildim.buzdolabinin içini sildim.evi sildim supurdum .hep dinleme dinleme yaptim ama.mecbur başka yapacak kimse yok

[QUOÇTE]"hakus, post: 40078055, member: 583874"]Ve sonunda kapı süsü ile bebek şekerlerimizi bitirdik sizce nasıl olmuş Eki Görüntüle 1463849 [/QUOTE]

Çok guzel olmuş güle güle kullanin..hayirlisiyle bebeginizi kucaginiza alirsiniz insaallah
Cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…