2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bu aralar cok sik giremiyorum bgun ewime geldim annemden bebisim kiyafetlerini yikadim utuledim ama cok yoruldum hastane cantasi icin olanlari yaptim bitek ama baya yordu annem ben yapayim dedi ama istemedim yorma kendini dedi hayatimda yikadigim we utuledigim en guzel seylerdi icinde bebegimi hayal ettim hep

Sagolasin canim. Lohusa sepetinden 120 liraydi sanirim. Senin siparisi niye iptal etmisler ki?
Bende lohusa sepetinden 120 liraya alıyordum. Son anda bir araştırayım daha uygun fiyata bulabilecekmiyim dedim. n11.com da 63 tl ye buldum. Çok şaşırdım bu kadar ucuz olmasına. Oradan sipariş verdim. Aynı gün iptal edip parayı hesabıma geri yatırmışlar. Bence fiyatını yanlış yazdılar sipariş verince de iptal ettiler. Öyle düşündüm.

Merhaba kızlar ... bu sitede lohusa anne adaylarına ve bebişlere özel çok güzel tasarımlar var . Sizde bakın istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecmis olsun canim haftaya ben de isteyecem 24 saatlik testten simdiden stres basti beni en korktugum sey suan protein cikmasi

cnm sen deyınce baktım 147 den gırmıs fıyatı buyuk ıhtımal fıyatta yanlışlık yapmışlar en azından senın hazır siparişi iptal etmeselerdi ıyıydı

Dr a gittim kizlar bugun apar topar cok agrim oldu sertlik vardi karnimda zaten .nst normal cikti sukur idrar yolu enfeksiyonu varmis lokositim cok yusek bazi tahliller daha istediler sonucuna gore tekrar gorusucez ins
Gecmis olsun canim, insallah sonuclar temiz cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…