cnm bnmde mıdem cok bulanıyor bnm ılk uc ayda vardı ama sımdı tekrar basladı bu zamanlarda da oluyor dıye duymustum hatta esıme dedım bende gecmıse gerı donduk bu son uc ayda dıye :)
günaydın minnakcım :) geçenlerde aklıma geldi. Senin eltin hamileydi ya cinsyeti belli oldumu? Şimdi bana da kızarlar elti görümce muhabbeti yapıyor diye ama napayım merak ettim :)
Günaydın deryacım :) epey uzak kaldım ya buralardan olaylarda kopukluk yaşadım:) çalışmaya devam ediyormusun? Patronun rapor al gelme falan diyordu. Ne yaptınız?
Gunaydinlar herkese..mutlu pazarlar.hafta içi calisma temposuna alisinca hafta sonlari da uyunmuyor.babamiz da bu hafta sonu calisiyor.bebegimle benim canimiz sikiliyor.dun de yaptik bütün islerimizi
Günaydın kızlaar.umarım herkes iyidir.geçmiş okumadan bir günaydın diyeyim dedim.Benim 3 gündür diş ağrısı devam ediyor.yirmilik dişim yan ve gömük çıkmıştı ve şimdi de yarısı damakta yarısı dışarda büyümeye çalıştıkça diğer dişlerimi ittiriyor.çok ağrıyor Sol tarafım.
Canım benim çok sağol düşündüğün için, iyiydi çok şükür, dün yaşamadım, sağlığı gelişimi iyi, ağzını açıp kapatiyodu paşamBendeki agrilara da normall dedi, 3 hafta sonra tekrar gitcem o zaman nst ye baglicakmis, öyle işte:)inşallah hepimiz hep iyi haberler duyarız
Ah canım sona yaklaştıkça daha neler neler göreceksin rüyanda.Doğum, sonra doğuma yetişememe, doğurmak ama bebeği giydirememek.canım son dönem tüm korkular bilinç üstüne çıkıyor ve rüyalarımıza giriyor.sıkma canını idman oluyor işte doğum için.