2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uykuuuuu yolunu mu şaşırdın neden uğramıyorsun artık buralara offff uyuyamıyorum yaaa

sağol cnm.Benim ilk aylarda hiç bulanmadı tersine gidiyorum sanırım yeni başladı bulnmaya :))

cnm bnmde mıdem cok bulanıyor bnm ılk uc ayda vardı ama sımdı tekrar basladı bu zamanlarda da oluyor dıye duymustum hatta esıme dedım bende gecmıse gerı donduk bu son uc ayda dıye :)

Ayy bende mide bulantısı hiç olmadı şimdi olmaya başlayınca cinslik bende herhalde dedim

Gunaydinlar herkese..mutlu pazarlar.hafta içi calisma temposuna alisinca hafta sonlari da uyunmuyor.babamiz da bu hafta sonu calisiyor.bebegimle benim canimiz sikiliyor.dun de yaptik bütün islerimizi

Günaydın kızlaar.umarım herkes iyidir.geçmiş okumadan bir günaydın diyeyim dedim.Benim 3 gündür diş ağrısı devam ediyor.yirmilik dişim yan ve gömük çıkmıştı ve şimdi de yarısı damakta yarısı dışarda büyümeye çalıştıkça diğer dişlerimi ittiriyor.çok ağrıyor Sol tarafım.

C

Canim nasil gecti kontrolun
Canım benim çok sağol düşündüğün için, iyiydi çok şükür, dün yaşamadım, sağlığı gelişimi iyi, ağzını açıp kapatiyodu paşamBendeki agrilara da normall dedi, 3 hafta sonra tekrar gitcem o zaman nst ye baglicakmis, öyle işte:)inşallah hepimiz hep iyi haberler duyarız

Hayirli sabahlar guzel anneler ve onlarin yakisikli ogullari guzel kizlari nasilsiniz bakalim.ben artik ruyamda hep dogum yapiyorum ya hergun hemde iyicr strese girdim bir uyaniyorum dislerim birbirine kenetlenmis
Ah canım sona yaklaştıkça daha neler neler göreceksin rüyanda.Doğum, sonra doğuma yetişememe, doğurmak ama bebeği giydirememek.canım son dönem tüm korkular bilinç üstüne çıkıyor ve rüyalarımıza giriyor.sıkma canını idman oluyor işte doğum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…