2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Masallah pasaya :)sevindim canim iyi gecmesine

Günaydın kızlar bugün 32 olduk yarın calısabilir raporu alıcam nasıl veriyorlar mesela ben 35. Haftada baslatıcam dogum iznini 35. Haftaya kadar calısabilir mi diycek yada 3 hafta calısabilir mi nasıl veriyorlar bide yarın 32+1 oldugu icin 1 gün iznim gidecek degil mi

Gecmis olsun canim cok agri yapar o eger yeri yoksa dogumdan sonra aldirman gerekecek

35. Hafta tekrar gidip çalışamaz raporu almak gerekliymis. Ben de 36. Hafta alacağım. ..32. Haftada bu tarihi belirtmiyorlar. .

Günaydın geçmiş olsun 13 haftada yirmilik diş ağrısı çektim fena halde. Çıkmaya çalışıyordu ne konuşabildim ne yemek yiyebildim. Dr a gittim rovamycine kullanabileceğimi söyledi şükür fayda etti

gunaydın kızlaarruykusuz gecen bı gecenın ardından sabaha karsı uyuyakalmısım yıne uyku sorununa care bulan varsa bıze de yardımcı olabılır mı

35. Hafta tekrar gidip çalışamaz raporu almak gerekliymis. Ben de 36. Hafta alacağım. ..32. Haftada bu tarihi belirtmiyorlar. .
Öyle mi bana calısabilir raporunu al istedigin zaman da (37.ye kadar tabi) dogum iznini baslatmak icin dilekce verir ayrılırsın demislerdi dedigin gibiyse kamu özel farketmez dimi öyledir. Ben 33.te isi bırakıp memlekete gitmeyi planlıyodum 35.e kadar da kurum idare edicekti 2 hafta yani yine mi planlar degisti ya doktor beni görmeden calısamaz raporu da vermez ki

Gunaydin kizlar hava ne kadar guzel cikip gezesim war ama cikamiyoruz malesef

Gecmis olsun canim cok agri yapar o eger yeri yoksa dogumdan sonra aldirman gerekecek
Ah burda alınabilse hiç bekletmezdim ama ankaraya sevkediyorlar.hep de hamileliklerde artıyor sıkıntı.herkes hamileyken diş kaybeder benim de dişler atağa kalkıyor.

merhaba kızlar benim 1 haftadır sabahları özellikle sağ elim uyuşuyor agrı sızı sol el daha hafif sizdede oluyor mu en az 2 saat açılmıyor canım çok yanıyor valla herkese sağlık mutluluk dilerim gebelikte ne varsa ben de oldu küçük fadiş hiçbir şeyi atlamadı sağolsun

Bende dün gece ağrıkesici içip yattım ama bugün gene geldi ağrı.Grip de geçmek bilmiyor hepsi üst üste geldi.bebeğimi alsam da kucağıma biran önce ya zor geçiyor bu hamilelik.

Ablamdanda istemisti dr ikinci kez yaptirdi o ama bazi arkadaslar dedigin gibi aclik tokluk baktirdi.bide canim gercekten bebegin kilosu fazlami nekadar bazen dr dan dr a farkediyor bu durum
30 Haftalik ama 32 görünüyor iki doktora gittim biri babasi uzun iriyse ona benzemiş olabilir dedi diğeride şeker yüklemen yok belki şekerden fazla görünüyo dedi biraz tavırliydi test yaptirmadim diye en son açlik ve tokluk şekerine baktir o zaman dedi

Günaydın deryacım :) epey uzak kaldım ya buralardan olaylarda kopukluk yaşadım:) çalışmaya devam ediyormusun? Patronun rapor al gelme falan diyordu. Ne yaptınız?
canım rapoRluyum doğum izni raporunda cuma günü alican bebikimide gorucem inşallah çok özledim , sen neyaptin ben kendinimi dinleyip duruyorum bi endişe ediyorum iyimi diye. bi hamile olduğumu unutuyorum yedim kafayi

J jasminka83 darısı başına cnm..sen neden verecektin yani doktor niye istemişti cnm. .
benım bebek gelişimi 1 hafta gerıden geliyor,sag damarda notch dırenc var besın kan fazla gıtmıyor bebege.Bu da preeklamsi rıskını artırıyor,tansıyonum hep dusuk ama gızli zehırlenme de olabılır.O yuzden haftada bır proteın kacagı varmı onu takıp etmek gerek

1850 su anda kilosu boyuda 41 tatli çok sevmiyorum pirinç falanda çok nadir yedim ama ekmek ve makarnaya dikkat etmedim ederim inş açlik normal çikti tokluğu yaptirmadim kendimde 6 kilo aldim çok kilo almadim

1850 su anda kilosu boyuda 41 tatli çok sevmiyorum pirinç falanda çok nadir yedim ama ekmek ve makarnaya dikkat etmedim ederim inş açlik normal çikti tokluğu yaptirmadim kendimde 6 kilo aldim çok kilo almadim
Kaç haftalıkken bu Değerler var canım. Yani bazı arkadaşlarım yaptırmak istemedi yediklerine de çok dikkat etti bir sorun olmadı ama ben cesaret edemedim açıkcası. Çünkü pirinç ve tatlı tüketiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…