2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sayfada yeniyim yanliş yere yaziyor olabilirim ortaliği kariştirdiysam affola kardeşler

30+1 günlükken yani daha cuma gün gittim doktora

Kızlar selam herkese mutlu pazarlar, dün kontrol vardı yaşamadım sonrasında, kaygılarla gittim ama mutlu çıktık şükürler olsun, paşanın keyfi yerindeydi maşallah ağzını açıp kapatiyodu kuzum, agrilarima normal dedi, hem bebek büyüdüğü için hem vücut doğuma hazırlandığı için kasik
çatı kalça ağrılarinin olması normalmis, bu ay 3 kilo almışım 2
olsa daha iyiydi ama tolere edersin
sıkıntı yok dedi doktorum, 12 kilo oldu toplamda:) seviyorum bu kadiniKarnimdaki sertleşmeler de normalmis, günde 6 defadan fazla olursa yada 5-10 dk da bir gibi düzenli aralıklarla olmadığı sürece sıkıntı yokmuş, 3 hafta sonra tekrar gitcem o zaman nst ye baglicakmis, mutlu son yaklaşıyor artık

30+1 günlükken yani daha cuma gün gittim doktora
Estağfirullah canım niye karıştırasın doğru yere yazmışsın. Bence gayet normal değerin benimki 28 haftalıkken 1500 32 yken 2 ydi. Seninki de tam Ortası normal bence. Tabi başka doktor görüşüne daha danış. Benimki tahmini ama üzülmemeye çalış :)

Çok sevindim canım kaygılar boşa çıkmış. Demek bütün ağrılarımız normal. Iniallah az hareket etmeleri de normaldir. Benimkinin iyice azaldı hareketleri :)

Ben de rüyamda doğum yaptığımı gördüm. Bebeğimi verin diyordum onlar da şimdi olmaz solunum sıkıntısı var goturecez diyorlardı. Ben de bir kerecik göreyim diye yalvariyordum. Ama hemşire getirmiyordu

Çok sevindim canım kaygılar boşa çıkmış. Demek bütün ağrılarımız normal. Iniallah az hareket etmeleri de normaldir. Benimkinin iyice azaldı hareketleri :)
Hareketleri düzensizlesirmis tatlım, yerleri daraldığı için az hissedebilirsin dedi doktor, ama yine de takip et gün içinde 10 kere zayıf da olsa hissetmenin lazım dedi, uzun süre hissedemezsen hemen panik yapma tatlı biseyler yiyip soluna yat yarim saat falan bekle dedi, bide biz yorulunca onlar da yoruluyomus ev işi falan yaparsan hissedemeyebilirsin dedi bana

1850 su anda kilosu boyuda 41 tatli çok sevmiyorum pirinç falanda çok nadir yedim ama ekmek ve makarnaya dikkat etmedim ederim inş açlik normal çikti tokluğu yaptirmadim kendimde 6 kilo aldim çok kilo almadim
canım kilosu normal benimkinin 30 haftalıkken kilosu 1980 gr boyu 44 cm di adam direk şeker yüklemesi istedi 109 cıktı o zaman genetik dedi :)seninkide gayet güzel bir kiloda aclık tokluk baktır yeterli bencede

maşaAllah paşana canım

Sirf cocuk iri diye seker yuklemesi cok mantikli degil bence ama yinede sen kendin daha iyi hissedersin gerekli olup olmadigini tedbiren yaptirabilirsin

Sirf cocuk iri diye seker yuklemesi cok mantikli degil bence ama yinede sen kendin daha iyi hissedersin gerekli olup olmadigini tedbiren yaptirabilirsin
Yaptirmak istemiyorum bi sorun varsa açlik toklukta çikar inş da bişey yoktur

Herkese çok teşekkür ederim Allah razi olsun içim rahat ama anne olmak zor herşeyi düşünüyorum Rabbime emanet bütün kuzular o yaratti o yaşatsin sağlicakla inş

Kizlar Merhaba,
Üst solunum yolu enfeksiyonu varmış Ateşlendim biraz. Kandaki iltihap çok fazlaymis doktor 6 tane iğne yazdı ve iltihap bebeğe zararlı dedi. Ne yapacam bilemedim.acildeki doktor söyledi bunları.ptesi kendi doktoruna danis dedi. Önerisi olan var mı arkadaşlar iğne falan bebeğe zarar verirmi ya da iltihap mi zarar verir. Ne yapacağımi şaşırdım. Siz olsanız ne yapardınız.

Maşallah Paşa'ya

Geçmiş olsun canım. Doktoruna sor ondan sonra kullan bence igneyi doktor kullan derse ya da başka birşey verir belki.

Canım geçmiş olsun, doktorun ne derse onu yap bence, ateş ve iltihabın bebeğe zararlı olduğunu duymuştum, iğne yada ilaç bebeğe zararlı olsa vermezdi sanırım doktor, sen kendi doktoruna ulaş ne derse uygula, acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…