2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım iltihap gercekten bebeğe cok zarar verir eger doktorunu arayabiliyorsan verdiği iğneyi sor ama kesinlikle kullan derim Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun canım. Doktoruna sor ondan sonra kullan bence igneyi doktor kullan derse ya da başka birşey verir belki.

işte canım bilemedim doktorum iğne ye tamam derse de guvenebilirmiyim bilemedim hep iğne nin zararını duymusumdur bebeğim için çok endişeliyim teşekkür ederim canım.

Allah razı olsun canım iğne zararlı olsa vermez mi diyosun bakayım yarın gorebilecem kendi doktorumu tekrar bakar değerlere inşallah iğne bişey yapmaz bebeğime. Ben çekmeye herseye raziyim. Internette de idrar yolu ve üst solunum yolu enfeksiyonun falan bebeğe geçmediğini okudum ne biliyim artık.

canım iltihap gercekten bebeğe cok zarar verir eger doktorunu arayabiliyorsan verdiği iğneyi sor ama kesinlikle kullan derim Allah acil şifalar versin

Evet canim doktorum igneyi kullan derse kullanacam tabiki ama ne biliyim hem iltihaptan korkuyorum hem iğneden zarar olur diye. Çok sağol canım inşallah bişey olmaz. Bu kadar yüzduk geldik sonuna Rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın.

aynı hastalığı bende yaşadım canim,yaklaşık 1 ay önce. kanda çok miktarda enfeksiyon çıktı. bana antibiyotik hap verdi ve bende kullanıp kullanmamakta tereddüt ettim ama Dr banada vücudundaki enfeksiyon kullanacağınız ilaçtan daha tehlikeli bebek için dedi.bide kanda olunca kan yoluyla bebeğe geçer diye ben hemen kullandım.

Kızlar birde çok akıntısı olanlar için yazıyorum.bana Dr 2 hafta önce akıntı için fitil vermişti ve o fitil kullanmama rağmen akıntı azalmadigi gibi Afedersiniz idrar gibi şu da gelmeye başladı. İlk çocuğumu da suyun azalmasına dolayi 36 haftalik sezeryanla doğurduğumiçin yine su sızıntı yapıyor diye düşünerek hemen dün Dr gittim.maşallah suda azalma olmadığı gibi suyun çok bol ,buda seni rahatsız eder, karın ağrısı ve gerginlik yapar dedi.magnezyum yazdı. ama yinede akıntı zararlı diyerekten fitil değiştirdi. ilk verdiği en hafifliğiyemiş. yani diyeceğim her su bebek suyu değil korkmayın.

Canım o zaman doktoruna iğne vurulmak istemedigini bun yerine sana hap vermesini soyleyebilirsin. Hayır demez

evet canim ben de ondan korkuyorum kullanırım tabiki mecbur kalsam bebisim icon en iyisi olur inşallah Sağol canım.

Canım o zaman doktoruna iğne vurulmak istemedigini bun yerine sana hap vermesini soyleyebilirsin. Hayır demez

Evet canim bu gece ateşi çıkmaz inşallah yarın olsun hemen doktorumu göreyim bakalım ne olacak

Arkadaşlar bişey sorcam, akşam bi arkadaşımiza gitmiştik, 50 günlük bi erkek bebekleri var, bi muhabbet geçti, erkek bebeklerin pipilerinin derisi mi ne çevrilmesi gerekiyormuş, hiç duymamıştım ben, bileniniz var mi nedir nasıl biseydir, yapılmazsa orda idrar kalıyormus ve iltihap oluyomus sonra mecburi sünnet gerekiyormuş

ALLA ALLAH
O NE Kİ

Mytwin tatlım doğum topigini sen mi acarsin
Tamamdır kuzum :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mayis-bebekleri-dogum-hikayeleri.808044/
Doktoruna danış canım bence, yarın hemen gidip sorar öyle kullanırdım ben olsam, yanlış yönlendirmek istemiyorum ama keşke arayabilsen numarası yok mu? Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah

Evet canım öyle bisey yapıyolar teyzem bebegine yaparken görmüstüm ucunu acar gibi yapıyordu dedigin gibi iltihap olmaması icin

Evet canım öyle bisey yapıyolar teyzem bebegine yaparken görmüstüm ucunu acar gibi yapıyordu dedigin gibi iltihap olmaması icin

Çok sevindim, bazen doktorlar hastalarını gereksiz gerebiliyorlar :) Korkma ben bi ayda 4 kilo aldım :) Sapasağlamız şükür :) Yalnız değilsin, ne şeker var bende ne de tansiyon :)

Ve sonunda kapı süsü ile bebek şekerlerimizi bitirdik sizce nasıl olmuş Eki Görüntüle 1463849
Çok güzel olmuşlar, eline emeğine sağlık, güzel sağlıklı günlerde kullansın yavrun :)

Çok geçmiş olsun, yarın ilk iş doktoruna git ve sonuçların ve iğneyi göster, en doğru bilgiyi o verecektir sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…