2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok güzelmiş canımm :) sağlıcakla büyüsün bebiş bu odada :) çook beğendim
Yormasaydın kendini canım :) evet gerçekten ütülemesi en zevkli eşyalar bebişlerinki :) çok şükür kurtulmuşsun ellerine sağlık

Kızlar bugün sabah ve az önce ılık sus gibi akinti geldi . Yaşayan yokmu içinizde bunu. Daha once olmuştu ve birsey cikmamisti bir aydır sarı sarı yesili msi akinti geliyodu. Bugün sıvı gelince gene uyuz oldum

inşaAllah güzel haberlerle gelirsin canım minnoşunun kalp atışlarını dinlicen bol bol desene:) bizde gelecek p.tesi görecez daha cok var bizimkine

benimde bu aralar sıvımsı akıntım cogaldı eger bildiğin su gibi aktıysa bi doktorunu arayıp sor derim canım nolur nolmaz

hepimizin oluyor ama içine sinmeyen bir şey varsa, medikallerde pedler satılıyor sızıntı için, onlardan al da takip et, bebeğin sıvısı ise renk değiştiriyor

Sen geçen gün de diyodun canım aynı seyi. Eger için rahat etmiyosa bi doktora git derim ben. Eger randevuna çok varsa bekleme yani.

iyi akşamlarrrrr..
bu sabahtan beri dışardaydım yeni geldim..
kızımın sınavı vardı onu götürdüm...bilsem sınavı diye bi sınav..
mahvoldum araba yok otobüse bin in kv git bisürü iş..
E elf21 göbüşün güzelmiş..aynı ben
az kaldı az nisan artık geri sayım demek..

Sen geçen gün de diyodun canım aynı seyi. Eger için rahat etmiyosa bi doktora git derim ben. Eger randevuna çok varsa bekleme yani.
Evt geçen ay oldu bişey çıkmadı sonrada şu gibi akinti geçti .şimdi bugün gelio belki gene bişey yok ama doktorum bi saat uzaklıkta ve eşim nöbetçi bugün
Cuma randevum var.ozamanda geç kalmış olurumya

sagol sekerim ya canım senin işinde baya zor hem kızının peşinde koş ev işleri desen ayrı bide hamile halinle Allah kolaylık versin

canım o zaman en iyisi sabah erkenden eczaneye git pedi al eger renk degiştirirse suyudur değiştrmezse akıntıdır inşaAllah akıntıdır canım

cnm aile hekimi yokmu yakınında eğer dr uzaksa aile hekimine danış..
ama inanki akıntı olayı bende olduğu kadar kimsede olmaz..sarı yeşil şimdide kahverengi her renkte yaşadım..
drher seferinde bişey yok dedi geldim..akıntı için ped varmış ondan al bi bak renkle anlaşılıyomuş..
akşam akşam da yapacak bişey yok ki.

sagol sekerim ya canım senin işinde baya zor hem kızının peşinde koş ev işleri desen ayrı bide hamile halinle Allah kolaylık versin
amin cnm..
son aylar artık bide evi temizliyorum..halıları gönderdim yıkamaya duvar cam perde herşey elden geçiyo..

Doktor bana acil gel dediği durumlar da kan ve su gibi akıntı olduğun ds gel demişti yerinde olsam test alırdım gidemiyorsam eczaneden turnusol kağıdı alabilirsin nu haftalar zamanlar tehlikeli

Bak benin de akıntım arttı

Bide 1 saat uzaklık diyorsun ben adadan istanbula giderdim doktorlara 2 saat şimdi de20 dakka uzaklıkts doktorun bilemedim beb olsam şartları zorlar giderdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…