- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Dün bizimde odamız geldi çok duygulandım çok güzel hisler allah bize odalarında oynadığı günleri de nasip etsinEki Görüntüle 1463931 Eki Görüntüle 1463933 Eki Görüntüle 1463936
Kizlar odamiz geldi. Baya kokuyor ama guzel oldu :)
Iyilik tatlım şükür aynı yaniminnakcım nasılsın paşa nasıl
MasallahKizlar buda bizim pasayla son halimizEki Görüntüle 1464563 Eki Görüntüle 1464564
Maşallah :) ne küçük bi göbüş :)Kizlar buda bizim pasayla son halimizEki Görüntüle 1464563 Eki Görüntüle 1464564
Çok güzelmiş canımm :) sağlıcakla büyüsün bebiş bu odada :) çook beğendimEki Görüntüle 1463931 Eki Görüntüle 1463933 Eki Görüntüle 1463936
Kizlar odamiz geldi. Baya kokuyor ama guzel oldu :)
Yormasaydın kendini canım :) evet gerçekten ütülemesi en zevkli eşyalar bebişlerinki :) çok şükür kurtulmuşsun ellerine sağlıkKizlar bu aralar cok sik giremiyorum bgun ewime geldim annemden bebisim kiyafetlerini yikadim utuledim ama cok yoruldum hastane cantasi icin olanlari yaptim bitek ama baya yordu annem ben yapayim dedi ama istemedim yorma kendini dedi hayatimda yikadigim we utuledigim en guzel seylerdi icinde bebegimi hayal ettim hep
inşaAllah güzel haberlerle gelirsin canım minnoşunun kalp atışlarını dinlicen bol bol desene:) bizde gelecek p.tesi görecez daha cok var bizimkineIyilik tatlım şükür aynı yaniçarşamba randevumuz var ntsye de gircem çok heyecanliyim merak ediyorum o şeyi Bebeğimi de özledim artık daha çok özlüyorum zaman daraldikca. Sen nasılsın oglusun nasıl?
benimde bu aralar sıvımsı akıntım cogaldı eger bildiğin su gibi aktıysa bi doktorunu arayıp sor derim canım nolur nolmazKızlar bugün sabah ve az önce ılık sus gibi akinti geldi . Yaşayan yokmu içinizde bunu. Daha once olmuştu ve birsey cikmamisti bir aydır sarı sarı yesili msi akinti geliyodu. Bugün sıvı gelince gene uyuz oldum
hepimizin oluyor ama içine sinmeyen bir şey varsa, medikallerde pedler satılıyor sızıntı için, onlardan al da takip et, bebeğin sıvısı ise renk değiştiriyorKızlar bugün sabah ve az önce ılık sus gibi akinti geldi . Yaşayan yokmu içinizde bunu. Daha once olmuştu ve birsey cikmamisti bir aydır sarı sarı yesili msi akinti geliyodu. Bugün sıvı gelince gene uyuz oldum
kız ne küçüğü keşke küçük olsaMaşallah :) ne küçük bi göbüş :)
Inşallah canım. Zaman geçmek bilmiyo haklisininşaAllah güzel haberlerle gelirsin canım minnoşunun kalp atışlarını dinlicen bol bol desene:) bizde gelecek p.tesi görecez daha cok var bizimkine
Sen geçen gün de diyodun canım aynı seyi. Eger için rahat etmiyosa bi doktora git derim ben. Eger randevuna çok varsa bekleme yani.Kızlar bugün sabah ve az önce ılık sus gibi akinti geldi . Yaşayan yokmu içinizde bunu. Daha once olmuştu ve birsey cikmamisti bir aydır sarı sarı yesili msi akinti geliyodu. Bugün sıvı gelince gene uyuz oldum
Evt geçen ay oldu bişey çıkmadı sonrada şu gibi akinti geçti .şimdi bugün gelio belki gene bişey yok ama doktorum bi saat uzaklıkta ve eşim nöbetçi bugünSen geçen gün de diyodun canım aynı seyi. Eger için rahat etmiyosa bi doktora git derim ben. Eger randevuna çok varsa bekleme yani.
sagol sekerim
canım o zaman en iyisi sabah erkenden eczaneye git pedi al eger renk degiştirirse suyudur değiştrmezse akıntıdır inşaAllah akıntıdır canımEvt geçen ay oldu bişey çıkmadı sonrada şu gibi akinti geçti .şimdi bugün gelio belki gene bişey yok ama doktorum bi saat uzaklıkta ve eşim nöbetçi bugün
Cuma randevum var.ozamanda geç kalmış olurumya
cnm aile hekimi yokmu yakınında eğer dr uzaksa aile hekimine danış..Evt geçen ay oldu bişey çıkmadı sonrada şu gibi akinti geçti .şimdi bugün gelio belki gene bişey yok ama doktorum bi saat uzaklıkta ve eşim nöbetçi bugün
amin cnm..sagol sekerimya canım senin işinde baya zor hem kızının peşinde koş ev işleri desen ayrı bide hamile halinle Allah kolaylık versin
Doktor bana acil gel dediği durumlar da kan ve su gibi akıntı olduğun ds gel demişti yerinde olsam test alırdım gidemiyorsam eczaneden turnusol kağıdı alabilirsin nu haftalar zamanlar tehlikeliEvt geçen ay oldu bişey çıkmadı sonrada şu gibi akinti geçti .şimdi bugün gelio belki gene bişey yok ama doktorum bi saat uzaklıkta ve eşim nöbetçi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?