- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım halı için erken değilmi serecekmisin ben nisan 15 gibi halıları halledip mayıs ilk haftası temizlikçi alacağımamin cnm..
son aylar artık bide evi temizliyorum..halıları gönderdim yıkamaya duvar cam perde herşey elden geçiyo..
yok cnm daha sermiyecem yazlık halıları çıkardım..Canım halı için erken değilmi serecekmisin ben nisan 15 gibi halıları halledip mayıs ilk haftası temizlikçi alacağım
Öyle mi bana calısabilir raporunu al istedigin zaman da (37.ye kadar tabi) dogum iznini baslatmak icin dilekce verir ayrılırsın demislerdi dedigin gibiyse kamu özel farketmez dimi öyledir. Ben 33.te isi bırakıp memlekete gitmeyi planlıyodum 35.e kadar da kurum idare edicekti 2 hafta yani yine mi planlar degisti ya doktor beni görmeden calısamaz raporu da vermez ki
Canım o uyku sorunu 2 aydır bende de var sabah 4 ten önce uyuyamuyorum bu arada gündüzleri de uyumuyorun ayrıca sabah ta en geç 9da uyanıyorum anlamadım fgitti psikolojim bozuldu iyice oğkan kıpır kıpır tabi bu arada sizinki de gareketli mi gecegunaydın kızlaarruykusuz gecen bı gecenın ardından sabaha karsı uyuyakalmısım yıne uyku sorununa care varsa bıze de yardımcı olabılır mı
Sana ve herkese ayri ayri tesekkur ederiz. 2.700 e aldik canim.Canm cok guzel gorunuyr gule gule kullansin yavrun. Tam olarak ne kadara aldiniz
Canim kulak burun bogaza gorunn kulak kristallerinden kaynaklaniyor olabilir bendede olmustu onceleriDOKTOR NORMAL DİYOR AMA İŞN TUHAFI UZANIRKEN BİLE BAŞIM DÖNÜYOR
Maşallah anneye de yavruya da :):)merhaba kızlar,
bayağı oldu aranıza katılamadım. dün doktora gittik , oğlumla randevumuz vardı. çok mutlu oldum bebek çok aşağıdaydı erken doğum riski vardı 1 aydır hep dikkat ediyordum. nihayet yukarı çıkmış ve riskde bitmiş. herşey yolunda dedi doktorum :) bebişim 2.340 gr. 44 cm olmuş. bende yaklaşık 2 kilo vermişim. ben verip bebeğim aldığı için çok iyi dedi doktor. tahlilerimde iyi çıktı çok şükür. artık 2 haftada bir gidicez kontrole. 7 haftadan az kaldı. bendede heyecan arttı. hala hazırlıklar da devam ediyor. ben zayıflasamda hareketlerim çok ağırlaştı. birçok şeyi yapamıyorum. dün göğüs ucu kremine başladım bu arada. aranızda varmı kullanmaya başlayan bilmiyorum ama eczanedeki bayan babe diye bir krem verdi. doğumdan sonra başka önericem dedi. şimdilik onu kullanıyorum. bu arada bu karnım için kullandığım karışık yağ çok iyi sanırım çünkü hala çatlak falan olmadı hiç maşşallah kendime diyim bi :) bende gelişmeler güzel yani. umarım sizlerinde güzeldir.
Çok sevindim, bazen doktorlar hastalarını gereksiz gerebiliyorlar :) Korkma ben bi ayda 4 kilo aldım :) Sapasağlamız şükür :) Yalnız değilsin, ne şeker var bende ne de tansiyon :)
Çok güzel olmuşlar, eline emeğine sağlık, güzel sağlıklı günlerde kullansın y
Çok geçmiş olsun, yarın ilk iş doktoruna git ve sonuçların ve iğneyi göster, en doğru bilgiyi o verecektir sana..
Kamuda öyle degilmis canım dedigim gibi kendin dilekce vermen yetiyormusBilmiyorum kamuda aynı mıdır, bahsettigim özel sektör için geçerli. ..
Hadi hayırlısı canım umarım enfeksiyonun da azalmıştır..Ay kızlar ben yazdım cevap ama yanlış oldu yarım oldu falan.Mytwin safakmeley inşallah yarın bebiş için iyi olana karar verir bugün hiç ateşim yoktu onun için moralim de düzeldi biraz yarın ne yapacaz bakalım
Canım ben bir haftadır çift yastıkla yatıyorum, önceden zor nefes aliyodum göğüs kafesim sıkışıyordu, soluma yatamıyordum, şimdi çok şükür iyi uyuyorum yalnız çifte alışana kadar da bi kaç gün gecti, deneyebilirsin belki sen de de etkili olurgunaydın kızlaarruykusuz gecen bı gecenın ardından sabaha karsı uyuyakalmısım yıne uyku sorununa care bulan varsa bıze de yardımcı olabılır mı
Geçmiş olsun sanırım artık hiçbirimiz çok iyi değiliz Allah hepimizin yardımcısı olsunIyi akşamlar kızlar. .2 gündür sersem gibiyim. Ve basık çok ağrıyor.tansiyojumu sürekli olcuyorum gayet iyi...benim gibi halsiz ve başı ağrıyan var mı. .kollarımda hic güç yok sanki...
Sarı yeşil akıntı enfeksiyon diye biliyorum canım ama doktorunla bi konuş istersenKızlar bugün sabah ve az önce ılık sus gibi akinti geldi . Yaşayan yokmu içinizde bunu. Daha once olmuştu ve birsey cikmamisti bir aydır sarı sarı yesili msi akinti geliyodu. Bugün sıvı gelince gene uyuz oldum
Hoşgeldin aramıza canımKızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım arkadaşımın tavsiyesi ile
Hosgeldin canimKızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım arkadaşımın tavsiyesi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?