2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım halı için erken değilmi serecekmisin ben nisan 15 gibi halıları halledip mayıs ilk haftası temizlikçi alacağım
yok cnm daha sermiyecem yazlık halıları çıkardım..
evi ben temizliyecem için şimdiden başladım..ilerki günlerde karnım daha büyürse hiç bişey yapamam..
onun için erken başladım..
çok değil 15 gün falan erken baladım..yavaş yavaş anca temizlerim nisan 15 kadar..

merhaba kızlar,
bayağı oldu aranıza katılamadım. dün doktora gittik , oğlumla randevumuz vardı. çok mutlu oldum bebek çok aşağıdaydı erken doğum riski vardı 1 aydır hep dikkat ediyordum. nihayet yukarı çıkmış ve riskde bitmiş. herşey yolunda dedi doktorum :) bebişim 2.340 gr. 44 cm olmuş. bende yaklaşık 2 kilo vermişim. ben verip bebeğim aldığı için çok iyi dedi doktor. tahlilerimde iyi çıktı çok şükür. artık 2 haftada bir gidicez kontrole. 7 haftadan az kaldı. bendede heyecan arttı. hala hazırlıklar da devam ediyor. ben zayıflasamda hareketlerim çok ağırlaştı. birçok şeyi yapamıyorum. dün göğüs ucu kremine başladım bu arada. aranızda varmı kullanmaya başlayan bilmiyorum ama eczanedeki bayan babe diye bir krem verdi. doğumdan sonra başka önericem dedi. şimdilik onu kullanıyorum. bu arada bu karnım için kullandığım karışık yağ çok iyi sanırım çünkü hala çatlak falan olmadı hiç maşşallah kendime diyim bi :) bende gelişmeler güzel yani. umarım sizlerinde güzeldir.

Bilmiyorum kamuda aynı mıdır, bahsettigim özel sektör için geçerli. ..

gunaydın kızlaarruykusuz gecen bı gecenın ardından sabaha karsı uyuyakalmısım yıne uyku sorununa care varsa bıze de yardımcı olabılır mı
Canım o uyku sorunu 2 aydır bende de var sabah 4 ten önce uyuyamuyorum bu arada gündüzleri de uyumuyorun ayrıca sabah ta en geç 9da uyanıyorum anlamadım fgitti psikolojim bozuldu iyice oğkan kıpır kıpır tabi bu arada sizinki de gareketli mi gece

Maşallah anneye de yavruya da :):)

Teşekkür ederim canım umarım bebeğim icin en iyisini yapar.

Ay kızlar ben yazdım cevap ama yanlış oldu yarım oldu falan. Mytwin safakmeley inşallah yarın bebiş için iyi olana karar verir bugün hiç ateşim yoktu onun için moralim de düzeldi biraz yarın ne yapacaz bakalım

gunaydın kızlaarruykusuz gecen bı gecenın ardından sabaha karsı uyuyakalmısım yıne uyku sorununa care bulan varsa bıze de yardımcı olabılır mı
Canım ben bir haftadır çift yastıkla yatıyorum, önceden zor nefes aliyodum göğüs kafesim sıkışıyordu, soluma yatamıyordum, şimdi çok şükür iyi uyuyorum yalnız çifte alışana kadar da bi kaç gün gecti, deneyebilirsin belki sen de de etkili olur

Iyi akşamlar kızlar. .2 gündür sersem gibiyim. Ve basık çok ağrıyor.tansiyojumu sürekli olcuyorum gayet iyi...benim gibi halsiz ve başı ağrıyan var mı. .kollarımda hic güç yok sanki...

Iyi akşamlar kızlar. .2 gündür sersem gibiyim. Ve basık çok ağrıyor.tansiyojumu sürekli olcuyorum gayet iyi...benim gibi halsiz ve başı ağrıyan var mı. .kollarımda hic güç yok sanki...
Geçmiş olsun sanırım artık hiçbirimiz çok iyi değiliz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sarı yeşil akıntı enfeksiyon diye biliyorum canım ama doktorunla bi konuş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…