- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ev işi filan da yapma artık, enerjini sadece yavruna harca, kayısı incir vs ye canım, lifli gidalarla beslen, yavrun zamanında gelir inşallah, öpüyoruz yavrunu..Kizlar bize nazar degiyo sanirim kalp carpintisi yuzune hastanelik oldum Allahtan kotu bisey cikmadi hamileliktenmis ama yormicakmisim kendimi ewde is yapmayi gectim biraz yuruyeyim nefes nefese kaliyorum cok kotu 20lik disim cikiyo o da apse yapti mi kulagima bogazima gozume vurdu agrisi napacagimi sasirdim rsmen sisti tuwalet problemimimde war cikamiyorum wc ye cikamadigim icin tansiyonum dusuyo biraz zorladigim zaman kendimi dr um ilac werdi umarim ise yarar erken dogum riskimizde wardi biliyosunuz haftada bi kere igne wurulcam doguma kadar progestan ignesi o ignelerde umarim snradan bormal dogumu engellemez cok uzun yazdim canlarim kusura bakmayin bizde durunlar boyle siz neler yapiyosunuz
Ben de öyle öğrendim 37dn önce ayrılmak istersek çalışamaz raporu alıyoruz ve kurumumuza veriyoruz, ama 37 ye kadar çalışırsak gerek yok tekrar rapora, bir de devlette çalışanlar için böyleymiş SGK online görebildiği için özelde çalışanlar için istediği zaman işyerine haber verip ayrılabiliyormuş yani 37den önce, Pazartesi doktorumun hemşiresi söyledi.
Ya kızlar ben de soruyorum ama bizim arkadaşlar da iyi bilmiyor neyse artık yaArkadaşlar 32 haftalık raporu ( kamu için söylüyorum diğer kurumları bilmiyorum) almamızın nedeni sağlıklı çalışır durumda olduğumuzu kuruma kanıtlamamızdır. Aksi durumlarda dr. izin vermez ise çalışır raporuda vermez. Benim aldığım raporda 5 haftanın bitiminde kontrol günüm yazıyor. O güne kadar çalışıp o gün kontrole gideceğim. Kontrol dediğimde 37 haftalık çalışamaz raporumu alacağım. Kurumumuz o raporu işleme koyacak iznimiz o rapora göre ayarlanacak. Ama 32 haftalık raporu alarak 5 haftalık izin dönemimizi belgelendiriyoruz.
Çok güzel düşünmüşsün doğum öncesi bi memeleket havası al, yakınlarını gör, stresini at, anacığını al ve dön.. Dönünce de analı kızlı hazırlık yaparsınız, bebeğine ve kendine dikkat et :)Yarın memlekete annemlere gitmeye karar verdim:)çok bunaldim kendimi iyi hissetmiyodum son zamanlarda, gideyim biraz havam değişsinHaftaiçi annemle birlikte dönüp işlerimizi hallederiz artık, fazla giremeyebilirim kendinize ve bebelerinize iyi bakın canlar opuldunuz
Çok şükür iyi gidiyoruz tatlım büyüyor bebisler. Nstye de girdim bisey çıkmadı yolunda hersey çok şükür. Iki hafta sonra tekrar gitcez. Mutlu sona yaklaşıyoruz hepimiz...
Ben de ilk zamanlarki ultrason resminde burası gözleri mi demiştim, yok poposu demişti doktor da :) Rezil oldum ama ne biliyim ilk defa ultrasonda bebek görüyodumBenim kafası diye sevdiğim yer poposuymuş bacdkları sağda poposu solda başı sşağıda dedi doktor çok güldüm ya
Yeter tatlım sadece citcitli badi az geldi bana bikaç tane daha al istersen.5tane hastane çıkışı iyiymiş :) bana daha hediye gelmedi
Mutlu sonunuzu yirim :):)Çok şükür iyi gidiyoruz tatlım büyüyor bebisler. Nstye de girdim bisey çıkmadı yolunda hersey çok şükür. Iki hafta sonra tekrar gitcez. Mutlu sona yaklaşıyoruz hepimiz...
MasaAllah canım masaAllah p.tesi gwlsede bende görsem bebişimi:)Çok şükür iyi gidiyoruz tatlım büyüyor bebisler. Nstye de girdim bisey çıkmadı yolunda hersey çok şükür. Iki hafta sonra tekrar gitcez. Mutlu sona yaklaşıyoruz hepimiz...
Ben de Sarya'yı yirimm bi doğsundaaMutlu sonunuzu yirim :):)
Inşallah canım sana da çok az kalmış görceksin. Artık daha sık görcez bebisleri onlar da bizi özlüyolar artık gelmek istiyolardir sıkılmışlardirMasaAllah canım masaAllah p.tesi gwlsede bende görsem bebişimi:)
Mayıs gelsede dogsalar artık gecem gündüzüm birbirine girdi heryerim agırıyor ama değer yinede minnoşum içinInşallah canım sana da çok az kalmış görceksin. Artık daha sık görcez bebisleri onlar da bizi özlüyolar artık gelmek istiyolardir sıkılmışlardir
Kız :):) Sizinki nedir?
Ya kızlar ya 37. haftamızda bi de rapor almaya git onu işe götür ne biçim iş yawalla canım sıkıldı bak
Ne guzel cnmGöbek ten dolayı mı yapmıyorsunuz benim göbek hala aynı ama ben günlük 8000 adım ve 20 dakka egzersiz yapıyorum
3200 ancami daha ne olsun canım[/QUOTE
Etrafimdaki bebekler hep 3700 ve ustu , burdan da takip ediyorum hepsi tombis bebekler,benimki 32.haftada 1900 du, kucuk gibi geliyor bana,o buyusun diye ne bulduysam yedim.bebis 400 gr almis 12 gunde ben 2 kilo3200 ancami daha ne olsun canım
Canım bak ben 2500 dogmusum ama gel gör şimdi. Önemli olan kilo değil sağlıklı olması canım benim. Hiç takma kafana. Zeytin tahin bikactanedaha bisey vardi bebege kilo aldiriyomusEtrafimdaki bebekler hep 3700 ve ustu , burdan da takip ediyorum hepsi tombis bebekler,benimki 32.haftada 1900 du, kucuk gibi geliyor bana,o buyusun diye ne bulduysam yedim.bebis 400 gr almis 12 gunde ben 2 kilo
Haklisin cnm,saglikli olsun da gerisi onemli degil.sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin allahim hepimizin yavrusunu.Canım bak ben 2500 dogmusum ama gel gör şimdi. Önemli olan kilo değil sağlıklı olması canım benim. Hiç takma kafana. Zeytin tahin bikactanedaha bisey vardi bebege kilo aldiriyomus
BİZİM SENLEN HASTANELER AYNI YA SANA DENEN BANADA DENIR HERALDE AMA YINEDE SORUCAMSen de sor hastanene canım fazladan götürmenin anlamı yok rica ederim :)
Allah yardımcısı olsum neyseki iyiymiş Allah daha iyi etsin :)
Sanırım böyle canım biz de nisan sonu diyoruz ama baksana belki Mayıs'ı geçicez :)
Evet yapmak lazım sanırım kafamızda yer ediyor çünkü :)
Ben bana anlatmaya calisan birine, ee bana kotu hikaye anlatmaktaki amacin ne diye sormustum. Ay haklisin valla diyip aninda konuyu degistirmisti. Kesinlikle mudahale edin karsinizdakineBana özel anlattıkları için kacamiyorum canım . Anlatıyorlar. Korku filmi izler gibi dinliyorum. Insanlar psikolojiden hiç anlamiyorlar. Ama bundan sonra terslicem sanırım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?