2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine ev işi filan da yapma artık, enerjini sadece yavruna harca, kayısı incir vs ye canım, lifli gidalarla beslen, yavrun zamanında gelir inşallah, öpüyoruz yavrunu..

Ya kızlar ben de soruyorum ama bizim arkadaşlar da iyi bilmiyor neyse artık ya Daha bunun doğum parası var bebeği üstümüze almak var hepsinde işe gitmek gerekecek :)

Çok güzel düşünmüşsün doğum öncesi bi memeleket havası al, yakınlarını gör, stresini at, anacığını al ve dön.. Dönünce de analı kızlı hazırlık yaparsınız, bebeğine ve kendine dikkat et :)

Benim kafası diye sevdiğim yer poposuymuş bacdkları sağda poposu solda başı sşağıda dedi doktor çok güldüm ya
Ben de ilk zamanlarki ultrason resminde burası gözleri mi demiştim, yok poposu demişti doktor da :) Rezil oldum ama ne biliyim ilk defa ultrasonda bebek görüyodum

Etrafimdaki bebekler hep 3700 ve ustu , burdan da takip ediyorum hepsi tombis bebekler,benimki 32.haftada 1900 du, kucuk gibi geliyor bana,o buyusun diye ne bulduysam yedim.bebis 400 gr almis 12 gunde ben 2 kilo
Canım bak ben 2500 dogmusum ama gel gör şimdi. Önemli olan kilo değil sağlıklı olması canım benim. Hiç takma kafana. Zeytin tahin bikactanedaha bisey vardi bebege kilo aldiriyomus

Canım bak ben 2500 dogmusum ama gel gör şimdi. Önemli olan kilo değil sağlıklı olması canım benim. Hiç takma kafana. Zeytin tahin bikactanedaha bisey vardi bebege kilo aldiriyomus
Haklisin cnm,saglikli olsun da gerisi onemli degil.sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin allahim hepimizin yavrusunu.

BİZİM SENLEN HASTANELER AYNI YA SANA DENEN BANADA DENIR HERALDE AMA YINEDE SORUCAM

Bana özel anlattıkları için kacamiyorum canım . Anlatıyorlar. Korku filmi izler gibi dinliyorum. Insanlar psikolojiden hiç anlamiyorlar. Ama bundan sonra terslicem sanırım. .
Ben bana anlatmaya calisan birine, ee bana kotu hikaye anlatmaktaki amacin ne diye sormustum. Ay haklisin valla diyip aninda konuyu degistirmisti. Kesinlikle mudahale edin karsinizdakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…