2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

dogum parası derken o nedır cnm bak ben onu bılmıyorum ustumuze alma olayıda calısırken yapılabılcek bırsey ıse baslayınca alırızda dogum parasını ıs yerımı verıyor

dogum parası derken o nedır cnm bak ben onu bılmıyorum ustumuze alma olayıda calısırken yapılabılcek bırsey ıse baslayınca alırızda dogum parasını ıs yerımı verıyor

sgk ödüyor, raporlu olduğun sürenin parasına doğum parası deniyor..ziraat bankasına yatırıyorlar sanırım, ama işyerine doğum raporunu felan vermek gerekiyor sanırım..

Aaa ben tüm evi koymusum çantaya valla . Biraz eksilteyim o zaman hastane ile ev arasında 40 km küsür var canım uzak yani. . Kendi çantamı hazirlamadim daha onu da hazirlicam inşallah. Ben de daha ıslak mendil biz falan koymadim almadım da.
Benim kafası diye sevdiğim yer poposuymuş bacdkları sağda poposu solda başı sşağıda dedi doktor çok güldüm ya
Ay bende de öyledir belki bilmiyorum ki canım anlamıyorum :)
Ben bana anlatmaya calisan birine, ee bana kotu hikaye anlatmaktaki amacin ne diye sormustum. Ay haklisin valla diyip aninda konuyu degistirmisti. Kesinlikle mudahale edin karsinizdakine
Kız çok fenasin :) :) nasıl deyiverdin öyle ama iyi demişsin ben bunu diyemem herhalde. Ama dinlemek istemiyorum korkuyorum derim bundan sonra

sgk ödüyor, raporlu olduğun sürenin parasına doğum parası deniyor..ziraat bankasına yatırıyorlar sanırım, ama işyerine doğum raporunu felan vermek gerekiyor sanırım..

hım o parayı dıyorsan ewet onu bılıyorum bende extradan bır para daha verılıyor sandım tabı otekınınde ıslem sıstemını bılmıyorum son zamanlarda sorarım ik ya artık napmam gerekıyor yapcaz artık bı sekılde

Etrafimdaki bebekler hep 3700 ve ustu , burdan da takip ediyorum hepsi tombis bebekler,benimki 32.haftada 1900 du, kucuk gibi geliyor bana,o buyusun diye ne bulduysam yedim.bebis 400 gr almis 12 gunde ben 2 kilo

benim kızım 33.haftasında 42 cm 1700 gr, minyon bir bebek olacakmış, ben ve eşimde minyon tipliyiz yaşımızı hiç göstermiyoruz,iş dışı sivil giyinsek bizi halen üniversitede zannederler, ama bebeğin kordondan beslenmesi ciğerleri ya da diğer gelişimleri çok şükür güzel gelişiyormuş, bende takıyordum hatta forumda da paylaştım ancak doktorum kilolu olması değil sağlıklı olması önemli demişti,kilolu olması demek bir çok hastalığı da barındırır demişti(bebeği kilolu arkadaşların moralini bozmak istemem ama dediğim gibi anne babanın ya da aile genetiğinin etkisi çok büyük) bende burdaki bebeklerin kilolarını bakıp imrenirdim ama şimdi artık kiloyu dert etmiyorum,bir kaç kere cips dışında zararlı da beslenmiyorum o yüzden ben elimden geleni de yapıyorum içim rahat gerisine de tevekkül Allah diyorum,kısacası canını sıkma sağlıklı olsun bunun için dua et,zayıf bebekler daha çabuk kilo alıp toparlanır derler :)

Kız çok fenasin :) :) nasıl deyiverdin öyle ama iyi demişsin ben bunu diyemem herhalde. Ama dinlemek istemiyorum korkuyorum derim bundan sonra[/QUOTE]
AdaisyLove

Valla hamileyim deliyim ne yapsam yeriyim :) o dusunmuyor benim moralimi de ben neden kendime eziyet ettireyim dedim. Eger devam etseydi verecek cok cevabimda vardi. Ama o da farketti konuyu degistirdi.
Birde ben bunu bir kac kisiye yaptim. Hepside hatasini fark edip guzel seylere gecti. Zorla konu degistirtilir

merak etme doğumdan sonra hiç birşey kalmaz.

Kız çok fenasin :) :) nasıl deyiverdin öyle ama iyi demişsin ben bunu diyemem herhalde. Ama dinlemek istemiyorum korkuyorum derim bundan sonra
AdaisyLove

Valla hamileyim deliyim ne yapsam yeriyim :) o dusunmuyor benim moralimi de ben neden kendime eziyet ettireyim dedim. Eger devam etseydi verecek cok cevabimda vardi. Ama o da farketti konuyu degistirdi.
Birde ben bunu bir kac kisiye yaptim. Hepside hatasini fark edip guzel seylere gecti. Zorla konu degistirtilir[/QUOTE]

Valla canım cevap süper, aklıma yazdım. Benim gebelik süreci şuana kadar görümceleri hayal kırıklığına uğrattı. Çok kilo almadım , oğlum oluyor( bnm için değil onlar için önemli) ve sağlığımız çok sükür yerinde. Doğumdan sonra kesin kiloya laf etmeye kalkacaklar ya da doğum sırasındaki şeylere bu cevabı yapıştırıcam Süpersin

kuzenimin eşine doğumda hastaneden çıkarken, hastane vermiş takması için.oda bana vermişti.2 karış genişliğinde yandan yapıştırmalı bir kemerdi.eczanelerde falanda satılıyormuş.ama çok rahat bişey.onu vermeden önce elim karnımda,hafif eğilikçe geziyordum evin içinde.onu taktıktan sonra dikildim.

Haklısın canım. Kilo bence de çok kritik değil. Ben boyu daha çok önemsiyorum. Oda doğru ölçülmüyor gibi. Senin bebişin boyu normal , bence o daha önemli.

Ben ilk doğumumda Lansinoh kullandım ve çok memnun kaldım canım, yine Lansinoh kullanacağım ben aklında olsun
canım kansinohu ne zaman kullanmaya başladın ilk hamilelliğinde?

canım çogu insan son 3 hafta falan doktor tavsiyesiyle yürüyüse başlıyor zaten.kış doğumu yapanlar çok az yürüyebiliyor.geç kalmış sayılmazsın bundan sonra başlasan yeter.hem kilo alımında azalır.

anneler candır :) git ıyı gelir muhakkak bebeğine ve kendine dikkat et canım..bu arada medicanada keşkesiz doğum kursu başlıyor canım nisanda.300 tl fiyat bana biraz fazla geldi ben de tam karar veremedim gidip gitmemeye ama eğitim güzelmiş.aklında bulunsun.

benim doktorum kilosunu söylemiyor bile canım bende sormuyorum.genel oalrak sağlık durumunun iyi olduğunu söylüyor yetiyor bana.kiloyu hiç önemsemiyorum.az olur sonraki haftalarda tamamlar,çok görünür az doğar.net bilemiyorlar ki.sağlığını riske atacak kadar zayıf doğmasında o yeter.öyle bi sıkıntıda olsa doktorum uyarır zaten.sen de dert etme yani.sıkıntısız doğsunlar inşallah..

günaydın
hava çok güzeeelll, bahar bahar kokuyor her yer
aynen..güneş görmek çok güzel.bahar annesi olacağımız için çok şanslıyız :) havanın durumu benim psikolojimi etkiliyor.

günü aydın olsun herkesinnn... dün oğluşumu gördüm.çok şükür herşey yolunda. 2250 gr olmuş yavrucum, 44 cm de olmuş boyu. allahım doktorumuz doğum için nisan sonu görünüyor dedi. bir hafta öne aldı. doğum şeklim için de normal dedi bir problem olmazsa, sezeryan istiyorsan da gün vereyim dedi. kalsın dedim. bir de ntsye girmiştim, hiç sancım yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…