2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayağım yürürken çıtlıyordu. Biraz şişmiş dokununca acıyo burkmadımda

Masallah buyumus :) çatı muayenesiyle ilgili bir sey dedi mi peki

Doğum çantasını hazırlamak ne zormuş. Bi turlü tamamlanmıyo :)

bende geçen hafta bi küçük bide biraz daha büyüğünü açtım çocuk odasına, aklıma gelenleri, yıkayıp ütülediklerimi felan hepsini içine atıyorum gün be gün. en son bebek bezi, hasta bezi ve mamasını aldım koydum :) öyle yapınca hem yorucu da olmuyor. az kaldı benim bitmesine, darısı bitiremeyenlerin başına inşallah

Amin :) ben de tamamlasam içim rahat etcek

canım devlet doğum yapanlara ayrıyeten bir defaya mahsus 250-300 gibi bir para veriyor, doğum yardım parası. Özelde de veriyorlar mı bilmiyorum. Belki doğum yapan tüm kadınlara veriliyordur. Bence işyerinizden bir araştırmasını isteyin. Devletin verdiği yardım parası gibi bir şey bu.

kızlar günaydın daha öncede söylediğim gibi izine ayrılacağım iki hafta sonra, çok yoğunuz yoğunum işleri toparlamaya çalışıyorum mali müşavir olan varsa iyi bilir mart ayı tam işkence bizim için bu ayı kapatırsak nisan başında rahat iki hafta geçiririm işyerinde sonra evde hemen hazırlıklara başlayacağım annemle ilk hafta temizlik sonraki hafta kıyafet yıkama, bebişinkileri yıkama,ütüleme, çantaya koyma sonraki haftaları yan gelip yatmak kızımla ev keyfi yapmak istiyorum, saatin tik taklarını dinlemek istiyorum kızıma her dakika daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum. beşiğimizi geçen hafta alacaktık kayınvalidem grip olunca bu cumartesi alacağız kızımın beşiğini de geriyi alacak birşey kalmıyor

günaydın eğer aile paketini meclis tatile girmeden çıkarırlarsa süper olur, özellikle özelde çalışanlar için yarı zamanlı çalışma , 6 aya uzatıldı diyor ama işallah lafta kalmaz

http://www.memurlar.net/haber/507079/

Bu arada insan kaynaklarının bana soylediği bir defaya mahsus 118 tl gibi emzirme yardımı veriyomuş devlet onu da isteyin dediler

Günaydın arkadaşlaar bugün oğluşumun doğum günü 3 yaşımızı bitirdik. Allahım çok güzel sağlıklı hayırlı ömürler versin paşama
Günaydın canım mutlu sağlıklı huzurlu Yılları olsun oğluşunun :) annesi babası bir de minik kardeşi hep yanında olsun inşallah

Günaydın, maşallah Paşa'ya kocaman olmuş annesi seninle çok yakınız bakalım tarihimiz değişecek mi bizim de :)

Günaydın canım maşallah halledersin geriye kalanları da :) anneciğin gelsin ev kısmı kolay zaten. Ben de çok özlüyorum kızımı Öpüp koklamak ne büyük lüks olacak bizim için. Allah isteyen herkese nasip etsin bizimkiler de hayırlı zamanda gelsinler inşallah

Canım hazne genişliğine bakıldı mı? Hazne genişliğin müsayitse, doğum pozisyonuna girmişse bebek bir sorun olmaz.epudural normal nasıl oluyor bilmiyorum ama ben hiç yürümemiştim,hatta arkadaşlar dalga geçiyordu sürekli otıruyorsun doğuramıycaksın diye ama çok kolay bir doğumum oldu şükür.Birde bebeğin büyüklüğü önemli doğum için.bebek çok büyükse doğum zor olur.bu işin yyürümekle fazla alakası yok bence.

valla ben çok şaşırdım tarihin değişmesine. hiç beklemiyordum,şok olduğumdan sebebini soramadım doktora. kilosu sanırım az haftasına göre(doktor normal dedi ama sizinkilere göre az sanırım). boyu da annesine babasına göre iyi :))))) eşime diyorum biz neyiz ki çocuk ne olsun

Dogurursun canim merak etme. 6 hafta var daha hem :)

Yok canım kilosu iyi aramızda 3 gün var her gün 40 gr falan alıyorlar sanırım. Bir de yapıyla alakalı gerçekten ama nisan annelerinde bu kilolarda olan var inan bana. :)

maşallah oğluna canım :)

ewet arastıryım ben bunları hakkımız varsa alalım tabıkıde :)saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…