2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bence söyle Allah korusun hangi doğum şekli olursa olsun bebek ve senin sağlığın tehlikeye girmesin dediğim gibi doktorunun bilmesinde fayda var

canım daha çok yeni gitmez hemen .
benimde alalı neredeyse 15 günü geçecek hala aynı . sirkeli su ile silinebilir. mobılyacılar sadece saf su ile silin dediler bana.ben oyle yaptım pisliğini tozunu önce öyle aldım. sirkeli su ilede sildim bir kere bişey olmadı. nette araştırırsan zaten sirkeli suyu yazan ve yapan çok var.kokuyu alıp uçuruyormuş. sirke kokusuda kalmıyor hiç. birde bebek deterjanı ile biraz koyup silin demişler ama onu cesaret edip henüz yapamadım .

Ben yaptım sorun olmadı canım ama koku yine hemen geçmedi. :))

hani şu yılbaşından sonra tv de cıkan ilk altın devletten haberimi bu acaba?
ben dün muhasebeciyle görüşmeye gittim ben ondan daha cok sey biliyorum yani ben anlatıım ona böyle böyle olucak diye sinirimi bozdu.

Evet canım ya benimde geleli yarın bir hafta olacak. Arada gece peteği yüksekte yakıp, kuruttum 3 gece. Onun dışında tüm gün ve gece cam açık. Ama hala çok kötü kokuyor. Daha hiç silmedim. Cumartesi bir sileyim ozaman.

canım ben bu konuyu haberlerde bi iki kez denk gelmiştim ama olmaz diye hiç önemsememiştim .
özelde çalışıyorum ben. devreye girerse bu yasa ne olacak ? yarım gün mü çalışılcak 6 ay anlamadım ?

Kızlar çantamı hazırladım bazılarını fazla koydum bilerek gönlüm öyle istedi
Bebiş için
1 tane 10 lu
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane tulum
Ayrıca 3 tane iç zıbın
Ayrıca bir eldiven
Bir önlük
Ayrıca 2 çorap
2 tane patik
2 Penye 1 kalın battaniye
6 tane ağız bezi
Biberon
Emzik ve kutusu
Pompa
10 tane bez (az mı acaba)
1 paket ıslak mendil
Pişik kremi
Ve sarı başörtüsü

Benim için
Bir pijama
Bir sabahlık
Bir gecelik
2 çorap
4 tane hasta kilodu
2 tane normal çamaşır
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Hırka
Havlu(el yıkama da annem eşim kullansın diye)
Havlu kağıt
Seccade
Makyaj ve bakım malzemeleri
Diş macunu ve fırçası
Tarak ve toka
Taç ve terliği
Yazma
Göğüs kremi ve pedi
Çıkışta pijama üstüne ferace :)))

Koyup da yazmayı Unuttuğum ya da koymayı unuttuğum şeyler olabilir. Önerilerinizi bekliyorum kızlar :)

bide şey duydum , onu yaptım . ama tam anlayamadım koku geçtimi yoksa kahvenin kokusu onu şuanda bastırdımı diye.
normal kuru kahveyi çay tabaklarına koydum bi 7-8 tane kadar.çekmece katlarına tek tek koyup kapaklarını kapadım. normalde tüm kapakları cam fln açıktı cunku . sonra da dolaba fln da koydum . bi gün iki gün sonra hep dolap kahve kokuyordu mobılya kokusu o denediğim çekmecelerde yoktu . ama onları alıp bide tekrar oyle bakıcam kahve bastırdımı kokuyumu aldı anlamadım :)

canım o yasa daha çıkmadı haziran gibi çıkacakmış şuanda sadece devlet bir defaya mahsus olmak üzere süt parası adı altında 120 tl veriyor onun içinde sen yada eşin ssk ya başvuracak bir ay sonra ziraat bankasına yatırıyorlar parayı

Selam kızlar.nasılız bugün?herkes iyi maşallah.biz yarın bebişimizi görücez inşallah.doktor randevumuzu aldık.doktorumuza yaşadığımız zorlukları anlatıcam.İnşallah 32. Hafta çalışamaz raporunu verir de artık evimde rahat ederim.Birde daha hiçbir hazırlığım yok.çanta alıcam daha valiz hazırlıycam.evde olmam lazım.zaten erken doğuracam.hiç olmadı sezeryan olacağı için erken doğucak 2 hafta falan.neden bekliyim ki son ana kadar değil mi ama?

Canım benimki bir ay oldu sanırım hala daha kapakları açık ama kokmuyor. Dalan koyduk çok az suya heryerini sildi ablamlar inşallah sende de işe yarar :)

Olabilir mantıklı. Evdeki Yanık kokusu için de kahve KULLANILIYOR ya. Ben de karbonatı duymuştum ama gerek kalmadı bemde

simdi bnde onu arastırıyordum netten henüz ckmamıs haziranda cıkarsa biz alabilecekmiyz acaba 300 tl veriyormş.

İnşallah verir canım vermezse de bir haftan kalmış. Evet evde rahat rahat yaparsın sana da bebişe de zor olmamış olur

simdi bnde onu arastırıyordum netten henüz ckmamıs haziranda cıkarsa biz alabilecekmiyz acaba 300 tl veriyormş.
canım daha öncesinde yürürlüğe çıktığı anca geçerli olacak demişlerdi ama doğum iznindekiler için geçerli olurmu tam bilmyiorum paranın yanı sıra 2 ay boyunca saat 12 de çıkmada vardı bende takip diyorum devamlı

Canım benim kızım da minyon olacakmış eşimle biz de sizin gibiyiz eee bizden boylu poslu bi bebek olması beklenmez heralde ben de ilk başta takiyodum aman sağlıklı olsunlar da doğunca büyürüz beraber

daha öncede veriliyor muydu yoksa yeni mi getirildi bilmiyorum canım. benim bilgim bu yönde.
evet maalesef erkek çalışanın çok olduğu ve insan kaynaklarının da erkek olduğu kurumlarda, kadınlara dair hiçbir hakları ve yasal uygulamaları bilmiyorlar. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde, günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamayacağımı tesadüf eseri, nette araştırma yaparken öğrendim. yoksa günde 9 saat çalışmaya devam edecektim. o yüzden mutlaka araştırın her şeyi. kurumunuzdan beklemeyin

bana bez cok az geldı cnm bebek ıcın 2 gece yattıgını dusunursen bebekte ılk zamanlar cok yapar dıyorlar bıde normal camasırda az geldı gozume, hasta kilodu kullan at olandanı oluyor su depend dedıklerı deılmı

Ben tül keselerden alıcam. Benim giysilerimle bebeğinkileri ayrı koycam daha deli toplu olcak sanırım. Diğer türlü bulmak zor olur gibi geldi
Bende tül kese almak istiyorum nerden alacaksın acaba. Ben Ankara'dayım internetten bulabilirsen benim için daha iyi olur ama bana da aldığın yeri söylersen çok sevinirim.

Bende tül kese almak istiyorum nerden alacaksın acaba. Ben Ankara'dayım internetten bulabilirsen benim için daha iyi olur ama bana da aldığın yeri söylersen çok sevinirim.
evet bende tül keselerden bakıyorum istanbuldayım eminönünde var ama oraya sadece bunun için asla gidilmez.internetten bakacağım bende.bulursanız bana da haber verin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…