2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bebek ilk doğduğunda afedersin sürekli cıvık kaka yapıyormuş bez çok gidiyomuş, bi de sezeryan olursak 2 gün kalırsak yetmeyebilirmis gibi geldi 10 tane bez

Bende tül kese almak istiyorum nerden alacaksın acaba. Ben Ankara'dayım internetten bulabilirsen benim için daha iyi olur ama bana da aldığın yeri söylersen çok sevinirim.
Ben bursadayım yarın çarşıdan bakıcam süs, havlu satan yerlerde vardır diye tahmin ediyorum

Evet canım komple paketi mi koyacaksınız siz. Ben de öyle drdim eşime de ben alırım dedi karar veremedim
Evet canım onlar da külot oyüzden az koydum diğerini. Benimki canped in ama aynı mantık. Giyiyorsun yandan yırtıp atıyorsun. Aynı külot tarzında

Bende tül kese almak istiyorum nerden alacaksın acaba. Ben Ankara'dayım internetten bulabilirsen benim için daha iyi olur ama bana da aldığın yeri söylersen çok sevinirim.
Kızlar burdan bir arkadaş madame coco tarzı yerlerde var demişti. Benim çeyizinden vardı onları kullandım.

Canım bebek ilk doğduğunda afedersin sürekli cıvık kaka yapıyormuş bez çok gidiyomuş, bi de sezeryan olursak 2 gün kalırsak yetmeyebilirmis gibi geldi 10 tane bez
Haklısınız canım direk paketi koymak gerek sanırım ozaman

Kız çok fenasin :) :) nasıl deyiverdin öyle ama iyi demişsin ben bunu diyemem herhalde. Ama dinlemek istemiyorum korkuyorum derim bundan sonra
AdaisyLove

Valla hamileyim deliyim ne yapsam yeriyim :) o dusunmuyor benim moralimi de ben neden kendime eziyet ettireyim dedim. Eger devam etseydi verecek cok cevabimda vardi. Ama o da farketti konuyu degistirdi.
Birde ben bunu bir kac kisiye yaptim. Hepside hatasini fark edip guzel seylere gecti. Zorla konu degistirtilir[/QUOTE]
Ay seni yanımda bulundurmak geldi içimden :)
Eşim mali müşavir canım çok yoruluyor gerçekten bu aylar hep yoğun oluyor mayıs a kadar sonra biraz hafifliyor. Kolay gelsin sana çok zor .

Canım o bahsettiğin kulodu nerde bulabilirim burda marketlere baktım bulamadım. Bir dependi gördüm o da hasta kuloduydu sanırım

ben daha hıc o konulara gırmedım kendımle ılgılı hıc camasır fln almadım ama alınca paketı koyarım bulunsundıye sahsen

canım ben bu konuyu haberlerde bi iki kez denk gelmiştim ama olmaz diye hiç önemsememiştim .
özelde çalışıyorum ben. devreye girerse bu yasa ne olacak ? yarım gün mü çalışılcak 6 ay anlamadım ?

benim anladığım oyle once ilk çocuk için 2 ay yarı maaşlı çalışma demişlerdi simdi 6 ay diye düzeltme yapmışlar, yarım gün işe gelme hakıkını vericek sana ve 900 tl de hazineden vericek yani yarı maaşın +900 tl bakalım çıkacak mı

Sağol canm tsk ettik 300 tl çokmuş cidden yine de aklımızda olsun

Sadece kadinlar mi alıyor canım mesela ben calismiyorum eşim memur o alabiliyor mu

ayy
hayırlısı olsun inş çıkar bunu okudum nasıl mutlu oldum anlatamam . çünkü ben 4 ay ücretli izinden sonra işime mecbur geri dönecektim . peki bu 6 ay 4 ay ücretli izinden sonramı +6 ay olarak yoksa ücretli izinden sonra +2 ay olarakmı hesaplanıyor onunla ilgili bilginiz varmı acaba ?

Komisyonda geçmiş diye okudum ama bilemiyorum nasıl birşey olacak hayırlısı bakalım.

Çook teşekkür ederim canım amiin inşallah

Canım istersen bi tane de patik koy çantana. Lohusayken ayakları sıcak tutmak önemli.Ben doğumdan sonra ayaklarımı bir türlü ısıtamamıştım daha çantam hazır değil ama içine ilk olarak patik koydum sade o var çantada ayaklarım ne kadar üşüdüyse artık :))

Canım o bahsettiğin kulodu nerde bulabilirim burda marketlere baktım bulamadım. Bir dependi gördüm o da hasta kuloduydu sanırım
Canped hasta külodu yazıyor canım üstünde marketlerde var depend de aynısı kullan at şeklinde yani

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 158
Aaa doğru canım benim de ayaklarım hemen üşür bak unutmuşum onu çok sağol :))) ilk patikten başladığına göre baya üşümüş ayakların

Günaydın kızlar :) umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Dün lohusa pijama setimi aldım nihayet :) sizler içinde fotoğraf çektim. Bebeğimle son halimiz :)

Eklentiler

• image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 154
  • image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 154
  • image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 159
  • image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 150

Valla canım cevap süper, aklıma yazdım. Benim gebelik süreci şuana kadar görümceleri hayal kırıklığına uğrattı. Çok kilo almadım , oğlum oluyor( bnm için değil onlar için önemli) ve sağlığımız çok sükür yerinde. Doğumdan sonra kesin kiloya laf etmeye kalkacaklar ya da doğum sırasındaki şeylere bu cevabı yapıştırıcam Süpersin[/QUOTE]

benimde oğlum oluyor Allah nasip ederse. Benim henüz görümcem ve kayınvalidem teşrif etmediler memlekete. doğuma yakın gelecekler. sonrası şenlik zaten. onlar 1 söyleyecek ben 2 cevap vereceğim. psikolojik olarak savaşa hazırım + (savaş boyasını sürmüş hamile gelin ikonu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…