Slm kizlar dr gelioruz calisir raporumu aldim :)bebisimiz kontrol ettirdik hersey yolunda 2067 gr olmusuz 41 cm.bebek normal dogum yolunda dedi :)
:) hayırlısı olsun canım.Gunaydn canim.Hehe yok canım niye kızsinlaroğlu olacak canım eltimin de
bende hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman. Hala koştura koştura yürüyorum mesela. Dr bile sen hamile olmayı beceremedin en azından hamile taklidi yap dedi :)canım rapoRluyum doğum izni raporunda cuma günü alican bebikimide gorucem inşallah çok özledim , sen neyaptin ben kendinimi dinleyip duruyorum bi endişe ediyorum iyimi diye. bi hamile olduğumu unutuyorum yedim kafayi
Teşekkür ederim canım:)gule gule kullan cnm cok guzeller :)
cok tatlısınız siz :)Günaydın kızlar :) umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Dün lohusa pijama setimi aldım nihayet :) sizler içinde fotoğraf çektim. Bebeğimle son halimiz :)
Sadece kadinlar mi alıyor canım mesela ben calismiyorum eşim memur o alabiliyor mu
Canped hasta külodu yazıyor canım üstünde marketlerde var depend de aynısı kullan at şeklinde yani
Ebebek ten aldım canım ben. Lohusa külotu kullan at diye geçiyo. 5 tanesi 10 tlCanım o bahsettiğin kulodu nerde bulabilirim burda marketlere baktım bulamadım. Bir dependi gördüm o da hasta kuloduydu sanırım
Canım hasta bezinden bahsediyosan ben jolly aldım. Kullan at külot ebebekten aldım.Canım o bahsettiğin kulodu nerde bulabilirim burda marketlere baktım bulamadım. Bir dependi gördüm o da hasta kuloduydu sanırım
Günaydın canım maşallah halledersin geriye kalanları da :) anneciğin gelsin ev kısmı kolay zaten. Ben de çok özlüyorum kızımı Öpüp koklamak ne büyük lüks olacak bizim için. Allah isteyen herkese nasip etsin bizimkiler de hayırlı zamanda gelsinler inşallah
@Ariver
Eşim mali müşavir canım çok yoruluyor gerçekten bu aylar hep yoğun oluyor mayıs a kadar sonra biraz hafifliyor. Kolay gelsin sana çok zor .
ay çok tatlısınızzzzzzz çok güzel olmuş takımların o zamanlar gelsin de sağlıkla giyin inşallahGünaydın kızlar :) umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Dün lohusa pijama setimi aldım nihayet :) sizler içinde fotoğraf çektim. Bebeğimle son halimiz :)
Canım gayet uygun bence. Bebek bezi de yeterli ama paketini de arabanın arkasına koy fazla olsun da eksik olmasın bence.zaten normal doğum olursa 1 günde çıkarsın canım gerek olmaz çoğu şeye.Birde hastaneye götürdüklerimi evde tekrar yıkamamı söylemişti doktor.hastane mikrobu kalmasın diye.o yüzden arabaya ikinci bir valiz koyup fazladan malzemeleri ona koyup lazım oldukça almak da düşünülebilir.Kızlar çantamı hazırladım bazılarını fazla koydum bilerek gönlüm öyle istedi
Bebiş için
1 tane 10 lu
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane tulum
Ayrıca 3 tane iç zıbın
Ayrıca bir eldiven
Bir önlük
Ayrıca 2 çorap
2 tane patik
2 Penye 1 kalın battaniye
6 tane ağız bezi
Biberon
Emzik ve kutusu
Pompa
10 tane bez (az mı acaba)
1 paket ıslak mendil
Pişik kremi
Ve sarı başörtüsü
Benim için
Bir pijama
Bir sabahlık
Bir gecelik
2 çorap
4 tane hasta kilodu
2 tane normal çamaşır
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Hırka
Havlu(el yıkama da annem eşim kullansın diye)
Havlu kağıt
Seccade
Makyaj ve bakım malzemeleri
Diş macunu ve fırçası
Tarak ve toka
Taç ve terliği
Yazma
Göğüs kremi ve pedi
Çıkışta pijama üstüne ferace :)))
Koyup da yazmayı Unuttuğum ya da koymayı unuttuğum şeyler olabilir. Önerilerinizi bekliyorum kızlar :)
Ohh hayırlı olsun maşallah bebişine :))Slm kizlar dr gelioruz calisir raporumu aldim :)bebisimiz kontrol ettirdik hersey yolunda 2067 gr olmusuz 41 cm.bebek normal dogum yolunda dedi :)
Hasta bezini hastane veriyormuş canım onu kullan derlerse onu kullanırım ama bu çok kullanışlıymışhasta külodu mu daha iyi yoksa hasta bezi mi sizce? ben bez aldım ama acaba daha mı pratik olur bunlardan almak???
Teşekkür ederim canım evet çok mantıklı kalanını arabaya koyalım :)) oo kalanları yıkayacaksak çok koymayalım aman :)Canım gayet uygun bence. Bebek bezi de yeterli ama paketini de arabanın arkasına koy fazla olsun da eksik olmasın bence.zaten normal doğum olursa 1 günde çıkarsın canım gerek olmaz çoğu şeye.Birde hastaneye götürdüklerimi evde tekrar yıkamamı söylemişti doktor.hastane mikrobu kalmasın diye.o yüzden arabaya ikinci bir valiz koyup fazladan malzemeleri ona koyup lazım oldukça almak da düşünülebilir.
Bak benm bebeğim 28 haftada 40 cm idi doktor kşlo değil benm için boy önemli seninki uzun olacak dayısı uzunmu dedibenim kızım 33.haftasında 42 cm 1700 gr, minyon bir bebek olacakmış, ben ve eşimde minyon tipliyiz yaşımızı hiç göstermiyoruz,iş dışı sivil giyinsek bizi halen üniversitede zannederler, ama bebeğin kordondan beslenmesi ciğerleri ya da diğer gelişimleri çok şükür güzel gelişiyormuş, bende takıyordum hatta forumda da paylaştım ancak doktorum kilolu olması değil sağlıklı olması önemli demişti,kilolu olması demek bir çok hastalığı da barındırır demişti(bebeği kilolu arkadaşların moralini bozmak istemem ama dediğim gibi anne babanın ya da aile genetiğinin etkisi çok büyük) bende burdaki bebeklerin kilolarını bakıp imrenirdim ama şimdi artık kiloyu dert etmiyorum,bir kaç kere cips dışında zararlı da beslenmiyorum o yüzden ben elimden geleni de yapıyorum içim rahat gerisine de tevekkül Allah diyorum,kısacası canını sıkma sağlıklı olsun bunun için dua et,zayıf bebekler daha çabuk kilo alıp toparlanır derler :)
Ne egzersizi yapıyorsun diye sormuştum gizBak benm bebeğim 28 haftada 40 cm idi doktor kşlo değil benm için boy önemli seninki uzun olacak dayısı uzunmu dedi
Ben 1 70 eşim 175 ama bebiş bizi geçermi bilmem
Neyse bebek çok kilolu olsa doktor kızardı çünkü 1 ayda 3 kilo almışım ki bebek aşırı kilolu olsa doktor uysrırdı
Ne kşlo ne boy hiç takmadım ilk 5 ay hiç kilo almadım ben bebekte almıyor sandım ama normal gelişti
O sıra doktor bana bebek kikonu çokk iyi ama biz kilolu bebekelr şüphe ile yaklaşıroz seninki normal sen killo alamadım die üzülme dedi
Şunu da ekledi 2 3 hafta ilerde olsan ne olur kşlo olcak ağır olacak ciğeri gelilşmicek boy aynı kilo 3 hafta iler de bu bebeklerde çoğu zaman sorun çıkıyor dedi
Yani üzülme canm valla ben 2500 3200 arası normal doğurmak istiyorum bebeği ilerde olan arkadaşlar buna bende dahil bebekleri 4 kiloya ulaşırsa n
Ne zaman sordun görmedim canım günlük 8000 adım yürüme ve internette egzersiz hareketleri var çömelme ve bacak 20 30 dakka nefes al ver hareketleri ile onları yapıyorum bir yere bağlı kalmadım daha önce plates yaparken yaptığım yavaş zorlamayann hareketlerNe egzersizi yapıyorsun diye sormuştum giz
SANIRIM 1 OCAKTAN İTİBAREN GEÇERLİ DİE OKUDUM SANKİ. BİZE VURUYOR MU BU PAKETgünaydın kızlar gece yarı zamanlı çalışma meclisten geçti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?