2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydn canim.Hehe yok canım niye kızsinlar oğlu olacak canım eltimin de
:) hayırlısı olsun canım.

canım rapoRluyum doğum izni raporunda cuma günü alican bebikimide gorucem inşallah çok özledim , sen neyaptin ben kendinimi dinleyip duruyorum bi endişe ediyorum iyimi diye. bi hamile olduğumu unutuyorum yedim kafayi
bende hamile olduğumu unutuyorum çoğu zaman. Hala koştura koştura yürüyorum mesela. Dr bile sen hamile olmayı beceremedin en azından hamile taklidi yap dedi :)

Sadece kadinlar mi alıyor canım mesela ben calismiyorum eşim memur o alabiliyor mu

emin değilim canım, ama veriyor olması lazım. çünkü anne baba çalışıyorsa anneye yatırılıyor para gibi bir madde hatırlıyorum. ben 300 diye biliyordum, başka arkadaşlar 120 tl dedi. iyice bir kontrol etmek lazım. en iyisi insan kaynakları ile birlikte araştırmak.

inşallah canım zamanında gelsinlerde en önemlisi o

@Ariver

Eşim mali müşavir canım çok yoruluyor gerçekten bu aylar hep yoğun oluyor mayıs a kadar sonra biraz hafifliyor. Kolay gelsin sana çok zor .

aynen ben bu ayı atlatsam başka birşey istemiyorum

Günaydın kızlar :) umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Dün lohusa pijama setimi aldım nihayet :) sizler içinde fotoğraf çektim. Bebeğimle son halimiz :)
ay çok tatlısınızzzzzzz çok güzel olmuş takımların o zamanlar gelsin de sağlıkla giyin inşallah

Canım gayet uygun bence. Bebek bezi de yeterli ama paketini de arabanın arkasına koy fazla olsun da eksik olmasın bence.zaten normal doğum olursa 1 günde çıkarsın canım gerek olmaz çoğu şeye.Birde hastaneye götürdüklerimi evde tekrar yıkamamı söylemişti doktor.hastane mikrobu kalmasın diye.o yüzden arabaya ikinci bir valiz koyup fazladan malzemeleri ona koyup lazım oldukça almak da düşünülebilir.

Slm kizlar dr gelioruz calisir raporumu aldim :)bebisimiz kontrol ettirdik hersey yolunda 2067 gr olmusuz 41 cm.bebek normal dogum yolunda dedi :)
Ohh hayırlı olsun maşallah bebişine :))

hasta külodu mu daha iyi yoksa hasta bezi mi sizce? ben bez aldım ama acaba daha mı pratik olur bunlardan almak???
Hasta bezini hastane veriyormuş canım onu kullan derlerse onu kullanırım ama bu çok kullanışlıymış

Teşekkür ederim canım evet çok mantıklı kalanını arabaya koyalım :)) oo kalanları yıkayacaksak çok koymayalım aman :)

Bak benm bebeğim 28 haftada 40 cm idi doktor kşlo değil benm için boy önemli seninki uzun olacak dayısı uzunmu dedi

Ben 1 70 eşim 175 ama bebiş bizi geçermi bilmem

Neyse bebek çok kilolu olsa doktor kızardı çünkü 1 ayda 3 kilo almışım ki bebek aşırı kilolu olsa doktor uysrırdı

Ne kşlo ne boy hiç takmadım ilk 5 ay hiç kilo almadım ben bebekte almıyor sandım ama normal gelişti
O sıra doktor bana bebek kikonu çokk iyi ama biz kilolu bebekelr şüphe ile yaklaşıroz seninki normal sen killo alamadım die üzülme dedi

Şunu da ekledi 2 3 hafta ilerde olsan ne olur kşlo olcak ağır olacak ciğeri gelilşmicek boy aynı kilo 3 hafta iler de bu bebeklerde çoğu zaman sorun çıkıyor dedi

Yani üzülme canm valla ben 2500 3200 arası normal doğurmak istiyorum bebeği ilerde olan arkadaşlar buna bende dahil bebekleri 4 kiloya ulaşırsa n

Ne egzersizi yapıyorsun diye sormuştum giz

Ne egzersizi yapıyorsun diye sormuştum giz
Ne zaman sordun görmedim canım günlük 8000 adım yürüme ve internette egzersiz hareketleri var çömelme ve bacak 20 30 dakka nefes al ver hareketleri ile onları yapıyorum bir yere bağlı kalmadım daha önce plates yaparken yaptığım yavaş zorlamayann hareketler

kızlar gunaydınnn. bugun bebıgım goğüslerımın altında kı yerde sureklı toplarlanıo sonrahemen gecıo ve sonra yıne toplarlanıo arada vuruyo.gobek delıgının bı karış ustu yanı...bu kasılma degıl demı yukarsı cunku ???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…