BENİMKİ HEP ORDA TEPİNİYO. HİÇ GÖBEK DELİĞİMİN ALTINA İNMEDİ. KAFASI AŞAĞIGDA SIRTI SAĞ KABURGAMDA AYAKLARI DA SOL KABURGAMDA. DÜN NST YE GİRERKEN DE TEPİNİYORDU ORALARDA, HİÇ KASILMA ÇIKMADIkızlar gunaydınnn. bugun bebıgım goğüslerımın altında kı yerde sureklı toplarlanıo sonrahemen gecıo ve sonra yıne toplarlanıo arada vuruyo.gobek delıgının bı karış ustu yanı...bu kasılma degıl demı yukarsı cunku ???????????
benımkıde normalde oralarda ama busefer zorluyo derıden cıkcak gıbı oluyo ıcıme bı agırlık cokuyoBENİMKİ HEP ORDA TEPİNİYO. HİÇ GÖBEK DELİĞİMİN ALTINA İNMEDİ. KAFASI AŞAĞIGDA SIRTI SAĞ KABURGAMDA AYAKLARI DA SOL KABURGAMDA. DÜN NST YE GİRERKEN DE TEPİNİYORDU ORALARDA, HİÇ KASILMA ÇIKMADI
MasaAllah canimgünü aydın olsun herkesinnn... dün oğluşumu gördüm.çok şükür herşey yolunda. 2250 gr olmuş yavrucum, 44 cm de olmuş boyu. allahım doktorumuz doğum için nisan sonu görünüyor dedi. bir hafta öne aldı. doğum şeklim için de normal dedi bir problem olmazsa, sezeryan istiyorsan da gün vereyim dedi. kalsın dedim. bir de ntsye girmiştim, hiç sancım yok çok şükür
Ben daha önce pilates yapmadım. O yüzden sakıncalı olur diye yapmıyorum ya. Çok iyi yapıyorsun canımNe zaman sordun görmedim canım günlük 8000 adım yürüme ve internette egzersiz hareketleri var çömelme ve bacak 20 30 dakka nefes al ver hareketleri ile onları yapıyorum bir yere bağlı kalmadım daha önce plates yaparken yaptığım yavaş zorlamayann hareketler
ben resmen dizi film çekiyorum :)kızlar sizde sık rüya görüyomususnuz akşam???
e gitgide büyüyor. nasıl sığacaklar, bilmiyorlarki yanlış yere yerleştiler. aşağıda onca yer varkenbenımkıde normalde oralarda ama busefer zorluyo derıden cıkcak gıbı oluyo ıcıme bı agırlık cokuyo
günaydın kızlar gece yarı zamanlı çalışma meclisten geçti :)
Çok güzel bir haber bu çok sevindim. Umarım bizim dönemi de kapsar ne zaman geçerli olacak acaba?günaydın kızlar gece yarı zamanlı çalışma meclisten geçti :)
Valla canım cevap süper, aklıma yazdım. Benim gebelik süreci şuana kadar görümceleri hayal kırıklığına uğrattı. Çok kilo almadım , oğlum oluyor( bnm için değil onlar için önemli) ve sağlığımız çok sükür yerinde. Doğumdan sonra kesin kiloya laf etmeye kalkacaklar ya da doğum sırasındaki şeylere bu cevabı yapıştırıcamSüpersin
Nefes egzersizi yapıyorum ama yatıp bacak açma kapama hareketi yapıyorum o iyi geliyor plates topla yapamam bende 25 haftadan sonra başladımBen daha önce pilates yapmadım. O yüzden sakıncalı olur diye yapmıyorum ya. Çok iyi yapıyorsun canım
Bir örnek söyleyim şeler hastalığı mesela canımcountry canim kilos ilerde olan bebeklerde ne gibi sorun oluyormus niye spheyle bakiorlarmis merak ettim
Vay be benimki hep göbek altı asla bir gün yukarı çıkmadı ne kaburga ne başka birşey göbek deliğiöim altıkızlar gunaydınnn. bugun bebıgım goğüslerımın altında kı yerde sureklı toplarlanıo sonrahemen gecıo ve sonra yıne toplarlanıo arada vuruyo.gobek delıgının bı karış ustu yanı...bu kasılma degıl demı yukarsı cunku ???????????
tam midemin yanı canımVay be benimki hep göbek altı asla bir gün yukarı çıkmadı ne kaburga ne başka birşey göbek deliğiöim altı
Sanırsam kasılma bende olsa olurdu sende çok yukarda olsa bile aşağı inmë olmaz canım yukarda demek bebeğin
Benim bu işten anladığım her kurum uygulamada bir yol tutturmuş mantık aramadan, personel/idari işler/insankaynakları hangisi varsa o birime sorup ona göre hareket etmek gerekÇok geçmiş olsun dikkat et kendine ev işi filan da yapma artık, enerjini sadece yavruna harca, kayısı incir vs ye canım, lifli gidalarla beslen, yavrun zamanında gelir inşallah, öpüyoruz yavrunu..
Ya kızlar ben de soruyorum ama bizim arkadaşlar da iyi bilmiyor neyse artık yaDaha bunun doğum parası var bebeği üstümüze almak var hepsinde işe gitmek gerekecek :)
1 ocak 2015 tarihi itibariyle devam ediyor biz yararlanıyoruz yaniSANIRIM 1 OCAKTAN İTİBAREN GEÇERLİ DİE OKUDUM SANKİ. BİZE VURUYOR MU BU PAKET
yaa nerde yayınlandı? resmi gazetede? nasıl kontrol ederiz?
Vatan gazetesinin internet sitesinde okudum 1 ocak 2015 tarihi itibariyle geçmişe dönük kabul edildi.Çok güzel bir haber bu çok sevindim. Umarım bizim dönemi de kapsar ne zaman geçerli olacak acaba?
1 ocak 2015 tarihi itibariyle devam ediyor biz yararlanıyoruz yani
Kasılma kadına vuruyor die biliyorum benimm vurmalar başladı mesela aşağıya kasığa o yüzden sen korkma bence canmtam midemin yanı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?