- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
günaydın kızlar gece yarı zamanlı çalışma meclisten geçti :)
MasaAllah bebisine canim:)Slm kizlar dr gelioruz calisir raporumu aldim :)bebisimiz kontrol ettirdik hersey yolunda 2067 gr olmusuz 41 cm.bebek normal dogum yolunda dedi :)
sgk ya sordum..henüz komiyonda, kanunlaşmadı dediler...merakla beklemedeyim, bir de sadece memurlar yararlanacak gibi yamış gazeteler..?
o kısmı bende anlamadım tam olarak zaten ilk altı ay 2 de çıkıyorduk sonrada 15,30 da çıkıyorduk şimdi böyle nasıl oldu çözemedimKIZLAR ŞU YENİ KANUNUN FAYDALI YÖNÜNÜ BEN PEK GÖREMEDİM. ZATEN 3 SAAT SÜT İZNİ VARDI SAAT 1 BİLEMEDİN 2 DE ÇIKILIYORDUK TAM MAAŞ ALINIYORDU, ŞİMDİ 12 YE KADAR ÇALIŞ YARIM MAAŞ, BENCE O KADAR DA GÜZEL BİR DURUM OLMADI, DOĞRU DÜRÜST DOĞUM İZNİNİ 6 AYA ÇIKARSALAR NEYSEEEE....
KIZLAR ŞU YENİ KANUNUN FAYDALI YÖNÜNÜ BEN PEK GÖREMEDİM. ZATEN 3 SAAT SÜT İZNİ VARDI SAAT 1 BİLEMEDİN 2 DE ÇIKILIYORDUK TAM MAAŞ ALINIYORDU, ŞİMDİ 12 YE KADAR ÇALIŞ YARIM MAAŞ, BENCE O KADAR DA GÜZEL BİR DURUM OLMADI, DOĞRU DÜRÜST DOĞUM İZNİNİ 6 AYA ÇIKARSALAR NEYSEEEE....
bence başka bi dr bul ..son haftan da çıkıpta 2bin tl oldu derlerse şaşırmam..bu arada size dün yaşadıklarımı anlatmadım. dün çok sinirlerimiz bozuldu eşimle. benim abim medicalpark personeli. hamileliğimin ilk haberini aldığımdan beri aynı hastane ve aynı doktor hiç değiştirmedim. çok çok memnunum hastaneden ve özellikle doktorumdan. muayene ve doğumumun ücretsiz olacağı söylenmişti, ve biz de hiç başka bir yer araştırmaya gerek yok dedik. 4. aya geldiğimizde bize yönetimin yeni karar aldığını, fiyatlandırmanın 600 tl olduğunu söylediler. olsun dedik, memnunuz hastane ve doktordan, para önemli değil, nazarlık olsun dedik ama saçma geldi tabi bize. neyse dün gittik salak yönetim yine karar almış ve fiyatlandırma personel 1. derece yakınına 1800 tl. dedik şaka yapıyorsunuz. bu nasıl bir tutumdur. başhekime çıktık görüştük. böyle bir idarecilik anlayışı yok, psikolojim bozuldu. parasında da değiliz, sergilenen tutumu görseydiniz inanın çıldırırdınız. ne yapıcaz bilmiyorum. 5 haftam kalmışken sırf bu aptalca tutumlarından dolayı doktor değiştirmek istiyorum. eşim bana bıraktı kararı ama ne yaparım bilmiyorum
evet zaten devleti bizim adımıza soyuyorlar. kız parasında da değiliz. yönetime çıktık adam bizi sallamadı ne yaparsanız yapın dio. resmen umrumuzda değilsiniz tavrındalardı. biz tutumlarına çok sinir olduk.bence başka bi dr bul ..son haftan da çıkıpta 2bin tl oldu derlerse şaşırmam..
bence özel hasteneler isteseler bedava bile yapar..
sgk dan alıyolar alaçaklarını zaten
Bu dediğin memurlar için geçerli olan mı iyimiş özel sektörde böle Bişi yoko kısmı bende anlamadım tam olarak zaten ilk altı ay 2 de çıkıyorduk sonrada 15,30 da çıkıyorduk şimdi böyle nasıl oldu çözemedim
kamu kurumlarında böyle canım ama özeli bilmiyorum eğer şartlar eşitlendiyse çok güzel bişey çünkü herkes anne oluyor özeli devleti yok bu işinBu dediğin memurlar için geçerli olan mı iyimiş özel sektörde böle Bişi yok
nasıl yanii ciddi misin ?günaydın kızlar gece yarı zamanlı çalışma meclisten geçti :)
ONU BİLMİYORDUM CANIM, O ZAMAN SİZİN İÇİN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH...Evet memurlara oyle ama ssk lıya öyle değil 1 buçuk saat süt iznimiz var bizim , o nedenle geçerse bizim için çok faydası olacak
ŞİMDİ 12 DE ÇIKACAKSIN CANIM AMA MAAŞIN YARISI KADAR OLACAK, SÜT İZNİ DE YOK DOLAYISIYLA...o kısmı bende anlamadım tam olarak zaten ilk altı ay 2 de çıkıyorduk sonrada 15,30 da çıkıyorduk şimdi böyle nasıl oldu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?