bunun altı termoslu olanını aldım. kullanmadım tabi ama kullanışlı bence. içinde ayrı bölüm yok ama bilesin. ben özellkikle sırt çantası olsun die bunu almıştımhttps://www.markafoni.com/stylo/all/kampanya/36711/ kızlar bu markanın çantalarından alan oldu mu?.. alanlar memnun mu?.. şu çantadan alsam mı acaba?..
hali hazırda doğum izninde olanları da kapsamak için 1 ocak 2015 den itibaren geçerli canım kapsıyor yani.SANIRIM 1 OCAKTAN İTİBAREN GEÇERLİ DİE OKUDUM SANKİ. BİZE VURUYOR MU BU PAKET
benimde göbek deliğimin üzerinde.bu baş aşağı döndüğü anlamına mı geliyor canım?BENİMKİ HEP ORDA TEPİNİYO. HİÇ GÖBEK DELİĞİMİN ALTINA İNMEDİ. KAFASI AŞAĞIGDA SIRTI SAĞ KABURGAMDA AYAKLARI DA SOL KABURGAMDA. DÜN NST YE GİRERKEN DE TEPİNİYORDU ORALARDA, HİÇ KASILMA ÇIKMADI
bende hareket yapmayı cok istiyorum canım ama doktorum hala egzersiz önermedi normal doğum için bi engelim olmadığı halde.cumartesi gideceğim doktora gittiğimde yine isteyeceğim.o yap demeden yapmaya çekiniyorum.nefes ve kegel egzersizi yapıyorum ama.Nefes egzersizi yapıyorum ama yatıp bacak açma kapama hareketi yapıyorum o iyi geliyor plates topla yapamam bende 25 haftadan sonra başladım
Beynen kendimi normal doğuma hazırladım ama zorunlu sezeryana alsalarda öyle üzülmem yeterki bebek sağlıklı olsun
bu durumda 2 saat eklenmiş gibi oluyor.ilk 6 ay 12 de çıkacağız artık.bide süt izninde geçen ilk 6 ay doğumdan sonraki 6 aymıydı analık izni bitimi sonrası 6 ay mıydı acaba.yeni yasada analık izni bitiminden 6 ay sonra.o kısmı bende anlamadım tam olarak zaten ilk altı ay 2 de çıkıyorduk sonrada 15,30 da çıkıyorduk şimdi böyle nasıl oldu çözemedim
o kısmı bende anlamadım tam olarak zaten ilk altı ay 2 de çıkıyorduk sonrada 15,30 da çıkıyorduk şimdi böyle nasıl oldu çözemedim
Ben hiç birşey anlamadımŞİMDİ 12 DE ÇIKACAKSIN CANIM AMA MAAŞIN YARISI KADAR OLACAK, SÜT İZNİ DE YOK DOLAYISIYLA...
canım ben maaştan kesme olmaz eğer ilkokul çağınada kadar evde duruyum dersen o zaman maaştan kesme olur gibime geliyor ama emin değilimŞİMDİ 12 DE ÇIKACAKSIN CANIM AMA MAAŞIN YARISI KADAR OLACAK, SÜT İZNİ DE YOK DOLAYISIYLA...
ilk altı ay 2 de sonraki altı ayda 15,30 da çıkıyorduk belki ilinci 6 ay olabilirhali hazırda doğum izninde olanları da kapsamak için 1 ocak 2015 den itibaren geçerli canım kapsıyor yani.
benimde göbek deliğimin üzerinde.bu baş aşağı döndüğü anlamına mı geliyor canım?
bende hareket yapmayı cok istiyorum canım ama doktorum hala egzersiz önermedi normal doğum için bi engelim olmadığı halde.cumartesi gideceğim doktora gittiğimde yine isteyeceğim.o yap demeden yapmaya çekiniyorum.nefes ve kegel egzersizi yapıyorum ama.
bu durumda 2 saat eklenmiş gibi oluyor.ilk 6 ay 12 de çıkacağız artık.bide süt izninde geçen ilk 6 ay doğumdan sonraki 6 aymıydı analık izni bitimi sonrası 6 ay mıydı acaba.yeni yasada analık izni bitiminden 6 ay sonra.
canım bu tamamen kurumun yada özel şirketse şirketin insifiyatine kalmış bişey onlar idare edecekler eğer dah aönceden birisini idare ettilerse zaten emsal olacağı için sanada sıkıntı çıakrtmazlar gibime geliyorben bişey merak ediyorum . normalde ücretli izinden sonra çalışmaya başlayacağım. süt izni çocuk 1 yaşına girene kadar var diye biliyorum . ve bizim şirkette doğum yapan bir arkadaş erken çıkmak yerine cuma günleri tam gün izin yapıyordu. cocuk 1 yaşına gelene kdr öyle çalıştı . haftasonu zaten izinliyiz biz.
bu şekilde de uygulama oluyor dimi bende boyle yapmayı düşünüyorum . hergün 1 de çıkma gibi olayı bilmiyordum ben . sadece bu kız bu şekilde kullandığı için bundan haberim var.
Bnde nefes egzersizleri yapıyorum ayrıca bacak hareketleri yapıyorumhali hazırda doğum izninde olanları da kapsamak için 1 ocak 2015 den itibaren geçerli canım kapsıyor yani.
benimde göbek deliğimin üzerinde.bu baş aşağı döndüğü anlamına mı geliyor canım?
bende hareket yapmayı cok istiyorum canım ama doktorum hala egzersiz önermedi normal doğum için bi engelim olmadığı halde.cumartesi gideceğim doktora gittiğimde yine isteyeceğim.o yap demeden yapmaya çekiniyorum.nefes ve kegel egzersizi yapıyorum ama.
bu durumda 2 saat eklenmiş gibi oluyor.ilk 6 ay 12 de çıkacağız artık.bide süt izninde geçen ilk 6 ay doğumdan sonraki 6 aymıydı analık izni bitimi sonrası 6 ay mıydı acaba.yeni yasada analık izni bitiminden 6 ay sonra.
benim bu şekilde kullanmam benim zararıma olmaz dimi ? hergün erken çıkmak yerine 1 gün tam izin almak ?canım ben maaştan kesme olmaz eğer ilkokul çağınada kadar evde duruyum dersen o zaman maaştan kesme olur gibime geliyor ama emin değilim
ilk altı ay 2 de sonraki altı ayda 15,30 da çıkıyorduk belki ilinci 6 ay olabilir
canım bu tamamen kurumun yada özel şirketse şirketin insifiyatine kalmış bişey onlar idare edecekler eğer dah aönceden birisini idare ettilerse zaten emsal olacağı için sanada sıkıntı çıakrtmazlar gibime geliyor
canım günlük emzirmen gerektiğin için bu izni veriyorlar ama senin çocuğun emmez mama verirsin o zaman böylesi daha mantıklı olabilir benim kurumumdada bazıları sabahları kullanıyorlar erken çıkmak yerine. hangisi senin için uygun olacaksa o şekilde yap eğer kurum sorun çıakrtmazsa o zamanki şartlara göre davranırsınbenim bu şekilde kullanmam benim zararıma olmaz dimi ? hergün erken çıkmak yerine 1 gün tam izin almak ?
öyle değildir heralde canım ya yarım maaş alınca ne anlamı olcakki.ben yarı çalışıp tam maaş diye hatırlıyorum.ŞİMDİ 12 DE ÇIKACAKSIN CANIM AMA MAAŞIN YARISI KADAR OLACAK, SÜT İZNİ DE YOK DOLAYISIYLA...
oluyor canım bizim iş yerinde de yapan var.o seninle müdürün anlaşmasına bağlıben bişey merak ediyorum . normalde ücretli izinden sonra çalışmaya başlayacağım. süt izni çocuk 1 yaşına girene kadar var diye biliyorum . ve bizim şirkette doğum yapan bir arkadaş erken çıkmak yerine cuma günleri tam gün izin yapıyordu. cocuk 1 yaşına gelene kdr öyle çalıştı . haftasonu zaten izinliyiz biz.
bu şekilde de uygulama oluyor dimi bende boyle yapmayı düşünüyorum . hergün 1 de çıkma gibi olayı bilmiyordum ben . sadece bu kız bu şekilde kullandığı için bundan haberim var.
olmaz.alabiliyorsun..benim bu şekilde kullanmam benim zararıma olmaz dimi ? hergün erken çıkmak yerine 1 gün tam izin almak ?
CANIM BEN DEVLETE BAĞLI KURUMDA ÇALIŞIYORUM, SİZİN SİSTEM NASIL BİLEMEDİM, BEN 2 YIL ÜCRETSİZ AYRILACAĞIM İNŞALLAH....Ben hiç birşey anlamadım
Yarı özel yarı kamu bir yerde çalışıyorum ama 6 ay ücretli 6 ay ücretsiz alacağım
Benim bildiğim maaşın yarısı şirket yarısı devlet tarafından ödenecekti yanlış mı biliyorm
Ben hiç birşey anlamadım
Yarı özel yarı kamu bir yerde çalışıyorum ama 6 ay ücretli 6 ay ücretsiz alacağım
Benim bildiğim maaşın yarısı şirket yarısı devlet tarafından ödenecekti yanlış mı biliyorm
6 ay ücretli nasıl kullanacaksın canımCANIM BEN DEVLETE BAĞLI KURUMDA ÇALIŞIYORUM, SİZİN SİSTEM NASIL BİLEMEDİM, BEN 2 YIL ÜCRETSİZ AYRILACAĞIM İNŞALLAH....
Sözleşme var canım o yüzden ben devlete bağlı kurumsal bir şirkette çalışıyorum mesela sağlık sigortası olarak özel sağlık sigortam ds var dopum herşey ücretsiz olacak inşallah yani haklarıö memurlarda olandan farklı bize özel haklar var6 ay ücretli izni neye dayanarak alabiliyorsun canım? toplu iş sözleşmeniz mi var?
çünkü yasaya göre 8+8 = 16 hafta. doğum öncesi sonuna kadar çalışsan da doğum sonrasına anca 3 ay yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?