2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben de kapi susunu fln yatak odası na asayim diyorum. Salonda bebegin rahati kacar mi bilemedim misafir fln olunca.
rahatı kaçarsa götür yatak odana..
yani bence en uygun yer yatak odası gibi ...misafirin olursa uyuduğunda odana götür..
hem sen rahat edersin hem bebek..
bide annemlerin hep söyledikleri şey kırkı çıkmadan bebeği insan içine çok çıkarma derler..

Aman kuzum boswer sana yakin olan hastabeye git arastir dr lari yeni acikiyomus hem hastane gerekirse butun dr lari dene az zamanimiz kaldi yaptigi affedilcek bsey degil terbiyesiz dr un

Benim her camasirim muhakkak sut oluyo canim azda olsa

gunaydın kızlarrr nasılsınız :) yavastan sancılar duzensız agrılar gırmeye basladı :) :) az kaldı artık son ayımıza gırmek uzereyızz alışacagız bunlara.... bu arada AdaisyLove doktorun yaptıgı gercekten yanlıs sonucunda kac ay gıdıp tonlarca para dokuyoruz konusmanda fayda var belkı canı baska bıseye sıkkındı sana patladı kı bu bıle dogru degıl ama sımdı bu saatten sonra da yenı doktor bulmak alısmak bıraz zor olur gıbı gelıyo bana

kızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedi bakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım bizden haberler boyle.

idrarda mı iltihap var?

Hayirli cumalar kizlar.bugun gobegimin altinda bativi nir agri var disardayfim mesanedende vuran bir agri mahvetti beni ; ((cok korkmaya basladim ben eve kendimi zor attim

Nekadar siklikla gdiyosun kontrole canim

masallah cnm bebeğine
enfeksiyon bizdede war işte 2 lt içiyorm su aksam falan 3 e yakındır ama gecmek bilmedi 2 nisanda randevumuz artık antibiyotik mi verir ne verrse versin bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…