2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar iyi hafta sonları Istanbulda hava yaz havası gibi masallah kendimi attım yollara sahile gidelim dedik bu havayı seviyorum

Bilmıyorum ki Bende normal doğum istiyoqum ama dónmezlerse elimizden bışey gelmez ben yinede son ana kadar bekliycem sancımla gitmek istiyorum doğum anında dónen çok bebiş var
Ben de sancım gelene kadar beklemek isterim ama sezeryan acil plansız olunca özel hastaneler fazla para alıyo diye duymuştum" ne kadar doğru bilmiyorum. Eşim de fazla alcaklarsa devlet hastanesine gideriz son anda diyo. Kendi doktoruma alışmıştım

Merhaba geçen hafta doktora gittiğimizde bebek az kilo almış demişti bu hafta toparlamış biraz 1550 olmuş ama yine az değil mi31+2 yim bugün boyu 42 cm

kızlar merhaba.. dün doktor kontrolüm vardı rahim ağzım kısalmış biraz ve 1 cm açılma var. nstde sancı çıkmadı ama açıklık artar diye çok korkuyorum. 36 yı bitirsek rahatlayacam. çok yazamıyorum ama yazılanları telefondan okuyorum. uzanmaya çalışıyorum genelde

Merhaba geçen hafta doktora gittiğimizde bebek az kilo almış demişti bu hafta toparlamış biraz 1550 olmuş ama yine az değil mi31+2 yim bugün boyu 42 cm
Canım benimki de 1700 gr çıktı ama bu ölçümlerde hata payı olma ihtimali yüksek.benim küçük kızımda gündüz 3 kg demişlerdi gece 2500 gr doğdu.doktorum da kilosu tam olmaz. Hiç kiloya takılma derdi her seferinde.bence takılma çok fazla.Birde zaten bebekler son 2 ayda kilo alıyorlar.bidaha gittiğimizde 2 kgı geçicekler inşallah.

Gecmış olsun canım benim 20. Haftada rahim agzında çökme olmuştu. Tuvalete ve yemek yemek dışında pek yürümedim. Uzanırsan sorun olmaz diye düşünüyorum

Canım inşallah bekler bebişlerin.bebek hareketlerini kontrol et ve sakına hiçbir iş yapma.İnşallah en azından 2-3 hafta daha beklerler bebişler.

Evet öyle fazla alıyolar ama inşan alısip güvendiği dr da doğum yapmak istiyo benim hastanemde normal doğum 350 tl sezeryan 850tl ama napalim dr um iyi o yüzdn vazgeçemem

MasaAllah bebisine merak etme alir kilo sağlıkli olsunda hem daha çok var

Çok gecmis olsun canim bol bol dinlen inşaAllah zamanında gelir bebislerin

Evet öyle fazla alıyolar ama inşan alısip güvendiği dr da doğum yapmak istiyo benim hastanemde normal doğum 350 tl sezeryan 850tl ama napalim dr um iyi o yüzdn vazgeçemem
Bize normal 1800 sezeryan 2100 dediler. Bıde acil sezeryandan daha fazla alırlarsa çok masraf olcak. Bekleyelim bakalım insallah dönerler hayırlısıyla, senin doktorun birşey dedimi canım sezeryan olur falan gibi? Ben dün normal istiyorum ama dönmüyo dedim. Bundan sonra dönme ihtimali düşük ama belli olmaz dedi.

Yok canim bisey demedi ama doğum anında bile dönen bebek var dedi sezeryanla ilgili konusmadi bu arada senin hastanenin fiyatlari bi hayli xüksekmiş benim bildiğim kadariyla kendi isteinle sezeryan olursan pahali oluyomuş bazi hastanelerde

Onu bilmiyorum canım bidahaki gittiğimde sorayım doktoruma.

insaAllah artmaz canim, cok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…