Merhaba ben de her gelen yeni esyada bir posta koku geçsin diye bekleme süreci yaşadım. Halılar mobilyalar daha yeni geçti, ben Gaziantepte yaşıyorum hava çok soğuk değildi odanın camı üstten hep açık kaldı gece gündüz, ben evde oldukça.. Mümkün olduğunca havalandırmak lazım heraldeodanın kokusunu geçirmek için bi işlem yaptınızmı ? benim 1 ay olacak nerdeyse ve haal kokuyor ve eşyalarını yerleştiremiyorum
anladım canım.Merhaba ben de her gelen yeni esyada bir posta koku geçsin diye bekleme süreci yaşadım. Halılar mobilyalar daha yeni geçti, ben Gaziantepte yaşıyorum hava çok soğuk değildi odanın camı üstten hep açık kaldı gece gündüz, ben evde oldukça.. Mümkün olduğunca havalandırmak lazım heralde
Bir kez sildim hacı Şakir sabunu köprtüp sildim zaten ürün kokmuyordu şaşırdıkodanın kokusunu geçirmek için bi işlem yaptınızmı ? benim 1 ay olacak nerdeyse ve haal kokuyor ve eşyalarını yerleştiremiyorum
Ben anlamadım doktor söyledi canım ama zaten ben bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyordum hiç midem yada başka yerde baskı olmadıcanım bebek 37. haftaya kadar sürekli dönüyor zaten..hareket hali son 2-3 haftada azalıyor..benimkide başaşağı fakat 2 hafta sonra tam netleşcekmiş doğum kanalına girmesi felan..bide nerden anladın döndüğünü sen.bebek dönünce ve doğum kanalına girince midede rahatlama fakat rahimde baskı oluyormuşş...
Benim kV bi nevresim takımı almış birde sanki kendi dikmis gibi ama bebege uygun çarşaf ve yastık kılıfı yapmis iki tane oldu yani. Bide ben yatak koruyucu aldim . Şimdilik yeter herhaldearkadaşlar uyku seti mi aldınız yoksa parça parça çarşaf, nevresim yan koruyucu mu?
Merhaba, ben dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı ile 30 derecede yikadim ama elde yıkama programın varsa ondada yikayabilirsingünaydınn:) ya istanbul da doğum ücretleri neden bu kadar pahalı ya
bir de şunu öğrenmek istiyorum, bebek elbiseleri için hacı şakir granül matik aldım ama makine de kaç derecede nasıl yıkayacağımı bilmiyorum, sizler nasıl yıkadınız, bir de yumuşatıcı kullandınız mı?
bende 15 eylülde bekliyodum adetimi ..kızımı okula götürdüm oklullarında ilk günüdü..aklıma hamileliğimi öğrendiğim gün geldi, 20 eylül adet olmam gereken gündü ama bazen bikaç gün sarkar, 21 eylül de benim doğum günüm, evde de test vardı, doğumgünü sabahı öylesine test yaptım içime doğdu galiba ve 2. çizgi silik çıktı çok şaşırdım,çünkü hiç düşünmemiştik bebek yapmayı, doğumgünü hediyesi oldu bana:)
Benim 2-3 aylikken ilk başta idrar yapamama problemim oldu 5 gün sonda takıldı sonra antibiyotik tedavisi verdiler ama benim ağrım sızım olmadı hiçMerhaba, benim akıntım da var. Hamile kaldığımdan beri hep enfeksyon çıkıyo idrarda. Enfexia diye bir antibiyotik vermişti kullandığım hafta tüm şikayetlerim geçti. İlaç bitince tekrar başladı. Tuvaletim geldiğinde ağrı zonklama falan oluyo. Sen de bu şikayetler var mıydı? Önerin için teşekkür ederim.
Meraba ben çatlak için lierac kullanıyorum çok memnunum geçenlerde bio oil denemek istedim merak ettim aldım ve lieracla kıyaslayamam bile ellerimi bile yumuşatmadı duruyo şuan öylece :)
Maşallah çok güzel büyümüş bebeğinSelam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
Mrb uyku setleri çok pahalıydı. Zarahome indiriminden 30 liraya büyük boy sevimli bi çarşaf aldım içine sünger ve elyaftan yan pedler yaptım. Uyku setlerindekinden daha kaliteli oldu üstelik çıkıp yıkanabilir kılıflı yaptım. Sonra ikinci bi kılıf da diktim. İlk set toplam 100 lirayı anca buldu.arkadaşlar uyku seti mi aldınız yoksa parça parça çarşaf, nevresim yan koruyucu mu?
Anladım canım nasıl birşeyse yapıştı kaldıBenim 2-3 aylikken ilk başta idrar yapamama problemim oldu 5 gün sonda takıldı sonra antibiyotik tedavisi verdiler ama benim ağrım sızım olmadı hiç
Maşallah çok büyümüş :)Selam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?