2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
odanın kokusunu geçirmek için bi işlem yaptınızmı ? benim 1 ay olacak nerdeyse ve haal kokuyor ve eşyalarını yerleştiremiyorum
Merhaba ben de her gelen yeni esyada bir posta koku geçsin diye bekleme süreci yaşadım. Halılar mobilyalar daha yeni geçti, ben Gaziantepte yaşıyorum hava çok soğuk değildi odanın camı üstten hep açık kaldı gece gündüz, ben evde oldukça.. Mümkün olduğunca havalandırmak lazım heralde

Ankarada olup da dr unun ultrason c,hazindan memnun olan var mı, bebegımın bır net fotoğrafı yok da maalesef. Uygunfiyata ultrasona gırmek ıstıyorum sırf bu fotoğraf olayı ıcın.

anladım canım.
aynen benimde açık hep cam. evde olmasam bile kapatmıyorum asla.
inş geçer yakın zamanda.
tşk ederim

Ben anlamadım doktor söyledi canım ama zaten ben bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyordum hiç midem yada başka yerde baskı olmadı

arkadaşlar uyku seti mi aldınız yoksa parça parça çarşaf, nevresim yan koruyucu mu?
Benim kV bi nevresim takımı almış birde sanki kendi dikmis gibi ama bebege uygun çarşaf ve yastık kılıfı yapmis iki tane oldu yani. Bide ben yatak koruyucu aldim . Şimdilik yeter herhalde

Merhaba, ben dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı ile 30 derecede yikadim ama elde yıkama programın varsa ondada yikayabilirsin

bende 15 eylülde bekliyodum adetimi ..kızımı okula götürdüm oklullarında ilk günüdü..
eve geldim ovulasyon testi vardı dayanamadım onu yaptım çift çizgi görünce hemen kan tahlili için hastaneye koştum..
öncesinde dış gebelik geçirmiştim diye kan tahlili yaptırdım ..ama hem sevinç hem korku biaradadı..
benim doğum günümde 13 eylül dü yani doğum günü hediyem olmadı..

elifeva cnm hayırlı olsun..
dr kontrolundemi hamile kaldın yoksa kendiliğindenmi..
dr git hemen ve diğer kayıpların mutlaka söyle..progestoron ilaç veriyolar hamileliğim ilk ayında iç
sağ salim kucağına alırsın inşallah..

Benim 2-3 aylikken ilk başta idrar yapamama problemim oldu 5 gün sonda takıldı sonra antibiyotik tedavisi verdiler ama benim ağrım sızım olmadı hiç

Meraba ben çatlak için lierac kullanıyorum çok memnunum geçenlerde bio oil denemek istedim merak ettim aldım ve lieracla kıyaslayamam bile ellerimi bile yumuşatmadı duruyo şuan öylece :)

Tesekkur ederim daha almadim lieraca da bakiyim

elifeva Canım yarın inşallah güzel haberini alacağız çok sevindim senin adına.Ben adetimi iki gün geçe doktora gidip yaptırmıştım ve sadece 10,32 cıkmıştı hatta doktor hamilelik falan yok diye beni yollamıştı ama benim içimdeki ses var olduğunu söylüyordu iki gün sonra yaptırdım 34 e yükseldi ve simdi Allaha cok şükür bugünlerdeyiz.Geç yumurtlamışım :) Geç yumurtlama olunca değerler düşük çıkıyormuş meğerse.Şimdi hep 1 hafta geriden geliyoruz ama sağlık açısından bunun hiçbir sıkıntısı yok,o da yumurtlamadan kaynaklanıyormuş.yarın muhtemelen ikiye katlamış olacak değerinnnn :)

Maşallah çok güzel büyümüş bebeğin Allahım esirgesin kuzucukları.
elifeva yarın senden de güzel haberleri duyarız inşallah.

Kızlar 3-4 gündür çok kötüyüm. Gerçekten bu grip fena oluyormuş hamilelikte. Tam olarak geçmese de daha iyiyim şimdi. Çok yazamadım ama geçmişi okudum hep, bebeklerimiz iyi şükür. Bugün de kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelsinler inşallah.

arkadaşlar uyku seti mi aldınız yoksa parça parça çarşaf, nevresim yan koruyucu mu?
Mrb uyku setleri çok pahalıydı. Zarahome indiriminden 30 liraya büyük boy sevimli bi çarşaf aldım içine sünger ve elyaftan yan pedler yaptım. Uyku setlerindekinden daha kaliteli oldu üstelik çıkıp yıkanabilir kılıflı yaptım. Sonra ikinci bi kılıf da diktim. İlk set toplam 100 lirayı anca buldu.

Maşallah çok büyümüş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…