- 28 Şubat 2014
- 1.640
- 1.102
- 248
- 35
masallaahh diyelim bebisine :))Selam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
Oy maşallah ya bizimki de bukadar olmuş mudur acaba :) Rabbim daha iyi etsin çok sevindim :)Selam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
masallah canım ne kadar büyümüş BebişSelam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
DAHA ÖNCEDEN VARMIYDI TANSİYON SORUNUN..eğer yoksa belki yediğin bişey etkilemiştir..Merhaba kızlar nasılsınız. .ne zamandır yazamadım. Inşallah herkes iyidir bebislerimizde tabi..Bugün çok kötü oldum ya..yemekten sonra is yerine geldim gözlerim falan karardı. 20 dk bekledik geçmedi. Sonra eczaneye gidip tansiyonumu olcturduk 7 ye 4 çıktı. 2 saate anca kendime geldim.isten eve kendimi zor attım. Şuan 9 a 6 yani her zamanki tansiyon degerimde. .ama hala halsizim ya acaba neden düştü. Yorulmadim aç da değildim doktora gitsem mi bilemedim
Ins canim hayirlisiyla olumlu sonuclar alirsinay bak sımdı daha cok umutlandım işte ınsallah benımde bebegım tutunurda degerlerım artar offf yarın olsa bıan once
Selam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
Baya düşmüş tansiyonun, geçmiş olsun canım. Sürekli Düşüyor mu yoksa ilk kez mi yaşadın?Merhaba kızlar nasılsınız. .ne zamandır yazamadım. Inşallah herkes iyidir bebislerimizde tabi..Bugün çok kötü oldum ya..yemekten sonra is yerine geldim gözlerim falan karardı. 20 dk bekledik geçmedi. Sonra eczaneye gidip tansiyonumu olcturduk 7 ye 4 çıktı. 2 saate anca kendime geldim.isten eve kendimi zor attım. Şuan 9 a 6 yani her zamanki tansiyon degerimde. .ama hala halsizim ya acaba neden düştü. Yorulmadim aç da değildim doktora gitsem mi bilemedim
Az kaldı diye düşündükçe heyecanlanıyoruz. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bu 9 ay nasıl geçecek biran önce doğsun istemistimKızlar biz 36 ya girdik çok heyecanlııııkızım artık zorlamaya başladı beni ayaklarım şiş ve belim ağrıyor. Geceleri özellikle dönerken bel ağrımdan zorlanıyorum. Maalesef hareketlerde azaldı. Akıntı hala mevcut
Bunun için doktora gittim ama bişey çıkmadı. Odamız hazır gibi. Çantamız da hazır. Çok az kaldı kazasız belasız nisan sonu gelsin inşallah
Hahah evet çok kilo aldım allahtan boyum uzun da hala kibar görünüyorum :):) Doktorum da dalga geçti bugün 90 olamadın mı daha diye :):):)UFFFF MORALİNİ BOZMAK DEĞİL AMACIM DA, ÇOK KİLO ALMAMIŞMISINBU ARADA GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞ
Maşallah sizeeeee, bak ne güzel uslu uslu takılıyor yavrun, sen takma kafana erken doğumu filan :))) Yavrunun keyfi yerinde ):Selamin aleykum güzel mayis anneleri
Ben epeydir göremedim yine kusuruma bakmayin . biz bu gün 34 olduk en son 31+3te Dr a gittik baha çok iyidi erken doğum korkusuyla bir sürü ilaç verildi. 2250gr geldi bu beni psikolojik olarak çok rahatlatti moralin çok duzeldi.
Bütün doğum ihtiyaclarimiz hazir . bende hazirim 36 haftayi doldurduktan sonra bi sikintimiz olmayacak inşallah .
Sizler nasilsiniz ben yokken bi bin sayfa yazmissiniz ki okumam çok zor
Başka doğum yapan oldumu acaba .
neyse hepinize iyilik ve afiyet diliyorum inşallah sorunsuz dogumlarimiz sadetli hikayelerimiz olur :)
Gittim geldim ama çok yorumdum :):) Yazıcam detaylarısafakmeley canim gittinmi kontrole
Maşallah yavruna tontiş totsunu ısırırım onun :):):)Selam kızlar kontrolden geldik bebişim maşaAllah buyumuş yuzunu gorduk ama hemencik kapattı elleriyle kilosu 2787 gr boyu 49 cm olmuş maşaAllah barekAllah nst de yine bir kaç sancım çıktı doktor kendini takip et dedi ve artık haftalık gidicez kontrole
Maşallah çok büyümüş :)
masallaahh diyelim bebisine :))
Oy maşallah ya bizimki de bukadar olmuş mudur acaba :) Rabbim daha iyi etsin çok sevindim :)
Nst de benim de bir sancım çıktı ama doktor bişey demedi
masallah canım ne kadar büyümüş Bebiş
çok sağolun kızlarMasaAllah bebiseee
Isır teyzesi ısırMaşallah yavruna tontiş totsunu ısırırım onun :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?