2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya aslında arayayım diye düşündüm ama düzeni yok gelen sancıların yoksa hemen arıycam da

Masallah canim, guzel haberler geliyor hep. Allah daim etsin:)

Sağol canım benim
Ben de cok merak ediyorum kilosunu bebegimin. Ama burda soylemiyorlar hic. Son kontrolde sordum, 3d ultrasona gir dedi. Gelecek hafta bakicaz bqkqlim ne kadar olmus oglum:)))

Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Maşallah kızımıza, hep güzel haberler al umarım böyle :)) biz de 15 de bir gidiyorduk bakalım bu sefer gittiğimizde her hafta gel der inşallah

Ya aslında arayayım diye düşündüm ama düzeni yok gelen sancıların yoksa hemen arıycam da
Sen daha tecrübelisin tabi ki, inan ben Sancı nasıl bişey onu da bilemiyorum belime ağrı girip çıkıyor ama geçici onlar Sancı mı acaba

Masallah tatlım gayet iyi prenses onun minik ayaklarını yerim ben

Cennette acan cicek mis canim karar weremiyorum cokta hhosuma gitti acikcasi

Kizlar ben medela'nin gogus kremini aldim. Sizce kullanmaya baslayayim mi? Erken mi acaba daha?

Cennette acan cicek mis canim karar weremiyorum cokta hhosuma gitti acikcasi
Aa çok güzelmiş gerçekten, önemli olan senin Beğenmen zaten canım. Ama ozaman bence sadece sidelya olabilir :)

Kizlar ben medela'nin gogus kremini aldim. Sizce kullanmaya baslayayim mi? Erken mi acaba daha?
Bende lansinoh aldım bunu merak ediyorum. Ne zaman başlayacak arkadaşlar acaba. Doktoruma sorardım diyorum ama belki soran olmuştur

Ewet hayatim guzel ama kuranda gecmiyomus bide oyle yaziyo nette isim cok onenli anne babadan sorulcak dini bi isimde olmali off cok zor su isim isi

İ
Ben de cok merak ediyorum kilosunu bebegimin. Ama burda soylemiyorlar hic. Son kontrolde sordum, 3d ultrasona gir dedi. Gelecek hafta bakicaz bqkqlim ne kadar olmus oglum:)))
İnşaAllah güzel haberler alırsın canım

Ewet hayatim guzel ama kuranda gecmiyomus bide oyle yaziyo nette isim cok onenli anne babadan sorulcak dini bi isimde olmali off cok zor su isim isi
Canım önemli olan anlamının güzel olması. Mesela Aleyna kuran'da geçiyor ama bir anlamı yok. Anlam çok önemli :)

Bak canım doğum sancısı düzenli geliyor geldimi hemen çıkmıyor zaten birde aralığı gittikçe sıklaşıyor şiddeti de artıyor sanırım anlarsın

Maşallah bebeğine bende 2 hafta sonra kontrole gidicem 33+1 olucam inşallah benim oğlumda senin kızının kilosuna yaklaşır.en son 29 da gittiğimde 1320 gr demişti bana çok düşük geldi Dr hep kendine kilo alıyorsun herseyi azaltacaksin diye azarladi bakalım şimdi ne olacak

Maşallah oğluşuna, sana güzel günler yaşatıyor annesi baksana. Boy ve kilo gelişimi çok iyi, darısı bir sonraki randevuna. En geç 3 hafta sonra doğum yapmış olacaksın ozaman doğru mu anladım.

Iyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Maşallah maşallah :) Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin bebişlerimizin
Evet insan merak eder gerçekten. İnşallah sen de haftaya güzel sonuçlarla gelirsin. Ama önemli olan kilosundan çok sağlıklı olması canım :) Kilosu az çıksa da çok üzülme yani
Maşallah senin de yavruna :) Ne güzel büyümüş,erken doğum riskin vardı sanırım senin. 36.haftayı geçtikten sonrası normal zaten. Çok şükür, inşallah hep böyle devam eder sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Masallah cokkk buyumus 800 gr cok iyi canim yediklerin yaramis canim masallah bebise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…