Sağol canım benimMasallah :))
Ya aslında arayayım diye düşündüm ama düzeni yok gelen sancıların yoksa hemen arıycam daGeçmiş ounu arasan mı acaba. Küçük küçük sancılar başlamış olabilir tabi arada yalancı Sancı ve kazılmalarımız olabilirmiş. Yine de doktor görüşü alman senin için faydalı olur.
Masallah canim, guzel haberler geliyor hep. Allah daim etsin:)Kızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Ben de cok merak ediyorum kilosunu bebegimin. Ama burda soylemiyorlar hic. Son kontrolde sordum, 3d ultrasona gir dedi. Gelecek hafta bakicaz bqkqlim ne kadar olmus oglum:)))Sağol canım benim
Maşallah kızımıza, hep güzel haberler al umarım böyle :)) biz de 15 de bir gidiyorduk bakalım bu sefer gittiğimizde her hafta gel der inşallahIyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Sen daha tecrübelisin tabi ki, inan ben Sancı nasıl bişey onu da bilemiyorumYa aslında arayayım diye düşündüm ama düzeni yok gelen sancıların yoksa hemen arıycam da
Masallah tatlım gayet iyi prenses onun minik ayaklarını yerim benKızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Cennette acan cicek mis canim karar weremiyorum cokta hhosuma gitti acikcasiCanım sidelya ne demek ki :) asel güzel bence ama sidelya asel olmadı gibi geldi bana :))
Kesinlikle ya daha 250 200 gün var diyorduk kaldımı 34 günamiiin inşallah nasip olsun o kolları bacakları alıp sarmalayalım. Yerim ben o minnoşu kız dediğin kibar olur annesi ondan minyondur. Sağlıklı olsun da :)
Cok guzelmis anlami :)Cennette acan cicek mis canim karar weremiyorum cokta hhosuma gitti acikcasi
Aa çok güzelmiş gerçekten, önemli olan senin Beğenmen zaten canım. Ama ozaman bence sadece sidelya olabilir :)Cennette acan cicek mis canim karar weremiyorum cokta hhosuma gitti acikcasi
Bende lansinoh aldım bunu merak ediyorum. Ne zaman başlayacak arkadaşlar acaba. Doktoruma sorardım diyorum ama belki soran olmuşturKizlar ben medela'nin gogus kremini aldim. Sizce kullanmaya baslayayim mi? Erken mi acaba daha?
Ewet hayatim guzel ama kuranda gecmiyomus bide oyle yaziyo nette isim cok onenli anne babadan sorulcak dini bi isimde olmali off cok zor su isim isiAa çok güzelmiş gerçekten, önemli olan senin Beğenmen zaten canım. Ama ozaman bence sadece sidelya olabilir :)
Bende lansinoh aldım bunu merak ediyorum. Ne zaman başlayacak arkadaşlar acaba. Doktoruma sorardım diyorum ama belki soran olmuştur
İnşaAllah güzel haberler alırsın canımBen de cok merak ediyorum kilosunu bebegimin. Ama burda soylemiyorlar hic. Son kontrolde sordum, 3d ultrasona gir dedi. Gelecek hafta bakicaz bqkqlim ne kadar olmus oglum:)))
Canım önemli olan anlamının güzel olması. Mesela Aleyna kuran'da geçiyor ama bir anlamı yok. Anlam çok önemli :)Ewet hayatim guzel ama kuranda gecmiyomus bide oyle yaziyo nette isim cok onenli anne babadan sorulcak dini bi isimde olmali off cok zor su isim isi
Bak canım doğum sancısı düzenli geliyor geldimi hemen çıkmıyor zaten birde aralığı gittikçe sıklaşıyor şiddeti de artıyor sanırım anlarsınMaşallah kızımıza, hep güzel haberler al umarım böyle :)) biz de 15 de bir gidiyorduk bakalım bu sefer gittiğimizde her hafta gel der inşallah
Sen daha tecrübelisin tabi ki, inan ben Sancı nasıl bişey onu da bilemiyorumbelime ağrı girip çıkıyor ama geçici onlar Sancı mı acaba
Anlarım inşallah sağol canım. Benim arada Sancı giriyor ama tek seferlik ve yayılarak azalıyor.Bak canım doğum sancısı düzenli geliyor geldimi hemen çıkmıyor zaten birde aralığı gittikçe sıklaşıyor şiddeti de artıyor sanırım anlarsın
Maşallah bebeğine bende 2 hafta sonra kontrole gidicem 33+1 olucam inşallah benim oğlumda senin kızının kilosuna yaklaşır.en son 29 da gittiğimde 1320 gr demişti bana çok düşük geldi Dr hep kendine kilo alıyorsun herseyi azaltacaksin diye azarladi bakalım şimdi ne olacakKızlar biz de geldik kontrolden :):) 33+2'yiz 2170gr ağırlığımız ve 44 cm boyumuz var :):) Nst ye girdik kızım bi tekme attı bağladıkları cihazın parçası uçtu hihi :):) Hiç sevmedi nst yi :):) 3 hafta sonra yeniden gidicez, bu arada kızımın başı aşağıda :) Darısı kontrole gidecekleree :*
Maşallah oğluşuna, sana güzel günler yaşatıyor annesi baksana. Boy ve kilo gelişimi çok iyi, darısı bir sonraki randevuna. En geç 3 hafta sonra doğum yapmış olacaksın ozaman doğru mu anladım.Bugun bizimde kobtrokumuz vardi nst girdik hic sanci cikmadi sukur kilomuz iki haftada 1700 den 2500 cikmis 800 gr almis cok sukur boyuda 5cm uzamis 47 cm olms dogum icin uc hfta verdi doktor iki hftasonra kontrole cagirdi herhalde 36 hftayi gecicez ins
Maşallah maşallah :) Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin bebişlerimizinIyi aksamlar tatli annelerrr biz kontrole gittik bugun kizim 2.270 olmus 33+2 yiz iyi dedi doktor herseyine ilk defa nst ye baglandim cok belim agridi duz yatmaktan onda daSIkInti yokmus cok sukur artik 15 te bir gidicez kontrole kalin saglicakla
Evet insan merak eder gerçekten. İnşallah sen de haftaya güzel sonuçlarla gelirsin. Ama önemli olan kilosundan çok sağlıklı olması canım :) Kilosu az çıksa da çok üzülme yaniBen de cok merak ediyorum kilosunu bebegimin. Ama burda soylemiyorlar hic. Son kontrolde sordum, 3d ultrasona gir dedi. Gelecek hafta bakicaz bqkqlim ne kadar olmus oglum:)))
Maşallah senin de yavruna :) Ne güzel büyümüş,erken doğum riskin vardı sanırım senin. 36.haftayı geçtikten sonrası normal zaten. Çok şükür, inşallah hep böyle devam eder sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaBugun bizimde kobtrokumuz vardi nst girdik hic sanci cikmadi sukur kilomuz iki haftada 1700 den 2500 cikmis 800 gr almis cok sukur boyuda 5cm uzamis 47 cm olms dogum icin uc hfta verdi doktor iki hftasonra kontrole cagirdi herhalde 36 hftayi gecicez ins
Masallah cokkk buyumus 800 gr cok iyi canim yediklerin yaramis canim masallah bebiseBugun bizimde kobtrokumuz vardi nst girdik hic sanci cikmadi sukur kilomuz iki haftada 1700 den 2500 cikmis 800 gr almis cok sukur boyuda 5cm uzamis 47 cm olms dogum icin uc hfta verdi doktor iki hftasonra kontrole cagirdi herhalde 36 hftayi gecicez ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?